QUOTE(natstoc @ 2009 12 21, 11:02)
Dėl auklėtojos Ritos esu prastokos nuomonės, labiau panaši į firmos direktorę nei į auklėtoją. Su mano dukra elgiasi šaltai, nepritampa mano vaikas. Patebėjau, kad auklėtoja turi savo numylėtinių vaikų, matyt tai kažkaip susiję su tėveliais

, o kiti jos dėmesio sulaukia gerokai mažiau. Grupėje iš tiesų šalta, sulaukusi bet kokių nepalankių pastebėjimų auklėtoja kažin ko labai įsižeidžia. Ir aplamai gal .....ne man spręsti, bet ji gana šaltas, įžeidus ir nepedagogiškas žmogus, tikiuosi kad dukra kitais metais lankys kitą grupę.
Sveikos mamytes,
Mano dukryte taip pat lanko si darzeli. Einam i meskiuku grupe.
Skaitau komentarus apie aukletoja Rita ir tikrai darosi liudna. Aukletoja Rita yra tikrai puiki kompetetinga pedagoge, su visais vaikuciais elgiasi vienodai. Mano dukryte labai sunkiai priprato prie darzelio ir jei ne aukletojos kompetencija, mums butu teke atidet ejima i darzeli. Nesuprantu, kaip jus nusprendet, kad aukletoja turi numyletiniu, ar jus bunat visa diena darzely? Ar cia sprendziat per kelias minutes, kai ateinat vaikuciu. Negrazu aptarinet uz akiu, jei kas nepatinka, pasakykit tiesiai sviesiai. Taip, darzelyje saltoka. Tikrai ne karta maciau pas mus grupeje ijungta sildytuva. Visada labai lengva sneketi ir apsneketi, o pabandykit jus dirbti sita darba?
Tai va, bukim tolerantiskesni, supratingesni ir viskas bus gerai.