Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 08, 08:10)
Nijako,skaiciau,kad is pradziu vedei savo vaikuti i seskines namudini darzeli. Mes irgi ten buvom nuvaziave apsiziureti,auklyte labai patiko smile.gif Tik vis neapsisprendziam kur vesti ar i ta seskines namudini,ar i Jurgineli,nes cia irgi jau vieta gavom.. Dukrytei dar tik rudeni bus 2m. O kodel jus toliau nebelanket to namudinio darzelio,o perejot i  Jurgineli? Kokie to namudinio pliusai ir minusai?

man labai patiko tas namudinis darzelis. Mastau, kad liepos menesi vel vesiu ten, kol bus Jurginelis uzdarytas.
Siaip ten mazesni vaikuciai lanko, todel tai buvo viena is priexasciu, kodel perejau i valdiska. Dar man gana tolokai vezioti, nes nevairuoju ir aisku, pinigai buvo svarbu.
Siame darzelyje suneliui patinka, nors aplinka tikrai skurdi. Bet, jei matau, kad sunus eina be problemu i darzeli, tai as ir neieskau jokiu minusu.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 06 08, 13:19)
man labai patiko tas namudinis darzelis. Mastau, kad liepos menesi vel vesiu ten, kol bus Jurginelis uzdarytas.
Siaip ten mazesni vaikuciai lanko, todel tai buvo viena is priexasciu, kodel perejau i valdiska. Dar man gana tolokai vezioti, nes nevairuoju ir aisku, pinigai buvo svarbu.
Siame darzelyje suneliui patinka, nors aplinka tikrai skurdi. Bet, jei matau, kad sunus eina be problemu i darzeli, tai as ir neieskau jokiu minusu.

O dar kaip tau atrodo,tame privaciam darzeli daugiau uzsiima su vaikai,moko juos,aukleja? Kokie didziausi pliusai vesti vaika i ta privatu darzeli? Jei leistu finansai,tai vestumet i ta privatu ar i Jurgineli? Ar ir Jurgineli buna visokios muzikos pamokeles? Ar ten yra vaikams kazkokia dienotvarke? Rytine mankstele,pasakeles pries miega,pamokeles ar jie tik priziurimi,kad ramiai zaistu ir nesipestu?

Beje,gal yra mamyciu eisianciu ar jau lankiusiu Meskiuku grupe su aukletoja Rita? Smagu butu isgirsti atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 08 birželio 2010 - 13:29
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 04, 06:52)
Sveikos,mamytes 4u.gif
Mes irgi uzsirasem nuo sio rugsejo i Jurgineli, sake,kad patekom i Meskiuku grupe ir aukletoja Rita. Ar cia gerai ar nelabai? Kokios dar yra lopselinuku grupes ir kokie aukletoju vardai? Kuri jaunesne,fainesne? Mano mazoji labai judri,lauke tiek begioja,kad as vos speju paskui ja..O tai kaip pensininkes suspes? Ar privers nebebegioti?

ir mes uzrasyti i ta grupe... o del Ritos paskaitykit visa tema ir rasit atsiliepimu visokiu...
man tik idomu rugsejo pirma reikia geliu? ir kelinta valanda ten renkasi vaikai? rudeni prasides vargeliai ir vaikui ir mamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2010 06 08, 14:30)
ir mes uzrasyti i ta grupe... o del Ritos paskaitykit visa tema ir rasit atsiliepimu visokiu...
man tik idomu rugsejo pirma reikia geliu? ir kelinta valanda ten renkasi vaikai? rudeni prasides vargeliai ir vaikui ir mamai doh.gif

Skaiciau.. Bet is tiesu nedaug atsiliepimu apie Rita,nes kaip supratau ji dar neseniai dirba.. Atsiliepimai nedziugina.. Idomu,ar darzeliu aukletojos vaiksto i kokius nors tobulinimosi kursus,mokosi bendravimo su vaikais psichologijos? Ar tai nera privaloma?

