Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 14, 13:02)
Beje,mergaites direktore skaito si skyreli,seka naujienas,tai bukit mandagios,kad nebutu paskui bedos darzelyje mirksiukas.gif 
Geros dienos jums,direktore 4u.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif
Bet truputį absurdas, kai negali laisvai savo nuomonės parašyti baimindamasi pasekmių savo vaikui doh.gif Arba prisijunkit kitu vartotojo vardu be jokių asmeninių informacijų (vaikų skaičiaus, vardų, gimimo datų) ir rašykit biggrin.gif
O mandagiems būti visada reiktų.
Mes dar neinam, bet esam užsirašę į šį darželį.
Direktorė įspėjo, kad neskaityčiau interneto ir nesusidaryčiau išankstinės nuomonės g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juostelė: 14 birželio 2010 - 14:14
QUOTE(Juostelė @ 2010 06 14, 15:10)
drinks_cheers.gif
Bet truputį absurdas, kai negali laisvai savo nuomonės parašyti baimindamasi pasekmių savo vaikui  doh.gif Arba prisijunkit kitu vartotojo vardu be jokių asmeninių informacijų (vaikų skaičiaus, vardų, gimimo datų) ir rašykit  biggrin.gif
O mandagiems būti visada reiktų.
Mes dar neinam, bet esam užsirašę į šį darželį.
Direktorė įspėjo, kad neskaityčiau interneto ir nesusidaryčiau išankstinės nuomonės  g.gif  biggrin.gif

Man irgi sake internetu nepasitiketi,nes visos aukletojos vienodai geros smile.gif Bet vienodai geri zmones nebuna smile.gif Tuo labiau,kad ne tik internete,bet ir kieme kelios mamytes pasakojo... tai tiesiog gaila,kad nepasiseke patekti i kita grupe... Tikekimes,kad ivyks stebuklas ir is tikro ta aukletoja yra puikus zmogus,tik kazkokioms inoringoms mamytems nepatiko... Tik as bijau,kad as nebuciau viena is tu labai reikliu mamyciu biggrin.gif
O kalbeti as nebijau,nes nieko nesmeiziu,o tik sakau ka girdejau smile.gif Nuo rugsejo jau galesiu parasyti savo nuomone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 14 birželio 2010 - 17:23
O tai cia, kaip suprantu visos daugiau maziau vietines aplink darzeli isikure smile.gif gal sakau koki susitikima padarom? smile.gif Butu smagu ir vaikams ir ammoms ax.gif ka manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 06 14, 19:49)
O tai cia, kaip suprantu visos daugiau maziau vietines aplink darzeli isikure smile.gif gal sakau koki susitikima padarom? smile.gif Butu smagu ir vaikams ir mamoms  ax.gif  ka manot? 4u.gif

Mes tuose dangoraiziuose laikinai isikure smile.gif Bet pasivaiksciot einam prie darzeliu smile.gif Gal jau ziurejai kurioj jus grupej? baisiai idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 14, 20:13)
Mes tuose dangoraiziuose laikinai isikure smile.gif Bet pasivaiksciot einam prie darzeliu smile.gif Gal jau ziurejai kurioj jus grupej? baisiai idomu ax.gif

o mes gyvenam prie pat darzeliu smile.gif nebuvau siandien nuejus, gal ryt nueisim smile.gif
galima butu nutaikyt grazu ora susimatyt, kad ir stadione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 06 14, 20:32)
o mes gyvenam prie pat darzeliu smile.gif nebuvau siandien nuejus, gal ryt nueisim smile.gif
galima butu nutaikyt grazu ora susimatyt, kad ir stadione smile.gif

Ketvirtdieni butu labai smagu,nes ryt ar poryt daznai vezam pas mociute smile.gif Tai kuri grazu ryta galim susirasyt ir iseit pasivaiksciot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 14, 22:39)
Ketvirtdieni butu labai smagu,nes ryt ar poryt daznai vezam pas mociute smile.gif Tai kuri grazu ryta galim susirasyt ir iseit pasivaiksciot smile.gif

tuomet gal lauksiu Jusu zinutes AZ, kai galesit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 06 14, 19:49)
O tai cia, kaip suprantu visos daugiau maziau vietines aplink darzeli isikure smile.gif gal sakau koki susitikima padarom? smile.gif Butu smagu ir vaikams ir ammoms  ax.gif  ka manot? 4u.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 14, 22:39)

thumbup.gif Prisijungtume, jei laikas tiktų.
Būsimi "viščiukai" nuo rudens (bent jau taip sakė, sąrašų dar nemačiau, bet gal nesuklydo).
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Mano vaikai seniai seniai lankė ši darželį. biggrin.gif
O dabar po darbo visada pėdinu pro jį.
Užkliuvo tik štai kas.
Kiek suprantu, gal tai buvo prailginta grupė, nes veiksmas vyko, tiksliau niekas nevyko truputuką po 18 val.
Dvi auklėtojos prie baseinelio sėdėjo atsisukusios viena į kitą ir šnekučiavosi, o vaikai joms už nugarų sėdėjo ir laukė tėvelių. Taip graudu pasidarė, kad tie vaikai šiltą vakarą sėdi ir net tarpusavyje nebendrauja ir kad auklėtojos juos palikę pačius sau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 birželio 2010 - 10:00
QUOTE(Juostelė @ 2010 06 15, 15:04)
thumbup.gif Prisijungtume, jei laikas tiktų.
Būsimi "viščiukai" nuo rudens (bent jau taip sakė, sąrašų dar nemačiau, bet gal nesuklydo).

