Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(fogete @ 2009 12 26, 13:51)
paskaiciau,ir.... maniskei labai patinka aukletoja Rita,taip pat ir aukletojai mano vaikas,bet su manimi tai jokios sasajos nera. nei as kazkokiu kysiu nesiau nei ka. Tiesog kartais patys tevai elgiasi labai nedraugiskai,ir juolab nemeiliai. Pabandykit pati parodyti kazkokia iniciatyva ,pasikalbekit su aukletoja nei is aukstai o normaliu tonu,gal santykiai pasikeis.

Kartais tenka nuvesti mergyte i sita grupe ir kaip tycia pataikidavau ant tos Ritos doh.gif
tai ciut manes neaprekdavo kad teveliai nepadare ar neatnese to ar ano doh.gif nors visada pasiteiraudavau kaip sekesi mergytei ar buvo gera, ir pridurdavau kad viska perduosiu tevams blush2.gif
nepatiko ji man visiskai schmoll.gif ir labai dziaugiuosi kad ne mano vaikas ten eina thumbup.gif
uzjauciu natstoc ir jos dukryte console.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 12 26, 22:19)
Kartais tenka nuvesti mergyte i sita grupe ir kaip tycia pataikidavau ant tos Ritos  doh.gif
tai ciut manes neaprekdavo kad teveliai nepadare ar neatnese to ar ano  doh.gif nors visada pasiteiraudavau kaip sekesi  mergytei ar buvo gera, ir pridurdavau kad viska perduosiu tevams blush2.gif 
nepatiko ji man visiskai  schmoll.gif  ir labai dziaugiuosi kad ne mano vaikas ten eina  thumbup.gif
uzjauciu natstoc ir jos dukryte console.gif

Dėkui, kiekvienas gali turėti savo nuomonę. Nesakau, kad auklėtoja bloga, tiesiog ....dažniausiai ne nuotaikoj ir vis su pretenzijom g.gif . Matyt toks žmogus ir nieko nepadarysi, kyšių nenešu ir draugysčių neieškau, kiekvienas turi dirbti savo darbą kaip įmanoma geriau, o ne ieškoti simpatijų ar antipatijų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 12 28, 11:33)
Dėkui, kiekvienas gali turėti savo nuomonę. Nesakau, kad auklėtoja bloga, tiesiog ....dažniausiai ne nuotaikoj ir vis su pretenzijom g.gif . Matyt toks žmogus ir nieko nepadarysi, kyšių nenešu ir draugysčių neieškau, kiekvienas turi dirbti savo darbą kaip įmanoma geriau, o ne ieškoti simpatijų ar antipatijų. mirksiukas.gif

na nezinau.nemaciau jos nenuotaikoj,ar kokios surugusios.bloga jin ar ne,sprendziu is to su kuo galiu sulyginti.vasara turejom pavaduojancia aukletoja,tai ten galiu teigti drasiai,kad bloga.vaika pasiemiau su kruvina nosimi ,o ji lupo akis ,kad cia burokeliu sriuba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 12 21, 11:02)
Dėl auklėtojos Ritos esu prastokos nuomonės, labiau panaši į firmos direktorę nei į auklėtoją. Su mano dukra elgiasi šaltai, nepritampa mano vaikas. Patebėjau, kad auklėtoja turi savo numylėtinių vaikų, matyt tai kažkaip susiję su tėveliais  biggrin.gif, o kiti jos dėmesio sulaukia gerokai mažiau. Grupėje iš tiesų šalta, sulaukusi bet kokių nepalankių pastebėjimų auklėtoja kažin ko labai įsižeidžia. Ir aplamai gal .....ne man spręsti, bet ji gana šaltas, įžeidus ir nepedagogiškas žmogus, tikiuosi kad dukra kitais metais lankys kitą grupę.

