Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(angeliuks @ 2008 02 09, 02:08)
esu labai jautri mamyte, ir kaip darzely elgiamasi su mano vaiku, man labai rupi. Nieko pries si darzeli neturiu ,bet kai kurios aukletojos man nepatinka, arba jom laikas  i pensija. Pvz,. aukletoja Elze, auklyte Rita, kurios man asmeniskai nepatinka. Rita nervinga ir gruboka,tiesiog teko pastebeti. Aukletoja Elze isprausta i remus, tektu elgtis lanksciau.  o ir veidmainiskumas... suprantu, kad su vaikais sunku, bet tegu nepamirsta, kur dirba. Darzelis neskursta, bet rinkliavos man ne labai patinka, kai nieko nedaroma, bent jau as nepastebejau. Su  kitu darzeliu aukletojomis pasnekejus, kainos uz viska tikrai mazesnes, turiu omeny,rinkliavas, skirtas ugdymui.

del aukletojos Elzes drinks_cheers.gif , as vaikystej pati si darzeli lankiau, tai mano brolis jaunesnis uz mane 4m ejo pas Elze, tai ojojoi, nezinau kaip dabar ji elgiasi su vaikais, bet anuo metu mano mamai labai nepatiko, nes tik prigasdina vaikus, kad jie jos bijotu, pati aukletoja silpnu nervu buvo,...nu vienu zodziu as kai uzsirasinejom, tai prasiau kad tik ne pas Elze priimtu i grupe.

o del rinkliavu tai nezinau ar cia tik gandas, bet sake norint kad priimtu tave i darzeli sita reikia uz vaika 300lt sumoket blink.gif

QUOTE(Liepa2 @ 2008 02 11, 11:39)
Zinote, to darzelio beda, kad dauguma aukletoju - pensininkes.
Mano vaikas, aciu Dievui, eina i grupe, kurios aukletoja Reda. Tai ir sako, kad ji patinka. O kai buna Stase, tai kam nepeatinka. Ka jau ten ir sakyti, jei kai Stase buna, grizta apvilktas megztiniu nugara priekyje....

O lauke jie tikrai stovi, pati maciau, bent su pensininkem smile.gif Jos gi neturi noro nieko veikti su vaikais. o kam.

jo del pensininkiu sutinku drinks_cheers.gif verysad.gif
nu neisivaizduoju kad mano vaikas usgebetu stoveti lauke g.gif , jauciu vistiek ratais begiotu, nes jis pas mane vietoj nenustovi vis eina ir eina kazka daro ir daro doh.gif , tai gal ten nuo paciu vaiku priklauso g.gif

Padange, tikiuosi musu kleckiukai pateks i viena grupe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2008 06 25, 10:23)
o del rinkliavu tai nezinau ar cia tik gandas, bet sake norint kad priimtu tave i darzeli sita reikia uz vaika 300lt sumoket blink.gif

Įdomu iš kur tokie gandai? g.gif Nei karto net neužsiminė apie tokias rinkliavas, kai užrašinėjau dukras į šį darželį
Atsakyti
Dėl rinkliavų tai tikrai manau,kad gandai drinks_cheers.gif Taip,daugelyje darželių yra taip,bet pati užrašinėjau savo dukrytę žiemą,teko skubiai ieškoti darželio,kai atsikraustėm į Vilnių.Direktorei užsiminiau apie kokią 'rinkliavą" ar pan,bet net nėjo į kalbas.Priėmė ir taip thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 06 25, 17:17)
Įdomu iš kur tokie gandai? g.gif Nei karto net neužsiminė apie tokias rinkliavas, kai užrašinėjau dukras į šį darželį

cia viena mano pazystama taip sake, renka tipo stojamaji mokesti, kuri vadina parama darzeliui, o viskas tipo jiems i kisene nueina. Bet is manes irgi niekas nieko neprase, o va neseniai pasiskambinau ir direktores nebuvo, bet ten kazkas vietoj jos esantis sake, kad bent dickis yra sarasuose, tai gal ir prieme be jokiu kysiu g.gif , nors pradzioj tai labai nenorejo priimti, tipo jau per velai kreipiuosi, nors kreipiausi pries metus , tai kai pasakiau kad tegu nors maziuka 2 men uzraso, tai sutiko uzrasyt abu, bet perspejo, kad tai dar nieko nereiske, tai ir as pagalvojau, kad kol kysio neduosiu tipo tai nepriiims , bet ko gero klydau, tai labai persiprasau blush2.gif