Labai smagu butu susibegti mums mamytems su savo maziukais,tegu draugauja nuo mazu dienu smile.gif Beje,mes nuo liepos netiketai truputi persikraustom ten prie Virsuliskiu mokyklos i ta zalia stiklini nama,bet vis tiek ateisim prie darzeliu pasivaiskciot,nes cia mociute gyvena smile.gif
Beje,negaliu dar patiketi,bet netiketai viena seima atsisake vietos lopsely visciuku grupei,nes kazkur issikrausto,kaip supratau ir jiems bus nebepatogu leisti vaikuti. Tai man direktore paskambino ir pasiule pereiti i Viskiukus thumbup.gif O juk galejo man neskambinti,o tiesiog nauja vaikuti i ta vieta priimti... bet va nepatingejo,pasirupino smile.gif Labai dziaugiuosi smile.gif Ir be jokio kysio!!! smile.gif Tai Juostele,tikrai draugausim mirksiukas.gif
Beje,sake,kad turi muzikos mokytoja (kas manau yra labai svarbu),kuri su tais maziukais uzsiima 2k/sav.ir dar 2k/sav.turi kuno kulturos pamokeles,na ir aisku,dar kasdienines programeles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 06 16, 10:59)
Labukas 4u.gif
Mano vaikai seniai seniai lankė ši darželį. biggrin.gif
O dabar po darbo visada pėdinu pro jį.
Užkliuvo tik štai kas.
Kiek suprantu, gal tai buvo prailginta grupė, nes veiksmas vyko, tiksliau niekas nevyko truputuką po 18 val.
Dvi auklėtojos prie baseinelio sėdėjo atsisukusios viena į kitą ir šnekučiavosi, o vaikai joms už nugarų sėdėjo ir laukė tėvelių. Taip graudu pasidarė, kad tie vaikai šiltą vakarą sėdi ir net tarpusavyje nebendrauja ir kad auklėtojos juos palikę pačius sau doh.gif

Ziuriu,kad turi dar maza berniuka Emiliuka smile.gif O tai jo nesiruosi leisti i si darzeli? Gal vakare vaikai buvo jau pavarge,tai nelakste g.gif Nors mano mazoji tai net griudama is nuovargio bega lekia ax.gif Reiks atkreipt demesi,ka vaikuciai lauke veikia,kai eisim salia pasivaiksciot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 16 birželio 2010 - 13:16
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 16, 14:19)
Labai smagu butu susibegti mums mamytems su savo maziukais,tegu draugauja nuo mazu dienu smile.gif Beje,mes nuo liepos netiketai truputi persikraustom ten prie Virsuliskiu mokyklos i ta zalia stiklini nama,bet vis tiek ateisim prie darzeliu pasivaiskciot,nes cia mociute gyvena smile.gif
Beje,negaliu dar patiketi,bet netiketai viena seima atsisake vietos lopsely visciuku grupei,nes kazkur issikrausto,kaip supratau ir jiems bus nebepatogu leisti vaikuti. Tai man direktore paskambino ir pasiule pereiti i Viskiukus thumbup.gif O juk galejo man neskambinti,o tiesiog nauja vaikuti i ta vieta priimti... bet va nepatingejo,pasirupino smile.gif  Labai dziaugiuosi smile.gif Ir be jokio kysio!!! smile.gif Tai Juostele,tikrai draugausim mirksiukas.gif
Beje,sake,kad turi muzikos mokytoja (kas manau yra labai svarbu),kuri su tais maziukais uzsiima 2k/sav.ir dar 2k/sav.turi kuno kulturos pamokeles,na ir aisku,dar kasdienines programeles smile.gif

O čia lopšelinukai jau taip užsiima? Aš klausiau dėl programos, bet labai nesigilino papasakot, sakė, turi užsiėmimų, piešia. Bet jokio konkretumo nebuvo kiek kartų ko ir pan. Tai jei lopšelinukams tokia programa, tai thumbup.gif

Smagu būtų susipažinti mirksiukas.gif Mano vaikas toks nebendraujantis, nežinau, kaip pavyks susidraugauti doh.gif
Jei geras oras ryt, tai susitinkam iki pietų???? Gal pavyktų dar vieną "viščiuką" atsivesti, jei jiems dienotvarkė tiktų ax.gif Jei kokią 11 val pvz??? Kas dar? Gingerr?
Atsakyti
QUOTE(Juostelė @ 2010 06 16, 14:37)
Smagu būtų susipažinti  mirksiukas.gif Mano vaikas toks nebendraujantis, nežinau, kaip pavyks susidraugauti  doh.gif
Jei geras oras ryt, tai susitinkam iki pietų???? Gal pavyktų dar vieną "viščiuką" atsivesti, jei jiems dienotvarkė tiktų  ax.gif Jei kokią 11 val pvz??? Kas dar? Gingerr?

Tai va ir pratinsim draugauti smile.gif Manoji,tai drasi,bet dar bendrai zaisti nemoka,savim uzsiemus biggrin.gif Pabandyciau 11val.speti,nes ryte einu i polikl. smile.gif
Atsakyti