Įkraunama...
Įkraunama...

Šparaginės ir kitokios pupelės

QUOTE(staselė @ 2007 09 01, 20:11)
gal kas žinot, jei pagal receptą pilti 1 stiklinę acto, o aš norėčiau dėti citrinos rūgštelę, kiek tada jos dėti? g.gif

1 stikline acto -3 arbatiniai sauksteliai citrinos rugsties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 26 liepos 2009 - 13:32
QUOTE(reksnyte @ 2009 07 26, 10:17)
turiu klausimą  blush2.gif  vakar bandžiau konservuoti pupeles pagal šį receptą.viską dariau taip,kaip nurodyta( čia pirmas mano bandymas,niekada neteko dar  blush2.gif )
o šiandien ryte žiūriu,kad mano česnakai mėlyni  blink.gif  kaip suprasti  g.gif

Gal parduotuvej pirkti cesnakai g.gif Galvoju, kad cia daug trasu gal turi, nes pas mane nemelynuoja naminiai schmoll.gif Arba gal jie virsuje ir nepilnai marinatas juos apsemia, as visad i dugna dedu biggrin.gif
[attachmentid=181590]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 26 liepos 2009 - 15:21
QUOTE(laurindre @ 2009 07 26, 16:12)
Gal parduotuvej pirkti cesnakai g.gif Galvoju, kad cia daug trasu gal turi, nes pas mane nemelynuoja naminiai schmoll.gif Arba gal jie virsuje ir nepilnai marinatas juos apsemia, as visad i dugna dedu biggrin.gif
[attachmentid=181590]

nieko tokio nepergyvenkit del cesnako spalvos,nei skonis nei kokybe nepasikeis ,o spalva violetine del zieminiu cesnaku rusies ( as velykom kiausinius dazau zieminiu cesnaku luobele igauna violetini atspalvi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziunka: 26 liepos 2009 - 15:33
QUOTE(reksnyte @ 2009 07 26, 11:14)
o aš jau galvojau,kad teks mesti lauk  doh.gif  ačiū,kad nuraminot  4u.gif  biggrin.gif

ne, ne, tikrai gali ramiai laukt žiemos ir valgyt, ką sumarinavai, jei jau rugs, tai tikrai tik dėl kitos priežasties mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz receptukus thumbup.gif kaip tik turiu maisa sparaginiu, galvoju kaip cia skaniai padarius biggrin.gif

Valio, jau turiu receptuku, reiks isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
Ar galima sparagines pupeles uzsaldyti? Gal kas bandete?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 08 03, 21:24)
Ar galima sparagines pupeles uzsaldyti? Gal kas bandete?


Aš manau, kad galima, nes juk būna šaldytose daržovėse parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 08 03, 21:24)
Ar galima sparagines pupeles uzsaldyti? Gal kas bandete?

as visada saldau, man skaniau nei marinuotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 08 03, 20:44)
Aš manau, kad galima, nes juk būna šaldytose daržovėse parduotuvėse smile.gif

Tada siemet isbandysiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(wilike @ 2009 08 03, 20:46)
as visada saldau, man skaniau nei marinuotos  ax.gif

Dekui uz atsakyma rolleyes.gif
Atsakyti
Saldymui geriau tinka zaliosios, o marinavimui geltonos.
Skaniau, zinoma, marinuotos, bet saldytose islieka daugiau naudingu medziagu 4u.gif
Pas mane ir marinuotu ir saldytu yra thumbup.gif
Atsakyti
turiu šparaginių pupelių receptą žiemai, atrodo skaniai, reiks išbandyt :

5 litrai šparaginių pupelių
1litras pomidorų padažo
1 valg šaukštas druskos,
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė aliejaus
1 stiklinė 9 proc acto
0,75litro vandens

kaitinti 30 min, viską sudėt į stiklainius, uždaryt.
Atsakyti
QUOTE(Betse @ 2007 09 05, 19:13)
Išbandžiau šitą receptą, tai galiu pasakyti kad tikrai neblogas. Labai gerai tinka su arba prie mėsos  thumbup.gif

o čia kalba apie špasragines pupeles? su ankštimis? štai šiame recepte:
Papildyta:
Noriu jums pasiūlyti puikų paprastų pupelių koncervavimo receptą. Jau daug metų taip daro mano tėtis,tokių skanių koncervuotų pupelių daugiau niekur nesu valgiusi.

Pupelių 2kg
pomidorų 2,5kg
paprikų iki 0,5kg
druskos 2 šaukštai
cukraus 2 šaukštai
1 stiklinė acto 0,9proc.
1,5 stiklinės aliejaus
po 200g česnako, petražolių šaknų

Pomidorus, česnakus, papriką, petražoles sumalti per mėsmalę, supilti aliejų, actą, cukrų, druską ir pakaitinti iki užvirimo.Tą masę užpilti šaltas - virtas pupeles. Viską kaitinti ant mažos ugnies 35 - 45 min. Supilstyti į stiklainius ir uždaryti. Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foox: 04 rugpjūčio 2009 - 18:18