Beje, mamytes, kas lanko ar lanke si darzeli papasakokit ka nors kaip vaikas pritapo ar aukletojos patiko,... ir apskritai kas patiko , kas ne? Labai butu idomu suzinoti kaip cia vaikai gyvena?

P.s. Padange , beje dicki prieme i drugeliu grupe, sake ir broliuka turbut ten pat, tai greiciausiai nebusim toj pacioj grupej verysad.gif

Ir dar norejau jusu paklausti koks darzelis jums geresnis virsuliskese ar jurginelis ar zilvytis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2008 06 26, 17:18)
Beje, mamytes, kas lanko ar lanke si darzeli papasakokit ka nors kaip vaikas pritapo ar aukletojos patiko,... ir apskritai kas patiko , kas ne? Labai butu idomu suzinoti kaip cia vaikai gyvena?

Ir dar norejau jusu paklausti koks darzelis jums geresnis virsuliskese ar jurginelis ar zilvytis? g.gif

Ir man, ir mano dukrai auklėtoja patinka. Ir norėčiau, kad ji nepasikeistų. Buvau ją užrašius ir į Žilvitį, bet vis dėlto nusprendėm eiti į Jurginėlį.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 06 27, 09:58)
Ir man, ir mano dukrai auklėtoja patinka. Ir norėčiau, kad ji nepasikeistų. Buvau ją užrašius ir į Žilvitį, bet vis dėlto nusprendėm eiti į Jurginėlį.

o pas kokias aukletojas einat, i kokia grupe? gal galetum placiau ruputi papasakoti kas patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2008 06 27, 11:09)
o pas kokias aukletojas einat, i kokia grupe? gal galetum placiau ruputi papasakoti kas patinka ax.gif

Lankome pas auklėtoją Ireną, žibučių grupėje. Patinka net nežinau kas doh.gif Jos darbas su vaikais, atvirumas, patarimai ir pan. Nežinau kas jus domina labiau
Atsakyti
Labas, mamytės. 4u.gif

Norėjau pasiteirauti, o kaip reikalai su užsirašymu į Jurginėlį ? Irgi reikia rezervuotis vietą vos vaikučiui gimus, ar galima be išankstinių užsirašymų tenai pakliūti ? Mums dabar 1 m 8 mėn., ir galvoju jau rugsėjo mėnesį pradėti lankyti darželį. Tai vat domiuosi. g.gif Esam užsirašę Purienoje, nes prie pat namų, bet kas ten žino, kaip su tomis vietmomis pasiseks. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aruncikas: 09 liepos 2008 - 13:10
QUOTE(aruncikas @ 2008 07 09, 14:05)
Labas, mamytės.  4u.gif

Norėjau pasiteirauti, o kaip reikalai su užsirašymu į Jurginėlį ? Irgi reikia rezervuotis vietą vos vaikučiui gimus, ar galima be išankstinių užsirašymų tenai pakliūti ? Mums dabar 1 m 8 mėn., ir galvoju jau rugsėjo mėnesį pradėti lankyti darželį. Tai vat domiuosi.  g.gif Esam užsirašę Purienoje, nes prie pat namų, bet kas ten žino, kaip su tomis vietmomis pasiseks.  doh.gif

Geriau užsirašyti iš anksto. Jei norite lankyti nuo šio rugsėjo, manau nepriims. Bet visada galite pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2008 06 25, 10:23)

jo del pensininkiu sutinku drinks_cheers.gif  verysad.gif

nu neisivaizduoju kad mano vaikas usgebetu stoveti lauke g.gif , jauciu vistiek ratais begiotu, nes jis pas mane vietoj nenustovi vis eina ir eina kazka daro ir daro doh.gif , tai gal ten nuo paciu vaiku priklauso g.gif

