QUOTE(astaria @ 2012 03 01, 15:58)
QUOTE(vyšnelė @ 2012 03 01, 23:21)
Vaikystės omletas:
[url=http://fantazijosvirtuveje.blogspot.com/
[url=http://fantazijosvirtuveje.blogspot.com/
Vyšnele, turiu klausimą,o iš mažesnio kiekio kiašinių galima iškepti tokį omletą?
Atleisk už tokį klausimą
Papildyta:
QUOTE(vyšnelė @ 2012 03 01, 23:21)
Vaikystės omletas:
[url=http://fanta
[url=http://fanta
Vyšnele, turiu klausimą,o iš mažesnio kiekio kiašinių galima iškepti tokį omletą?
Atleisk už tokį klausimą
Karališkas omletas su tunais ( mūsų šeimynai labai patinka)
reikės:
svogūno ( kiek mėgstat)
česnako
indėlį tuno ( savo sultyse)
pomidoru
druskos ,pipiru , dūmo skonio maltos paprikos
pavasari vasara dar įdedu svogūnu laišku jei yra
pora šaukštu manų arba maltu džiūvėsių
fermentinio sūrio
pora šaukštu grietines
aliejaus arba sviesto
Paruošimas :
pakepinam pusžiedžiais pjaustytus svogūnus , suberiam taip pat supjaustytus pomidorus kol tai kepa dubeneli išplakam 10 kaušinių , grietine , prieskonius , manus arba džiūvėsius , susmulkinam tunus nupilam nuo jų vandenį, išspaudžiam česnaką , ir dar karta viska kruopščiai išmaišom ( jei yra laiko galima baltymus iki pūtų išplakti ir veliau su viskuo sumaišyti) , galiausiai viska išpilti ant apkeptu pomidoru su svogūnais , išmaišyti keptuvei kad viskas susimaišytu ir palikti kepti neliečiant kol omletas truputi atšoks nuo kraštu , tada viską kartu su keptuvė ( keptuve turi but tam tinkama , t.y be plastmasiniu ir pan detalių) pašaunam omletą į orkaite ir kepam ~ 15 minučių , po 10 minučių užbarstom sūrį ir lydom ne mažiau 5 minučių , Skanaus , valgom su pomidorais , pomidoru padažu arba majonezu ir skrudinta duona
reikės:
svogūno ( kiek mėgstat)
česnako
indėlį tuno ( savo sultyse)
pomidoru
druskos ,pipiru , dūmo skonio maltos paprikos
pavasari vasara dar įdedu svogūnu laišku jei yra
pora šaukštu manų arba maltu džiūvėsių
fermentinio sūrio
pora šaukštu grietines
aliejaus arba sviesto
Paruošimas :
pakepinam pusžiedžiais pjaustytus svogūnus , suberiam taip pat supjaustytus pomidorus kol tai kepa dubeneli išplakam 10 kaušinių , grietine , prieskonius , manus arba džiūvėsius , susmulkinam tunus nupilam nuo jų vandenį, išspaudžiam česnaką , ir dar karta viska kruopščiai išmaišom ( jei yra laiko galima baltymus iki pūtų išplakti ir veliau su viskuo sumaišyti) , galiausiai viska išpilti ant apkeptu pomidoru su svogūnais , išmaišyti keptuvei kad viskas susimaišytu ir palikti kepti neliečiant kol omletas truputi atšoks nuo kraštu , tada viską kartu su keptuvė ( keptuve turi but tam tinkama , t.y be plastmasiniu ir pan detalių) pašaunam omletą į orkaite ir kepam ~ 15 minučių , po 10 minučių užbarstom sūrį ir lydom ne mažiau 5 minučių , Skanaus , valgom su pomidorais , pomidoru padažu arba majonezu ir skrudinta duona
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 01, 23:49)
ar radai? aš prisimenu net, kur buvo sudėti
kaina tai iki 10 litų, tiksliau nepasakysiu.
QUOTE(astaria @ 2012 03 03, 06:53)
ar radai? aš prisimenu net, kur buvo sudėti
iš lentynos galo, prie galinės sienos su indais
kaina tai iki 10 litų, tiksliau nepasakysiu.
kaina tai iki 10 litų, tiksliau nepasakysiu.
