Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

Sveikutes mamytes, mes einam i Visciuku grupe pas aukletoja Dalyte wub.gif Aisku mano mergaiciukas ne is paciu svelniausiu mergaiciu-Rita.Viskas del to, kad nuo 9men eina i lopseli ir vis kliudavo jai nuo piktybiniu vaikiuku, tad ir pati dabar ismoko ir apsiginti ir ikresti kitiem, reikia nereikia verysad.gif grista visa tarytum isielektrinus, turi diena praeiti namie, kad nurimtu ir vel pasidarytu ramia gera svelnia mergaite wub.gif
Atsakyti
Man atrodo mačiau aš jus,kartu mažiukes atvedėm vakar,manoji labai verkė. Neatrodo,kad galėtų muštis tokia mergytė smile.gif
Atsakyti
Gal kas galit ką pasakyt apie auklėtoją Ritą? Įdomu būtų išgirsti nuomonių apie ją.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 10 30, 08:53)
Gal kas galit ką pasakyt apie auklėtoją Ritą? Įdomu būtų išgirsti nuomonių apie ją.

o ji jau dirba?
Girdėjau, kad manosios auklėtoja bus. Bet nežinau nuo kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redike @ 2008 10 30, 18:43)
o ji jau dirba?
Girdėjau, kad manosios auklėtoja bus. Bet nežinau nuo kada  g.gif

Dirba
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 10 31, 07:34)

kiek zinau ji visiskai nauja siam darzelyje, tai sunku ka pakomentuoti, tik dabar lankantys gali pasakyt kokius nors atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 10 31, 08:16)
kiek zinau ji visiskai nauja siam darzelyje, tai sunku ka pakomentuoti, tik dabar lankantys gali pasakyt kokius nors atsiliepimus  4u.gif

Tai vat pas mus ji grupėje...
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2008 10 22, 20:12)
Padange, einat į darželį dabar? Šiandien mažoji buvo pirmą kartą pora val.Dar nesuprato turbūt reikalo esmės,pažaidė ir tiek  smile.gif Auklėtoja tikrai labai šauni,dėl to tai ramu  thumbup.gif

mes tai einam ax.gif tik va truputi pabege atostogu buvom lotuliukas.gif tai 2 savaites praktiskai nesilankem doh.gif tai dabar vel is naujo reik pratintis doh.gif

QUOTE(pati's @ 2008 10 29, 09:24)
Sveikutes mamytes, mes einam i Visciuku grupe pas aukletoja Dalyte  wub.gif  Aisku mano mergaiciukas ne is paciu svelniausiu mergaiciu-Rita.Viskas del to, kad nuo 9men eina i lopseli ir vis kliudavo jai nuo piktybiniu vaikiuku, tad ir pati dabar ismoko ir apsiginti ir ikresti kitiem, reikia nereikia  verysad.gif  grista visa tarytum isielektrinus, turi diena praeiti namie, kad nurimtu ir vel pasidarytu ramia gera svelnia mergaite  wub.gif

na gal nieko tokio mirksiukas.gif pripras tongue.gif o beto reik mergytem moket apsigint nuo mazumes lotuliukas.gif
maniske taip pat jau pramoko kovos menu doh.gif tai apkandzioja jei kas nepatinka doh.gif

QUOTE(lauruskal @ 2008 10 29, 13:30)
Man atrodo mačiau aš jus,kartu mažiukes atvedėm vakar,manoji labai verkė. Neatrodo,kad galėtų muštis tokia mergytė  smile.gif

kaip saunu kad jau esam 3-se vaikus i 1 grupe vedancios thumbup.gif thumbup.gif
ar jau viska jums pasake apie rinklevas darzelio ir kaledines kaukes? ax.gif
jei ka tai man i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes.

Na va ir mums pasiseke,prieme i lopseli. Nesitikejau,bet prieme ir be jokiu kysiu.
Niekada nesprendziau apie zmones is kalbu ...bet va paskaicius cia apie kazkuria tai aukletoja truputuka baisoka. Jaudinuosi labai.
O man idomu,jei vaikas eina i lopseli ir dar su pampiais,tai kaip tada,jie keicia juos ar mokina ant puodo sestis? Ir dar...o kaip juos visus pamaitinti??
Atsakyti
QUOTE(FILITA @ 2008 11 03, 14:21)
1. jei vaikas eina i lopseli ir dar su pampiais,tai kaip tada,jie keicia juos ar mokina ant puodo sestis?
2. Ir dar...o kaip juos visus pamaitinti??

1. Jei nešit pampersus-keis. Jei nenešit-sodins ant puodo. Bet tada geriau dar pakeitimui rūbelių atnešti.
2. Taip ir spėja dviese maitint. Vienam šaukštą duoda. Kol vienas kramto-kitam duoda. Taip ir eina ratu.
Atsakyti
QUOTE(FILITA @ 2008 11 03, 14:21)
Sveikutes.

O man idomu,jei vaikas eina i lopseli ir dar su pampiais,tai kaip tada,jie keicia juos ar mokina ant puodo sestis? Ir dar...o kaip juos visus pamaitinti??

maniske taip pat su pamperiais lotuliukas.gif lopselio deka ismoko sedet ant puodo dabar kas 5 min prasosi sise ir pati eina , kelnes maunasi doh.gif o jau meluot ismoko lotuliukas.gif is 10 kartu kokius 2 padaro lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
vaikai darzeli vieni is kitu ismoksta visko , tik gerai jei papuota su viresniais, tada tobuleja greiciau o jei su jaunesniais tai .... stovi ant vietos ax.gif
Atsakyti
Padange,saunuole jusu mazyle, vejasi vyresnius spraciai thumbup.gif Plaukuciai-pukeliai tokie pat kaip ir manosios drinks_cheers.gif
Vilte susirgo,palanke vos 1,5 savaites ir prasidejo doh.gif Bet to ir reikejo turbut tiketis..
Atsakyti