Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

Sveikos, visos mamytes! smile.gif Paskaiciau visokiausiu cia atsiliepimu apie darzeli ir aukletojas ir direktore. Mes tik vakar uzsiraseme, pradesime lankyti nuo sausio 5 d, direktore pasirode laaabai maloni moteriske. Pakolkas net nezinau i kokia grupe pateksime, mums tuoj 5 metukai sukaks. Tai gal kas nors pakomentuotu kokios aukletojos pas 5-6 metuku vaikucius ir bendrai nuo kada iki kada galima vaikucius vesti i darzeli ir pasiimti? Is anlsto Aciu Labai uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2008 12 19, 12:12)
Sveikos, visos mamytes! smile.gif Paskaiciau visokiausiu cia atsiliepimu apie darzeli ir aukletojas ir direktore. Mes tik vakar uzsiraseme, pradesime lankyti nuo sausio 5 d, direktore pasirode laaabai maloni moteriske. Pakolkas net nezinau i kokia grupe pateksime, mums tuoj 5 metukai sukaks. Tai gal kas nors pakomentuotu kokios aukletojos pas 5-6 metuku vaikucius ir bendrai nuo kada iki kada galima vaikucius vesti i darzeli ir pasiimti? Is anlsto Aciu Labai uz komentarus  4u.gif

Turbūt pateksit į Skruzdėliukų grupę g.gif Šitoj grupėj auklėtoja thumbup.gif Į darželį reikia atvesti iki pusryčių, t.y. iki 8,30h maždaug, o pasiimti iki 17-17,30h. Vėliau veda į budinčią grupę.
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 12 20, 12:37)
Turbūt pateksit į Skruzdėliukų grupę g.gif Šitoj grupėj auklėtoja thumbup.gif Į darželį reikia atvesti iki pusryčių, t.y. iki 8,30h maždaug, o pasiimti iki 17-17,30h. Vėliau veda į budinčią grupę.

Aciu, o nuo keliu anksciausiai priima, nes man darbas nuo 7 val prasideda, o tai dar pusvalandis kelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2008 12 30, 09:15)
Aciu, o nuo keliu anksciausiai priima, nes man darbas nuo 7 val prasideda, o tai dar pusvalandis kelio  doh.gif

Galima vesti nuo 6h ryto į budinčią grupę
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 12 30, 09:54)
Galima vesti nuo 6h ryto į budinčią grupę

Oho, net nezinojau!
Atsakyti
Kiek esu susidurusi, pati geriausia auktetoja, kuri uzsiima UGDYMU, o ne tik spalvinimo knygutes ibruka, veda sportuoti ir t.t. yra Reda.

Ir amzius jos normalus - gal 45 metai, kai visos kitos iki pensijos 2-3 metai.

Beje, kaip jums mamos kaledu senis pasirode? Tokio prasto pasirodymo dar nebuvau maciusi??? Ne kaledinis renginys, o chaosas.
Atsakyti

Beje, kaip jums mamos kaledu senis pasirode? Tokio prasto pasirodymo dar nebuvau maciusi??? Ne kaledinis renginys, o chaosas.
[/quote]

Na kaledu senis kiek blaskesi. Vis nezinojo kokio zaidimo imtis lotuliukas.gif , kuo vaikus uzimti. Na bet vaikai to nepastebejo ir jiems buvo visai linksma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 01 12, 17:39)
1.Kiek esu susidurusi, pati geriausia auktetoja, kuri uzsiima UGDYMU, o ne tik spalvinimo knygutes ibruka, veda sportuoti ir t.t. yra Reda.

2. Beje, kaip jums mamos kaledu senis pasirode? Tokio prasto pasirodymo dar nebuvau maciusi??? Ne kaledinis renginys, o chaosas.

1. drinks_cheers.gif
2. tragedija senis... nors man atrodo jis jau kokie treti metai tas pats unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes.. smile.gif

Nuo sausio 12 ir mano mazius eina i si darzeli, i "visciuku" grupe... Siandiena truputi asaru buvo, bet greitai nurimo...
Aukletojos kiek teko skaityti ir kiek susiduriau tikrai geros, tik domina ar jos kazko moko vaikus, kaip uzsiima gal kas zinote?
Atsakyti
Na, as esu susidurusi tik su dviem, aukletojom: Reda ir Irena.

Reda - puiki labai, pasakoja per susirinkimus teveliams, ka veikia su vaikais, buna savaites tema, pas juos, Ryto ratas, kur kasdien kazkokia tema nagrineja, duoda teveliams uzpildyti anketas, apie pageidavimus ir t.t. Po metu pas Reda gavom visa susni vaiko darbeliu.

Irena - rami moteriske, sakyciau panasi i vaiko mociute is elgesio, visus apziuri, pasako, kad batus ne taip aunasi, bet kiek pastebejau ugdymui ypatingos reiksmes neteikia - vaikas vis pasakoja, kad tai 5, tai 17 knygutes puslapi spalvina. Kai pamate, kad tevai reikalauja, tai pakabino rasteli rubineje, kur parasyta, ka jie veikia kasdien. Fizinis saleje atisrado tik po tevu paklausimo, ar jis turi buti. I lauka tai apskirtai kazi ar ejo ziema??? Mano vaikas ne karto to nepasake.
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 01 13, 15:11)
ka veikia su vaikais, buna savaites tema, pas juos, Ryto ratas, kur kasdien kazkokia tema nagrineja, duoda teveliams uzpildyti anketas, apie pageidavimus ir t.t.

man atrodo visa tai priklauso pgl ugdymo programa... nes visose grupese kur buvom viskas buvo bigsmile.gif na apie lopselinius nesneku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 01 13, 14:11)
I lauka tai apskirtai kazi ar ejo ziema??? Mano vaikas ne karto to nepasake.

Per šalčius neveda į lauką. Įdomu ar jūs pati vestumėte vaiką į lauką prie -10 tarkim g.gif
Atsakyti