Labai mėgstu omletus, tik kad prie įdomesnių visai nemažai darbo.
Šiandien vieną tokį išbandžiau, skonis netikėtas, bet man labai patiko.
Aš dariausi vieną porciją tik sau, tai atitinkamai rašysiu ir kiekius, bet šiaip buvo labai sotu, t.y. čia porcija gana alkanam žmogui

Sutarkavau vieną vidutinio dydžio bulvę. Į keptuvę įpyliau porą šaukštų aliejaus, truputį pakaitinau ir sudėjau tarkuotą bulvę. Pradedu kepti ant stipresnės ugnies, per tą laiką labai smulkiai supjaustau pievagrybius ir nedidelį svogūną. Sudedu į keptuvę, truputį pamažinu ugnį. Kepam viską kartu, kol bulvės iškepa, bet jokiu būdu neprikepinam ar neskrudinam jų, stengiamės, kad nesuliptų į vieną gumulą. Tada įmušam į dubenį tris kiaušinius, įdedam šiek tiek tarkuoto sūrio, paprikos, pipirų ir druskos. Viską sumaišom. Į tą patį dubenį sudedam keptuvės turinį ir viską gerai išmaišom. Svarbu, kad bulvės nebūtų sulipę ir nebūtų didelių jų gumulų. Keptuvę nuvalom, tada vėl įpilam aliejaus ir dubens turinį supilam į keptuvę. Kepam minutę ant didelės ugnies ir dar kokias tris sumažinę liepsną. Apvožiam keptuvę didele lėkšte ir išverčiam ant lėkštės omletą. Vėl įdedam jį į keptuvę, kad viršuje būtų jau apkepinta pusė. Kepam taip pat. Vėl suverčiam į lėkštę. Jei dar reikia pakepinti kažkurią pusę, taip ir padarom. Po to tą blyną perliankiam pusiau ir įsidedam į lėkštę su garnyru. Aš valgiau su salotomis ir pomidoru
Šiaip niekad nebūčiau patikėjusi, kad galima omletą su bulvėmis gaminti, nes tai atrodė labai nesuderinama, bet man skonis buvo

O dabar skaitysiu Jūsų receptus ir ką nors taip pat išbandysiu