Sveikos mamytes,

Mano dukryte taip pat lanko si darzeli. Einam i meskiuku grupe.
Skaitau komentarus apie aukletoja Rita ir tikrai darosi liudna. Aukletoja Rita yra tikrai puiki kompetetinga pedagoge, su visais vaikuciais elgiasi vienodai. Mano dukryte labai sunkiai priprato prie darzelio ir jei ne aukletojos kompetencija, mums butu teke atidet ejima i darzeli. Nesuprantu, kaip jus nusprendet, kad aukletoja turi numyletiniu, ar jus bunat visa diena darzely? Ar cia sprendziat per kelias minutes, kai ateinat vaikuciu. Negrazu aptarinet uz akiu, jei kas nepatinka, pasakykit tiesiai sviesiai. Taip, darzelyje saltoka. Tikrai ne karta maciau pas mus grupeje ijungta sildytuva. Visada labai lengva sneketi ir apsneketi, o pabandykit jus dirbti sita darba?
Tai va, bukim tolerantiskesni, supratingesni ir viskas bus gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievak @ 2009 12 28, 19:57)
Sveikos mamytes,

Mano dukryte taip pat lanko si darzeli. Einam i meskiuku grupe.
Skaitau komentarus apie aukletoja Rita ir tikrai darosi liudna. Aukletoja Rita yra tikrai puiki kompetetinga pedagoge, su visais vaikuciais elgiasi vienodai. Mano dukryte labai sunkiai priprato prie darzelio ir jei ne aukletojos kompetencija, mums butu teke atidet ejima i darzeli. Nesuprantu, kaip jus nusprendet, kad aukletoja turi numyletiniu, ar jus bunat visa diena darzely? Ar cia sprendziat per kelias minutes, kai ateinat vaikuciu. Negrazu aptarinet uz akiu, jei kas nepatinka, pasakykit tiesiai sviesiai. Taip, darzelyje saltoka. Tikrai ne karta maciau pas mus grupeje ijungta sildytuva. Visada labai lengva sneketi ir apsneketi, o pabandykit jus dirbti sita darba?
Tai va, bukim tolerantiskesni, supratingesni ir viskas bus gerai. smile.gif

O jūs nebūdama visą dieną darželyje sėkmingai nustatėte, kad ji kompetetinga? Auklėtojai pastebėjimai pasakyti tiesiogiai, o forumas skirtas pasidalinti nuomonėm., jei manote, kad apšnekinėjama, tada dauguma forumiečių čia tokios "negeros" bigsmile.gif Man ir savo darbo užtenka, jeigu vargšėm auklėtojom jų darbas per sunkus, tegul pasieško kito. Tolerancijos ten kur nereikia pastebiu per akis, o va kur trūsta tai su žiburiu nerasi.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fogete @ 2009 12 28, 17:51)
aukletoja,tai ten galiu teigti drasiai,kad bloga.vaika pasiemiau su kruvina nosimi ,o ji lupo akis ,kad cia burokeliu sriuba doh.gif

o kuri cia unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(natstoc @ 2009 12 28, 20:08)
jeigu vargšėm auklėtojom jų darbas per sunkus, tegul pasieško kito. Tolerancijos ten kur nereikia pastebiu per akis, o va kur trūsta tai su žiburiu nerasi.... schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 29, 10:37)
o kuri cia  unsure.gif  blink.gif

Pavardes nezinau,bet vardas Kristina.
Po to karto,reikejo vel is naujo pratintis eiti i darzeli,vaikas isteriskai reke,nenorejo eiti,naktimis prabusdavo su verkimu : "neisim pas bloga teta"
Atsakyti
QUOTE(fogete @ 2009 12 30, 11:01)
Pavardes nezinau,bet vardas Kristina.
Po to karto,reikejo vel is naujo pratintis eiti i darzeli,vaikas isteriskai reke,nenorejo eiti,naktimis prabusdavo su verkimu : "neisim pas bloga teta"

uzjauciu 4u.gif console.gif
cia turbut vasara, nes Kristina su priesmokyklinukais dirba g.gif nebent kita kokia dar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2009 12 30, 13:51)
uzjauciu  4u.gif console.gif
cia turbut vasara, nes Kristina su priesmokyklinukais dirba  g.gif  nebent kita kokia dar yra  g.gif

taip,vasara,kaip musu aukletoja atostogavo
Atsakyti
QUOTE(fogete @ 2009 12 30, 15:35)
taip,vasara,kaip musu aukletoja atostogavo

ne bet siaubas kazkoks
blink.gif
Atsakyti
Kaip kazin "drugeliai" laikosi mūsų? rolleyes.gif Ar eina i darzeli per tokius salcius? Mes tai trecia savaite jau sergame:( O grupeje tkriausiai labai salta bus. g.gif
Atsakyti