QUOTE(Juostelė @ 2010 06 15, 15:04)

Prisijungtume, jei laikas tiktų.
Būsimi "viščiukai" nuo rudens (bent jau taip sakė, sąrašų dar nemačiau, bet gal nesuklydo).
Labai smagu butu susibegti mums mamytems su savo maziukais,tegu draugauja nuo mazu dienu

Beje,mes nuo liepos netiketai truputi persikraustom ten prie Virsuliskiu mokyklos i ta zalia stiklini nama,bet vis tiek ateisim prie darzeliu pasivaiskciot,nes cia mociute gyvena
Beje,negaliu dar patiketi,bet netiketai viena seima atsisake vietos lopsely visciuku grupei,nes kazkur issikrausto,kaip supratau ir jiems bus nebepatogu leisti vaikuti. Tai man direktore paskambino ir pasiule pereiti i Viskiukus

O juk galejo man neskambinti,o tiesiog nauja vaikuti i ta vieta priimti... bet va nepatingejo,pasirupino

Labai dziaugiuosi

Ir be jokio kysio!!!

Tai Juostele,tikrai draugausim
Beje,sake,kad turi muzikos mokytoja (kas manau yra labai svarbu),kuri su tais maziukais uzsiima 2k/sav.ir dar 2k/sav.turi kuno kulturos pamokeles,na ir aisku,dar kasdienines programeles
Papildyta:
QUOTE(Daiva41 @ 2010 06 16, 10:59)
Labukas
Mano vaikai seniai seniai lankė ši darželį.
O dabar po darbo visada pėdinu pro jį.
Užkliuvo tik štai kas.
Kiek suprantu, gal tai buvo prailginta grupė, nes veiksmas vyko, tiksliau niekas nevyko truputuką po 18 val.
Dvi auklėtojos prie baseinelio sėdėjo atsisukusios viena į kitą ir šnekučiavosi, o vaikai joms už nugarų sėdėjo ir laukė tėvelių. Taip graudu pasidarė, kad tie vaikai šiltą vakarą sėdi ir net tarpusavyje nebendrauja ir kad auklėtojos juos palikę pačius sau
Ziuriu,kad turi dar maza berniuka Emiliuka

O tai jo nesiruosi leisti i si darzeli? Gal vakare vaikai buvo jau pavarge,tai nelakste

Nors mano mazoji tai net griudama is nuovargio bega lekia

Reiks atkreipt demesi,ka vaikuciai lauke veikia,kai eisim salia pasivaiksciot