Beje,mums liepe ateiti 1sav.pries rugseji,tai dar visa tvarka del rugsejo 1d.paaiskins ir reikia atnesti ne senesne kaip sav.pazyma apie vaiko sveikata,kad gali lankyti darzeli. Gelyte,manau,nepamaisys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 08 birželio 2010 - 13:35
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 08, 14:33)
Skaiciau.. Bet is tiesu nedaug atsiliepimu apie Rita,nes kaip supratau ji dar neseniai dirba.. Atsiliepimai nedziugina.. Idomu,ar darzeliu aukletojos vaiksto i kokius nors tobulinimosi kursus,mokosi bendravimo su vaikais psichologijos? Ar tai nera privaloma?

Beje,mums liepe ateiti 1sav.pries rugseji,tai dar visa tvarka del rugsejo 1d.paaiskins ir reikia atnesti ne senesne kaip sav.pazyma apie vaiko sveikata,kad gali lankyti darzeli. Gelyte,manau,nepamaisys smile.gif

o man sake rugsejo pirma su ta pazyma svarbu galiojancia....
Atsakyti
Mergaites,o kokio amziaus buna vaikiukai lopselio grupeje? Nuo 1.5m iki kiek? O vyresniu grupe jau nuo keliu metuku buna? Nuo 3m?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 09, 21:41)
Mergaites,o kokio amziaus buna vaikiukai lopselio grupeje? Nuo 1.5m iki kiek? O vyresniu grupe jau nuo keliu metuku buna? Nuo 3m?

iki 3 lopselis. paskui i darzeli.
Atsakyti
QUOTE(nijako @ 2010 06 10, 10:43)
iki 3 lopselis. paskui i darzeli.

Tai visi vaikuciai nuo 1.5m. iki 3m. buna vienoje grupeje? Kiek yra lopselio grupiu? Gal gali isvardinti ju aukletojas?
Dar norejau paklaust,jei vaika atvedi veliau,po pusryciu ar galima atsisakyti pusryciu ir uz juos nemoketi? Nes girdejau,kad kai kuriuose Kauno darzeliuose taip galima.. Idomu,kaip pas mus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 06 11, 07:21)
Tai visi vaikuciai nuo 1.5m. iki 3m. buna vienoje grupeje? Kiek yra lopselio grupiu? Gal gali isvardinti ju aukletojas?
Dar norejau paklaust,jei vaika atvedi veliau,po pusryciu ar galima atsisakyti pusryciu ir uz juos nemoketi? Nes girdejau,kad kai kuriuose Kauno darzeliuose taip galima.. Idomu,kaip pas mus g.gif

Yra trys lopseliu grupes. Rita, Regina ir lygtai Dale (nesu tikra del visciuku grupes aukletojas).
O del pusryciu, tai reikia nueiti i darzeli ir paklausti ar paskambinti ir tikrai visus atsakymus gausit.
Atsakyti
Siandien bandysiu nueiti pasisneketi,tai pranesiu ar pavyks smile.gif Mano mazajai spali bus 2m.Gabriele,tai turbut irgi tures bendravardziu grupej biggrin.gif
Atsakyti
Liudna, kad mums nepasake i kuria grupe eisim...
Atsakyti
QUOTE(Gingerr @ 2010 06 14, 10:20)
Liudna, kad mums nepasake i kuria grupe eisim...

Jau yra iskabinti sarasai prie direktores kabineto duru. Gali nueiti ir pasiziureti mirksiukas.gif Parasyk i kuria patekot smile.gif

O as sian pasisnekejau su direktore,bet kadangi sarasai jau sudaryti,tai nebegali perkelti i Visciukus... verysad.gif Gaila.. Taip norejau isvengti stresu,nes mano vyras labai priekabus ir teisybes ieskotojas,tai jis jau dabar su keliom seimom pasisnekejes kieme,jau yra nusistates,kad greiciausiai bus blogai pas ta Meskiuku aukletoja.. As labai tikiuosi,kad jis ir kiti teveliai klysta,bet blogi atsiliepimai is dangaus nenukrenta,matyt,yra pagrindo... Labai bijau,kad vos pradejus lankyti,tuoj prasides konfliktai,nes jis akiu neuzmerkia ir nesusitaiko,jei kas nepatinka doh.gif Bandziau isvengti tu nemaloniu situaciju,bet yra kaip yra..
Beje,mergaites direktore skaito si skyreli,seka naujienas,tai bukit mandagios,kad nebutu paskui bedos darzelyje mirksiukas.gif
Geros dienos jums,direktore 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 14 birželio 2010 - 12:03