kazkada pabande bet pasakiau kad nesvarus gi pirsteliai, zaidi ir su smeliu ir su kitkuo, tai to ir uzteko.jai buvo 3 tada

musu panelei nepadejo nagu lakas kartus,suraukus nosyte bet vistiek juos kramtydavo
todel kaip jei suejo 3 metukai parodziau kaip grazu yra mergaitem lakuoti nagucius,pora kartu jei nulakavau ji gerejosi naguceis,ir ju nekiso y burnyte. nuo tada ji pamirso ta naguciu kramtyma. nors ir lakuoti nepraso
nes as jei dar ir paaiskinau kad mergaites nagucius turi prisiziureti,kaip daro mamyte,na ir jei to uzteko
berniukam juk nelakuosite naguciu tai nezinau net ka ir patarti
manau,mamyciu fantazija pades tos bedos atsikratyti,koke ytikinama istorija sukurkite ir gal pades
sekmes visiem

Mano dičkis nekramto - jis čiulpia nykštį ir smilių vienu metu arba iškišęs liežuvį laižo barzdą (tuoj žaizdos bus nuo nuolatinio šlapumo) - vaizdelis šlykštokas; kad tai nervukai nenorėčiau galvoti, nes čiulpia kai žiūri filmelį, varto knygelę ir pan.rami veikla. Bandžiau alijošiumi tepti - sako: mamyte, nulaižiau, patepk dar
Gal piršteliams lakas padėtų, o ką daryti su laižymusi?

mano vaikas ta pacia beda turi
nu neistraukia pirstu is burnos... bandysim ir mes laka kartuji ko gero. pries tai buvo uzeje paskui lyg atpratinom, nepraejo ne puse metu vel prasidejo

Mano berniukas irgi kramto žiūrėdamas filmukus, buvau pamiršusi apie tą laką, reikės bandyti
mano panele nuo nuo kokiu 3m. irgi buvo pradejus inirtingai kramtyti nagus... galejau,bart,gedint,ar graziai kalbet..nieko. net pati nejausdavo kaip pirstai vel burnoje atsidurdavo... nagu galejau visai nekirpt,nes nebuvo nei vieno.. bet po gero pusmecio atprato savaime,o dabar dziaugiasi kai kerpam nagucius ir kai jie buna visi. kartais net pyksta kai kerpu,nes sako,kad augina,nes nori tokiu kaip pas mama...
Mes turejom sita problemele. Kai kerpu parodau ir paaiskinu, kad po tie juodumai po nagiukais yra kirmelytes ir klausiu jos ar tu megsti valgyti kirmelytes? matau, kaip jai nemalonu tai girdeti. Jau kelis kartus pati pasake, kad ji kirmelyciu nevalgo, tikriausiai pabando pakramtyti ir prisimena. Jau kuris laikas kerpu nenukramtytus nagucius.
siemet pradejoeit i darzelį ,buvo pradejas kramtyt nagus , kai apsiprato darziuke viskas tuom baigesi
buvo toks periodas,bet savaime praejo
Mes irgi su tuo kovojam jau seniai...atrodo būna viskas normaliai,jau nebegraužia,bet tik susinervoja tai žiūrėk jau pirštai burnoja.Aš pati turiu šitą problemą...labai sunku su šita bėda.Man jau trisdešimt,o būna dar kad nusikramtau nagus iki skausmo

Su nagų kramtymu susitvarkėme paprasčiausiai užmaudami pirštines, nes tas specialus lakas padėdavo tik iš pradžių. Liko kita problema. Vaikas čiulpia savo liežuvį. Dabar tas įprotis toks stiprus, kad čiulpia ištisai. Vaikas hiperaktyvus, tai miegoti eina visada pavargęs.
Gydytoja sakė, kad išaugs, kai jam buvo dar 3 metukai. Po kelių dienų jam bus 5, o išaugimo žymių nesimato. Informacijos apie tai net angliškai labai mažai, tad abejoju, ar Lietuvoje tokie atvejai yra dažni. Bet gal ką būsite girdėję, kaip žmonės tvarkėsi, kai jų vaikas čiulpia liežuvį miegodamas?
Gydytoja sakė, kad išaugs, kai jam buvo dar 3 metukai. Po kelių dienų jam bus 5, o išaugimo žymių nesimato. Informacijos apie tai net angliškai labai mažai, tad abejoju, ar Lietuvoje tokie atvejai yra dažni. Bet gal ką būsite girdėję, kaip žmonės tvarkėsi, kai jų vaikas čiulpia liežuvį miegodamas?