Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Del vilnos labai pritariu.Tautybe turbut nera labai svarbi,bet pats geriausias muilas is aviu riebalu,ir avikailiu lanolinas labai pagerina odos bukle.Juk net prematuriniams kudikiams mauna siurkscios vilnos kojines del nervu sistemos vystimosi ir pan.
O del kulnu ,nustok est cukru ir kulnai neskilines.Kolagenas nesigamina ir tolimiausiame kuno taske pritruksta pirmiausia.As irgi sia vasara darz\e su kojinem,daug komfortiskiau nei basom.
Konservuoju viska,kas darz\e liko ir sode.Galiu ir darz\oviu pliurz\em maitintis ,jei reiks biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

na va ir atginiau lietu pas jus,bet ne ilgam,iki antradienio,nes antradieni anas turi jau dirbt pas mus.
O jo dar daug truksta,nors lijo labai gerai cia praejusia savaite,bet sodinau braskes,tai pavirsius dulka,bet gilau irgi ne kazka.Dar reikia,tad megaukites,bet ne ilgai.
Eisiu uogas virt,avietes,turbut jau paskutines,nebepririnksiu virimui,tik palesimui.
Tusteja darzas mano,net graudu,liks tik burokai,morkos ir porai.O as jau noriu vel sodint kazka,nepavargau siemet visai. biggrin.gif biggrin.gif Ten tokia aura,kad man nesinori iseit,ech but gerai ten nameli turet.
Ingrida,su vaseliu buna stipresnes tapkes,gaila,kad tu nedraugauji su juo.
Atsakyti

Pavargau nuo derliaus dorojimo, nieko nenoriu sodinti. Ir dar šiltnamis žalių pomidorų pilnas. Ingrida fb SaulėSaulenė vilna prekiauja. Fainų spalvų turi. Man jos vilna kaip mama iš Bauskos parvežtdavo, tokia pati.  Man nustojus ėsti cukrų kulnai žymiai pagerėjo. Nebeperskyla iki skausmo. AA apie vilną norėjau pasakyti, kad kojinių reikia šiukščuos vilnos gydymui  ne kokių merinosų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 11 rugsėjo 2022 - 09:44

Sveikos🌞

Grybų lietus, taip jo laukiau. Jei viskas gerai, kitą šeštadienį mausim grybaut.

Aš burokėlių Rembo. Vakar 32 puslitriai supjaustytų ir 12 3/4 košės su paprika ir svogūnais. Paskui nei kojyčių, nei rankyčių.

Vyras atmasažavo, gyvensiu.

Muka, užmiršom tarkos palėkt, pirmadienį Mole būsiu, eisiu ieškot.

Neišnešiotukams vinonės kojinytės, kad nepamirštų kvėpuot, dirgina receptorius. Pas juos retas įkvėpimo dažnis labai.

Kai mano sūnus gulėjo reanimacijoj, tai prisiklausiau monitorių signalų 😪

Beje, ten negalima į kitus kūdikėlius žiūrėt. Toks va prietaras.

Praskyniau vakar pomidorus, kurie čiut spalvą pakeitę, sunešiau į namuką, tegu ramiai noksta, nes keli daigai įtartini.

Po lietaus bus galima ir gėlynus sutvarkyt  nes žemį suskilinėjus.

Nupešiau agurkų didžiąją dalį, nurudo. Amerikonką rovėm  va ta tai dera gerai.

Kiek vanagų vakar suko ratus... ūkininkai žemę tvarkė.

Atsakyti
https://talpix.lt/u/H9ugLTE
Parsivežiau pusę dėžės slyvų.Saldžios,sultingos.Ką galima pagaminti žiemai?Bandysiu džemą išvirti ir tiek.Bet gal ką daugiau galite pasiūltyi?Šaldymui gal jau per minkštos?
https://talpix.lt/u/rfENu9C
Sedulos pilnos šakos dviejų.Galvoje tik užpiltinė?
Juodai sušalau turguje,ko gero kursiu pirtį,nors aš nelabai ją dvievinu,bet taip sušalus.......... bigsmile.gif
MB knisasi ir knisasi su bitėmis.Kai trūksta kantrybė,viskas parduodu ir vėl iš naujo knisimasis. ax.gif
Atsakyti

Džiovintos slyvos...

Slyvų džemas su šokoladu... pas Beata pažiūrėk.

Paprasta slyvienė trupininiam varškiniam  pyragui...

Atsakyti

Aš slyvienę virčiau. Teta iš tamsių slyvų virdavo, nuostabaus skonio. 

Ir man dar rūkytos slyvos labai skanu, bet ypač retai jų būna. Kelis kartus lauktuvių esu gavusi. Kažkas tobulo. Bet ten tamsios, sausesnio tipo slyvos.

Atsakyti
Tai tamsios dar noksta.Gal 20 medžių pilnos šakos.Gal kas nori iki manęs atvažiuoti?Dėl kirmėliukų negarantuoju,nepurkštos.Bet su kirmėliukais baigia iškristi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes sode,nuostabus oras,mazutis vejelis,gaivina.Pasodinau lysve braskiu,ilsiuosi.
Pakeliui uzvaziavom i sodininku parde,radau zieminiu svogunu bulvyciu,uzsipurkau,reik paruost lysves iki lapkricio.Senas braskes nuraut,bet jos dar sirpina uogu,gaila
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Labai skysta gavosi slyvienė.Sultingos be poroto slyvos.Geriau būčiau garinųsi sultis.Yra kaip yra. ax.gif
Laukiu kol labiau prašvis,tamsu miške bus.
Kavos kainos darosi kosminės,na bet ryte nors krūzą kavos įprotis. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labos,  Mano slyvos maži medžiai... dvi augo augo ir numirė. Ne tam žemė. Vyšnioms ir slyvomis smėlynuose sunku. Taip sakė medelyne. Persikams, abrikosams ir trešnėms dzin... Palijo tai mizernai. Grybai kažin ar pajaus. Burokėliams neliko laiko, bet sutvarkiau dali vaško, suruošiau dalį korių duonelės kūlimui. Ryt vešiu į Prienus. Vėl nemezgiau.. Reikia česnakų ŽS nusipirkti sėklinių, būna ten gerų. Ingrida aš be kavos kaip zombis...žinau , kad blogas įprotis, bet kitaip negaliu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 12 rugsėjo 2022 - 07:34
Kava yra geras iprotis.Is kur cia visokiu gandu ,kad blogas tai neisivaiz\duoju.
Esu pastebejus ,kad tie vietiniai kurie tos slivovicos sauksta suvartoja tokie guvesni,aktyvus ,na labai seni z\mones biggrin.gif O slivovica pliska labai skaniai kvepia biggrin.gif
Reiks kavos uz\sipirkt ,kol dar nepabrango pas mus biggrin.gif
Luety ,lietuviskai yra svogunai ,ne angliskos bulbos biggrin.gif
Atsakyti