Įkraunama...
Įkraunama...

Grūdų košės. Kokios, kaip virti?

QUOTE(toscana @ 2008 02 19, 15:36)
Sveikos, mamos. O dar vieną durną klausimą galima blush-anim-cl.gif  Ar smulkinat išvirtus ryžių dribsnius (ne kruopas). Šiandien išviriau, na ne vienalytė masė, bet kramtyti kaip ir nieko ten nereikia. Galvoju čia gerai mažiui ar dėl šventos ramybės pervaryt dar blenderiu g.gif

o as nesmulkinu. nieko ten kramtyti nereikia. na bet paverdu truputi ilgiau, kad gerai suvirtu smile.gif
Atsakyti
na pasiskaiciau, kad jus verdat maziams koses pacios, reikes ir man nusipirkt Nordic gal g.gif nes tu uzmilamu jis ziuriu po truputi ima atsisakyt doh.gif
Atsakyti
Aš verdu įvairias kruopas: grikius, miežienes, sorų, kukurūzų, o labiausiai ką vaikas dievina-perlines thumbup.gif . Na net negalvojau, kad jas taip pamėgs. Taip pat 5 javų dribsnius. Kadangi maniškis yra uoginis, tai jas maišau su atšildytom natūraliom uogytėm, tada valgo su malonumu. O kadangi dantų mažai,tai dar pervarau viską blenderiu.
Atsakyti
As kosem perku paprastus grudus (grikius, kukuruzus, avizas, miezines, kvietines, soru). Juos sumalu kavamale ir po to jos labai greit isverda. idedu misinuko , banano, obuoliuko ir labai skaniai valgo dukryte.
Atsakyti
o mes valgom ir is dribsniu virtas kosytes ir HIPP, MILUPOS uzpilamas thumbup.gif
Atsakyti
as verdu dazniausiai manu kosyte smile.gif katiliuke uzsivirinu pienuka 200ml paskui kai pienukas uzverdu po truputy beriu manu kruopas,tik atsargiai ir nuolat maisau... truputi iberiu ir pasemiu su saukstu pienuka,pirmiau isbega pienukas o ant galo sauksto pasilieka kruopos..taip suzinau ar jau uzteks berti..na ir tada verdu 10 min. nuolat maisydama...paskui isjungiu ir palaikau uzdengta kelias minutes...pagardinu sviestu arba uogienem smile.gif vaikutis valgo... essen.gif heart.gif o kitas kosytes sutrinu su kavamale kad nebutu tokie dideli grudai thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A*M*S: 11 kovo 2008 - 23:31
Aš košytes verdu vandenyje. Po to praaušinu ir įdedu kambario temperatūroje pašilusio jogurto. Mažius valgo thumbup.gif Ir skanu ir sveika smile.gif
Atsakyti
Verdu viską kaip sau tik išplaku su blenderiu papildomai smile.gif
Atsakyti
Musu dukrytei greit metukai,sveriam 9,500kg valgom tik misinuka,su kosytemis vargstam,nemegsta ji ju,bet kad ir kiek ismetam visvien gaminu ir gaminsiu,kad ir po truputuka suvalgome

wub.gif
Atsakyti
noriu paklaust tų mamų kurios verda grikių kruopas ir po to sumala blenderiu ar susimala grikiu luobelės, aš maliau ir niekaip į vientisą masę negalėjau sumalt ar tos luobelės nekenks vaiko skrandukui
Atsakyti
Mes labai skaniai valgome ivairius dripsnius,kuriuos nereikia daug virti,pvz. Galintos ryziu dripsniai thumbup.gif , Nordic aviziniai dripsniai su selenom thumbup.gif , taip pat mieziu dr..Dedu 2 dalis pieno,viena vandens ir viena dripsniu,idedu cukraus(tiesa,dabar dedu fruktoze vietoj cukraus),sviestuko.Viska paverdu max 5 min,1 min palieku pastovet ir permalu su blenderiu. Skanaus! essen.gif
Papildyta:
QUOTE(ufiukas @ 2009 04 07, 17:24)
noriu paklaust tų mamų kurios verda grikių kruopas ir po to sumala blenderiu ar susimala grikiu luobelės, aš maliau ir niekaip į vientisą masę negalėjau sumalt ar tos luobelės nekenks vaiko skrandukui

Gal pabandykit grikiu dripsnius mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek skaitau foruma niekur nerandu atsakymo i iskilusi klausima: jeigu maitinu tik MP (aisku darzoves ir vaisius jau valgom) kaip virti kruopu koses - su kokiu pienu, su pirktiniu karves, su MP (nors abejoju ar tiek istraukciau papildomo pienelio) ar pirkti misinuka kosems gaminti??????????
Atsakyti