QUOTE(braske01 @ 2008 06 26, 17:18)

P.s. Padange , beje dicki prieme i drugeliu grupe, sake ir broliuka turbut ten pat, tai greiciausiai nebusim toj pacioj grupej verysad.gif

Mano sūnus šiemet jau lankė Jurginėlį. Buvau užrašiusi prieš metus laiko. Priėmė be jokių užuominų. Taip kad gandus dėl kyšio paneigiu ir aš. Lankė Drugelių grupę, tik nežinau, kaip bus nuo rugsėjo, nes direktorė lyg norėjo jį palikti vėl su naujokais mažiukais, nes jis yra 2006 gimimo, o beveik visi jo grupėje buvo 2005 gimimo. Tai nebesuprantu, kurie bus drugeliai, ar nauja grupė, ar tie senieji ir liks drugeliais? g.gif
Dėl to stovėjimo lauke. Mes kadangi su vyru amžinai nespėjam pasiimti vaiko laiku, tai jis vis būna paliktas toje prailgintoje grupėje. Aš savo grupės auklėtoja Elyte buvau kaip ir patenkinta, bet visos kitos, su kuriomis rasdavau vaiką prailgintose grupėse - tai siaubas baubas blink.gif Nenorėčiau nei vienos. tikrai visos jau labai amžiuje ir atrodo itin nemielos verysad.gif Ir savo neklaužadą ir išdykėlį, kuris kaip ir braske01 raso, vis eina ir eina, daro ir daro, vaiką vis rasdavau tikrai tiesiog stovinį greta auklėtojos. Nesuprantu kaip ten jį išmuštrindavo. Jis ten kaip nesavas. Man vis širdį suspausdavo.
O grupėj nepasakyčiau, kad greit pritapo. Ilgai jam ta adaptacija užsitęsė. Ir nei viena diena nepareiske, kad nori į darželį, labai dažnai palikdavom ašarojantį, ypač, jei vesdavau aš, jei vyras - tada viskas daugmaž gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo planetax: 09 liepos 2008 - 18:40
QUOTE(planetax @ 2008 07 09, 19:39)
Lankė Drugelių grupę, tik nežinau, kaip bus nuo rugsėjo, nes direktorė lyg norėjo jį palikti vėl su naujokais mažiukais, nes jis yra 2006 gimimo, o beveik visi jo grupėje buvo 2005 gimimo. Tai nebesuprantu, kurie bus drugeliai, ar nauja grupė, ar tie senieji ir liks drugeliais?  g.gif

Jei liksite toje pačioje grupėje, tiksliau patalpoje, tai būsite drugelių grupėje. Jei išeisite į kitą grupę tai ir vadinsitės kitaip
Atsakyti
Mano dukra laaaaabai nenoriai eina i darza, nepatinka jai pasikartosiu nei Elze , nei Stase, tik vienintele Almute, ji yra direktores pavaduotoja, ir turi kazkiek etato kaip aukletoja, tai maniske tik ja ir dziaugias, kiek teko pastebet, tai istikruju neblogai palyginti su kitomis.

teko asmeniskai bendraut su aukletojomis : Elze, Stase, Onute, Almute, ir dar viena, kurios vardo nepamenu blush2.gif cia is seniau dirbanciu, nes kitos budavo tik sezonui kaip pavaduojancios, tai Almute normaliausia. O minusu daugiausiai duociau Elzei. Is auklyciu teko susidurt su Elyte, Rita, Aldute, kitu vardu nepamenu, nes budavo kaip pavaduojancios, Aldute nereali moteriske , noreciau, kad aukletoja butu .

Direktore ,cia tik mano nuomone, visai nieko, nezinau kaip kitom, bet noriu rinkliavas paneigt, nebent mn neteko susidurt. As dukryte uzrasinejau pries kelis menesius, is pradziu sake, jog neaisku kaip su vietom, bet kadangi buvom is Virsulu, kaip ir priklausem pagal gatve viskas buvom ok. Pradejom eit, kada ir norejau ir be jokiu kysiu.

Atsakyti