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 02 29, 20:00)
Sveikos,
gal kas parekomenduotumete omleta ORKAITEJE?
KEPIAU paprasta 10 kiausiniu, druska, pienas - bet mna iskepes jis susileido
nors dariau pagal instrukcija
zinau kiti pila mineralinio, gal kuri turite recepta
aciu
gal kas parekomenduotumete omleta ORKAITEJE?
KEPIAU paprasta 10 kiausiniu, druska, pienas - bet mna iskepes jis susileido
zinau kiti pila mineralinio, gal kuri turite recepta
aciu
TAI NIEKAS NEKEPATE OMLETU ORKAITEJE
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 11 02, 13:25)
Aš dabar pradėjau labai mėgti kiaušinienę su svogūnu ir grybais. Iš pradžių supjaustau raudoną svogūną, įdedu grybų (aš naudoju pievagrybius, nes kur esu, kitokių nėra). Kelias minutes pakepinu vienus. Tada įmušu kelis kiaušinius, viską išmaišau, ir kepu, kol iškepa truputį vis pamaišydama. Man labai skanu, o kartu paprasta ir greita. Valgau dažniausiai su daržovėmis 
Darau taip pat, tik su baltais svogūnais
[quote=dovil14,2011 11 02, 12:52]
Pats nerealiausias omletas, kurį teko gaminti ir valgyti - pagal Jamie Oliver receptą
atrodo tikrai skaniai ir be galo paprasta pasigaminti
butinai isbandysiu,nes dar niekada nekepus omleto
Pats nerealiausias omletas, kurį teko gaminti ir valgyti - pagal Jamie Oliver receptą
atrodo tikrai skaniai ir be galo paprasta pasigaminti
butinai isbandysiu,nes dar niekada nekepus omleto
QUOTE(Rami_Ledi @ 2012 03 07, 16:16)
Darau taip pat, tik su baltais svogūnais
Aš jau irgi su baltais darau - irgi labai skanu
QUOTE(egzotikaa @ 2012 03 04, 15:06)
aš kepu.
Šįryt kepiau savo mėgstamiausią, su sūriu, orkaitėje. Kepė baisiai ilgai - virš pusvalandžio, bet kaip skanu...
Man labai skanus toks omletas (vienai porcijai):
2 kiausiniai, 2 saukstai majonezo, sauja fermentinio surio, truputi pipiru ir baziliku dziovintu. Kepu keptuveje kaip blynus is abieju pusiu, kol graziai apskrunda. Gaunasi purus ir labai skanus omletas
2 kiausiniai, 2 saukstai majonezo, sauja fermentinio surio, truputi pipiru ir baziliku dziovintu. Kepu keptuveje kaip blynus is abieju pusiu, kol graziai apskrunda. Gaunasi purus ir labai skanus omletas
QUOTE(astaria @ 2012 03 18, 10:37)
aš kepu.
Šįryt kepiau savo mėgstamiausią, su sūriu, orkaitėje. Kepė baisiai ilgai - virš pusvalandžio, bet kaip skanu...
Šįryt kepiau savo mėgstamiausią, su sūriu, orkaitėje. Kepė baisiai ilgai - virš pusvalandžio, bet kaip skanu...
o kur receptukas
QUOTE(Tresor @ 2012 03 19, 09:45)
Man labai skanus toks omletas (vienai porcijai):
ismeginsiu ir as
o keptuve tai maza turi buti? nes dideleje, na kaip standartine, tai labai jau plonas bus?
QUOTE(Tresor @ 2012 03 19, 12:45)
Man labai skanus toks omletas (vienai porcijai):
2 kiausiniai, 2 saukstai majonezo, sauja fermentinio surio, truputi pipiru ir baziliku dziovintu. Kepu keptuveje kaip blynus is abieju pusiu, kol graziai apskrunda. Gaunasi purus ir labai skanus omletas
2 kiausiniai, 2 saukstai majonezo, sauja fermentinio surio, truputi pipiru ir baziliku dziovintu. Kepu keptuveje kaip blynus is abieju pusiu, kol graziai apskrunda. Gaunasi purus ir labai skanus omletas
kepat ant sviesto ar aliejaus?








