Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(nijako @ 2010 02 08, 14:59)
Aš vedu Tomuką kiekvieną dieną, matau, kad yra nemažai vaikučių, bet kažkaip neklausiau kiek mūsiškių. Ryte kai atvedu jis būna pirmas (dažniausiai), o kai pasiimu, tai dar būna vaikučių. Tomas kažkaip greitai priprato prie naujos grupės, jokių problemų su ėjimu į darželį. Rytais einam ir jis džiaugiasi, sako, noriu į darželį (savo kalba  smile.gif ).

O tavo abu vaikučiai serga? Kas atsitiko?

Ne tik Titas sirgo, pradzioj temperatura auksta buvo, gerkle ir sloga, seip ir mes su vyru po to sirguliavom, kaulus lauze, tai itariu kazkas ale gripas buvo ar taip koks virusiukas.

O kaip su sestadieni ateinanciu darzelis dirbs? ir iki kelintos valandos?

QUOTE(nijako @ 2010 02 10, 10:19)
Šiandien man ryte pasakė, kad planuojama uždaryti darželį dviems mėnesiams nuo liepos  doh.gif . Klausiu, o ką daryti su vaikučiais, kai patiems reikia į darbą? Tai žadėjo, kad bus nukreipiami į kitus darželius. Bet joks darželis nėra patogus, gal tik šalia esantis rusų. Bet ar ten eina vaikučiai kalbantys lietuviškai?

unsure.gif , o siaubeli tai cia rimtai, kazkaip tikejausi kad ne doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes irgi pradesim lankyti (kai tik gausim pazyma is gydytojos) si darzeli, Zibuciu grupe, pas aukletoja Elyte. Gal yra kas is sios grupes?
Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2010 02 13, 19:54)
Sveikos,

mes irgi pradesim lankyti  (kai tik gausim pazyma is gydytojos) si darzeli, Zibuciu grupe, pas aukletoja Elyte. Gal yra kas is sios grupes?

Mums vasara buvo si aukleoja, ikrai labai sauni aukletoja thumbup.gif , beje tos grupes ir auklyte (seimininkele) labai sauni, turbut pati fainiausia siame darzelyje, seip ir visos seimininkutes geros, bet sita tai is viso man pasirode labai miela ir rupestinga, ji pirma menesi buvo pas mus grupej, kai dicki tik pradejom vesti i lopseli, tai iki siol kolidoriuje jei susitinka, tai vis pakalbina mus rolleyes.gif
Atsakyti
aciu braske uz atsakyma 4u.gif maniske tokia drovuole, kaip kad as buvau vaikystej, idomu kaip jai seksis, gal truputi prasilaus darzely, o tai tiek visko bijo..

Atsakyti
QUOTE(zzuika @ 2010 02 14, 11:35)
aciu braske uz atsakyma 4u.gif maniske tokia drovuole, kaip kad as buvau vaikystej, idomu kaip jai seksis, gal truputi prasilaus darzely, o tai tiek visko bijo..

nieko prasijudins, maniskiai irgi abu gana jautrus ir drovus yra.
Atsakyti
QUOTE(braske01 @ 2010 02 15, 16:18)
nieko prasijudins, maniskiai irgi abu gana jautrus ir drovus yra.

labai tikiuosi, del to ir nutarem leisti i darzeli.

aciu uz malonu nuteikima 4u.gif

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
kotai cia labai tilu g.gif
Atsakyti
Sveikutės, ar pasiekė jus gandai apie Viršuliškių mokyklos reorganizaciją? Baisu ir pagalvoti kur leisim savo mažylius, jei rajone neliks pradinės mokyklos. Pasirašykite kam tai rūpi.
http://www.peticijos.lt/visos/3243
Atsakyti
QUOTE(onne @ 2010 03 14, 16:33)
Sveikutės, ar pasiekė jus gandai apie Viršuliškių mokyklos reorganizaciją? Baisu ir pagalvoti kur leisim savo mažylius, jei rajone neliks pradinės mokyklos. Pasirašykite kam tai rūpi.
http://www.peticijos.lt/visos/3243

as jau pasirasiau
pas mus vaikai vaiksciojo parasus rinko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2010 03 14, 19:23)
as jau pasirasiau
pas mus vaikai vaiksciojo parasus rinko  blush2.gif

Ir mes bandom rinkti ir popieriuje, ir internete. Gal ka pades musu vargelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onne: 14 kovo 2010 - 21:08
ax.gif
kazkaip tylu siame forume g.gif Niekas nenori pasidziaugti ar pasiguosti?

Mes lankom, esam patenkinti. Tik ko tai vel nera mokestiniu lapeliu g.gif .
Atsakyti