Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

Nu gal.... bet mes kaip pabuve Bituciu grupej, labai yra skirtumas... ir del rubines, ir del visu kitu dalyku... gal cia tik pirmas ispudis.

Vaikas sake, kad verke, bet aukletoja nemate:(
Tikiuosi bus viskas geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 02, 09:38)
Vaikas sake, kad verke, bet aukletoja nemate:(
Tikiuosi bus viskas geriau smile.gif

friends.gif na turetu but geriau tikrai smile.gif
aisku apie aukletoju kaitaliojima kad suzinome tik ateje tai nu gun_bandana.gif:
vaikai prisirisa prie savo aukeltoju todel pradzia biski bus skausminga bet paskui manau viskas bus gerai wink.gif pagaliau jei bus negerai - visada galite bandyt reikalautis kad pakeistu auletoja ir pan. - nervu kainuojantis dalykas bet kartais imanoma issikovot mirksiukas.gif
kiek suprantu Jusu vaikas kitais metai i priesmokykline eis??? tai kitais metais tikrai vel keisis auletoja doh.gif as tai uz tai kad nuo lopsiuko aukletojos atvestu vaikus iki priesmokyklines bent jau, o geriausia dar ir priesmokyklinej kad ta pusdieni po pamokeliu butu jos, bet tai tik mano norai..... mano vidurineliui tai jau nebesuskaiciuoju kiek aukletoju pasikeite doh.gif siemet gauna vel 2 naujas doh.gif
Atsakyti
Ne, kitamet dar neis i priesmokykline, bet jis ejo i misrai grupe, kur buvo 3, 4, 5 metu vaikai. Tai pasakodavo visokiu daug dalyku, ka kur darydavo, budavo "Ryto ratas" sake, kur budavo dienos tema. Kazi ar ta Irena kazkuo panasiai uzsiims?

Man ji atrodo, kaip mociute, kuri tik priziuri, kad galvos kas nenusisuktu ir tiek. Nors gal cia primas toks ispudis....

O kad vaikas verkia, turi pamatyti.

Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 09 02, 10:00)
friends.gif na turetu but geriau tikrai smile.gif
aisku apie aukletoju kaitaliojima kad suzinome tik ateje tai nu gun_bandana.gif:
vaikai prisirisa prie savo aukeltoju todel pradzia biski bus skausminga bet paskui manau viskas bus gerai wink.gif  pagaliau jei bus negerai - visada galite bandyt reikalautis kad pakeistu auletoja ir pan. - nervu kainuojantis dalykas bet kartais imanoma issikovot  mirksiukas.gif
kiek suprantu Jusu vaikas  kitais metai  i priesmokykline eis??? tai kitais metais tikrai vel keisis auletoja  doh.gif  as tai uz tai kad nuo lopsiuko aukletojos atvestu vaikus iki priesmokyklines bent jau,  o geriausia dar ir priesmokyklinej kad ta pusdieni po pamokeliu butu jos, bet tai tik mano norai.....  mano vidurineliui tai jau nebesuskaiciuoju kiek aukletoju pasikeite  doh.gif siemet gauna vel 2 naujas  doh.gif

Geriau tegul prašo, kad grupę pakeistų. Lygtais ne kitais, o dar kitais metais i priesmokykline grupę keliaus.
Atsakyti
Tai kad nera i ka keisti, nes vienintele grupe 4 metu vaiku, is ankstesnes perkele, nes tie priesmokykliniai dabar gauna nemokama maitinima, mazdaug negali susiskaiciuoti, kaip kas turi moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 02, 10:13)
Ne, kitamet dar neis i priesmokykline, bet jis ejo i misrai grupe, kur buvo 3, 4, 5 metu vaikai. Tai pasakodavo visokiu daug dalyku, ka kur darydavo, budavo "Ryto ratas" sake, kur budavo dienos tema. Kazi ar ta Irena kazkuo panasiai uzsiims?

Man ji atrodo, kaip mociute, kuri tik priziuri, kad galvos kas nenusisuktu ir tiek. Nors gal cia primas toks ispudis....

O kad vaikas verkia, turi pamatyti.

Maniškė grįžus ir eilėraštukų padeklamuoja, ir pasaka kokią paseka. Negali gi visos auklėtojos būti vienodos. Kiekviena turi savo darbo metodiką.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 09 02, 10:20)
Geriau tegul prašo, kad grupę pakeistų. Lygtais ne kitais, o dar kitais metais i priesmokykline grupę keliaus.

na jei yra kita grupe su to paties amziaus vaikais tai viskas imanoma thumbup.gif bet jei nera .... tai nezinau kaip ar noretusi kad vaikas butu su mazesniais ar didesniais vaikais???
o skruzdeliukuose tikslai gi mes 2 ar 3 metus isbuvome iki priesmokyklines 4u.gif
Atsakyti
Su vyresniais visada geriau, nes pasakoja pagal vyresnius, o ne pagal zopliausius, vaikas daugiau suzino.
Bet gal ir cia bus gerai, ziuresim.
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2008 09 02, 10:23)
Tai kad nera i ka keisti, nes vienintele grupe 4 metu vaiku, is ankstesnes perkele, nes tie priesmokykliniai dabar gauna nemokama maitinima, mazdaug negali susiskaiciuoti, kaip kas turi moketi  lotuliukas.gif

ania???? nu kai as tokia pavyzdinga mama lotuliukas.gif tai net nezinojau doh.gif
Atsakyti
Jooo, tas nemokamas maitinimas cia vyriausybes nutarimu nuo siu metu rugsejo priesmokykliniams, gal net pradinukams, del to nesu tikra.
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 09 02, 10:38)
ania???? nu kai as tokia pavyzdinga mama  lotuliukas.gif  tai net nezinojau  doh.gif

Aš irgi pirmą kartą išgirdau bigsmile.gif Žinojau,kad pradinukai gaus,bet,kad ikimokyklinukai... Tai turbūt juos atskirai ir maitina nei kitus vaikus?Kitoks maistas? Gal kas žinot?
Atsakyti
Pati paklausiau,pati ir atsakysiu biggrin.gif Taip, priešmokyklinukams -nemokami pietūs.Bet maitinimas tas pats,kaip ir kitiems darželio vaikams. Paklausiau šnd auklėtojos,nes manoji labai giria pasikeitusį maistą,sako šitoj grupėj daug skaniau lotuliukas.gif
Atsakyti