Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

Man, kaip mamai, auklėtoja Rita nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eligint: 25 lapkričio 2008 - 11:03
QUOTE(Eligint @ 2008 11 25, 11:00)
Man, kaip mamai, auklėtoja Rita nepatinka schmoll.gif

nagi nagi, prašom išsamiau. Kas konkrečiai nepatinka? Gal ką vaikas pasakoja, matau, jau 4m. tai turėtų pasipasakot, jei kas negerai g.gif
Tai kaip suprantu jūs turite kitą auklėtoją, o Rita tik ją pavaduoja?
Atsakyti
Ji pavaduoja mūsų auklėtoją. Ir laukiu nesulaukiu kada pagaliau ji grįš. Pasakoja apie auklėtoją mažokai, bet galima suprasti, kad ir nubaudžia (dukra sakė, kad pasodino ant kėdės sėdėti. Kitą kartą, kad iš grupės išvarė), ir tylos karalių pažaidžia (ko su mūsų auklėtoja niekada nebūdavo), ir po pietų miego mergaitėms kaų nesupina. Grįžta iš darželio susivėlus visa. Nežinau, man tai nepatinka schmoll.gif Na, maniškė yra aktyvi ir būna, kad labai įsidūksta, bet ji pasakoja ne vien apie save, bet ir apie grupės draugus
Atsakyti
hmmmm.... kad ant kėdės pasodina įsidūkusį vaiką pasėdėti kol aprims, tai nieko čia baisaus. Bet iš grupės varyti ? g.gif nu negalima taip.
Ir tylos karalius su vaikais dirbant man nesuprantamas....
Belieka tikėtis, kad netaikys tų pačių auklėjimo metodų ir mažiukams....
Atsakyti
nu pasedet isidukusius tai daznokai pasodina turbut visos.. bet va varymas is grupes ir man neaiskus.......as tai netyleciau... tiesiai pas vedeja.... gal pakeis bent taktika darbo..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 26 lapkričio 2008 - 13:38
QUOTE(Nerutė @ 2008 11 26, 14:37)
nu pasedet isidukusius tai daznokai pasodina turbut visos.. bet va varymas is grupes ir man neaiskus.......as tai netyleciau... tiesiai pas vedeja.... gal pakeis bent taktika darbo.....  unsure.gif

Pritariu. Nieko sau metodai: is grupes varyti ir tylos karaliu zaisti doh.gif . Manau tikrai vertetu su vedeja tai aptart.

Atsakyti
Dėl išvarymo iš grupės dabar nesu įsitikinus, nes dukra vis kitaip viską pasako-tai išvarė, tai neišvarė doh.gif bet dėl tylos karaliaus tai ne vieną kartą sakė, kad žaidė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eligint: 26 lapkričio 2008 - 15:56
Žinau dar vieną auklėtoją,kuri gąsdindavo vaikus,kad išvarys iš grupės ar į kitą grupę nuves,bet tik gąsdindavo.Ir didesnius vaikus.Nemanau,kad mažiukams taip galėtų.Būtų viršūnė išvis doh.gif
Atsakyti
Niu ka...Pirmas ispudis apie aukletoja Rita liko labai blogas. nezinau,kaip cia bus.Atvedziau vaika,pasisveikinom,tai ji kaip stovejo nusisukusi taip ir liko stovet. vaikas mano tik atbulom atbulom,i asaras.Bet kai pamate auklyte tai truputi drasiau pasidare.Ziuresim,bet mano galva netaip turejo buti is aukletojos puses
Atsakyti
Aš kol kas dar savo nuomonės nesakysiu apie naują auklėtoją.
Nenoriu nusistatyti iš anksto į kurią nors pusę, todėl pažiūrėsiu, kaip vaikas reaguos g.gif
Kitą savaitę lyg ir susirinkimas nusimato Meškiukų grupės. Tikiuosi, skelbimą pakabins.

Na o auklytė labai nuostabi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redike: 27 lapkričio 2008 - 19:59
Gal ką girdėjot apie muzikos mokytoją Deimantę? Šiandien mano didžioji grįžus iš daržo papasakojo,kad Deimantė išeina sad.gif Nežinot,čia tiesa? Būtų labai liūdna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruskal: 28 lapkričio 2008 - 18:56
QUOTE(lauruskal @ 2008 11 28, 19:55)
Gal ką girdėjot apie muzikos mokytoją Deimantę? Šiandien mano didžioji grįžus iš daržo papasakojo,kad Deimantė išeina sad.gif Nežinot,čia tiesa? Būtų labai liūdna  verysad.gif

Kaaaaaaa ????? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti