Įkraunama...
Įkraunama...

Viršuliškės: "Jurginėlis"

QUOTE(j.ole @ 2011 08 31, 11:12)
Gausim ryt sarasa ir viskas bus aisku  bigsmile.gif

o jus i kokia grupe bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 11:15)
o jus i kokia grupe  bigsmile.gif

Drugeliu. O jus?
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2011 08 31, 12:07)
Drugeliu. O jus?

mes i visciuku as pskaiciau puslapiu atgal jau maciau mes kalbejom apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 08 31, 12:08)
mes i visciuku as pskaiciau puslapiu atgal jau maciau mes kalbejom apie tai  biggrin.gif

biggrin.gif Skleroznikes
Atsakyti
Su rugsejo 1-aja 4u.gif

Graži šventė vaikučiams, bet širdyje buvo labai liūdnas jausmas, kai pamačiau naują sūnaus grupę verysad.gif Nėra spintelių, mažai žaislų, langai seni. Prieš tai grupė, kurią lankėm buvo graži, šviesi, o dabar....

manau, šį kartą teks tėveliams daugiau investuoti, kad vaikučiams būtų jaukiau...
Atsakyti
QUOTE(j.ole @ 2011 08 31, 12:07)
Drugeliu. O jus?

mes irgi i drugeliu, bet eisim tik antradieni i darzeli. Ojus pernai nelankete? ir kaip grupe? pernai tai buvo meskiuku gera grupe, silta langai pakeisti
Atsakyti
QUOTE(indvai @ 2011 09 01, 16:54)
mes irgi i drugeliu, bet eisim tik antradieni i darzeli. Ojus pernai nelankete? ir kaip grupe? pernai tai buvo meskiuku gera grupe, silta langai pakeisti

Mesnaujokai. O langai nauji. Pirmas ispudis neblogas. Ir auklyte normali pasirode
Atsakyti
tai vat, Visciuku grupes auklyte - Sigute, labai mielas zmogus pasirode wub.gif
o ir pirmas pusdienis darziuke praejo net labai gerai, na bent man niekas jokiu priekaistu kol kas neisreiske, matyt vaikis dar neapsiprato ir neparode savo tikrojo veido lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 01, 20:48)
tai vat, Visciuku grupes auklyte - Sigute, labai mielas zmogus pasirode  wub.gif
o ir pirmas pusdienis darziuke praejo net labai gerai, na bent man niekas jokiu priekaistu kol kas neisreiske, matyt vaikis dar neapsiprato ir neparode savo tikrojo veido  lotuliukas.gif

Sigute - labai mielas, rupestingas, kalbantis ir besirupinantis zmogus. mes su ja jau atsisveikinam sad.gif
Atsakyti
oi, kaip smagu, kad jau lankot. Papasakokit ispudzius vaikuciu ir savo po keliu dienu:) beje grupes labai skirtingai sutvarkytos? o spintuciu visose nera? langai tai is lauko matosi, kad ne visur dar pakeisti. bet gal nesalta grupese? beje gal kas pasidalintumete info ka reikia tureti einant i darziuka vaikuciui ir ko praso nupirkti grupei. kad vaizda susidaryti:)
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 09 01, 19:48)
o ir pirmas pusdienis darziuke praejo net labai gerai, na bent man niekas jokiu priekaistu kol kas neisreiske, matyt vaikis dar neapsiprato ir neparode savo tikrojo veido  lotuliukas.gif

o maniskis nuo pat pirmos dienos visu grazumu doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
labai labai atsiprasau visu vaiku, kuriuos maniskis apkandziojo doh.gif verysad.gif 4u.gif

---
darzelis kaip darzelis, tik man labai nepatinka, kad nebuna cia visokiu svenciu schmoll.gif

negi taip sunku buvo rugsejo pirmaja bent pusvalandziui iseiti i lauka, rateliu pora daineliu sudainuoti, prisistatyti aukletojoms, susikviesti grupelemis kartu su tevais ramiai susipazint (cia apie lopselinukus), o tada nuvest i grupes ir palikt tom keliom valandom vaikucius vienus.. dabar mamoms toks jaudulys -viskas nauja, o tu atvedi vaika ir turi greit atiduoti, nes kiti vaikai verkia chaosas, pati negali pasilikti, nes tokia darzelio politika o ir kiti vaikai nervuojas..

----
dushianerami, vaiko spintelej turi buti drabuziai pakeitimui, vienkartiniu nosiniu, basutes ir pizama miegojimui.
kanceliarines prekes kinta nuo amziaus, bet daug maz panasiai - baltas spalvotas popierius, kartonas, modelinas, piestukai, flomasteriai, zirklutes bukais galais.
dar muilas, tualetinis popierius, popieriniai ranksluosciai.
Atsakyti
pernai meskiukuose mano maze pizamos neturejo g.gif
Atsakyti