Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 07, 17:43)
Aš nenešioju, gal dar kokį gražuolį pakabinsiu?  ax.gif

nono.gif
Atsakyti
as ir beveik nenesioju. uzsidedu tai tik tada kai prisimenu. indus plaunant nusiimu ir pamirstu, anksciau nieko nenesiojau, tai dabar sunku priprast ax.gif
iseidama kur nors uzsidedu smile.gif
Atsakyti
Ką, Renyte? smile.gif
Atsakyti
nesiojam abu smile.gif kazkaip jau pripratau ir ranka be to ziedo kazkaip tusciai atrodo,taigi nusiimti nezadu smile.gif
Atsakyti
nesiojam abu 4u.gif rinkomes ziedus klasikinius, nors daugelis dabar pamise del neiprastu. mum pasirode kad ziedai vestuvinia ir turi atrodyti kaip ir visam pasaulyje klasikines spalvos ir formos, o ne izdivonai kaip dabar na cia tik mano nuomone sorry jei ka izeiddziau
beja norejau paklausti ar po vestuviu teko kam taisyti zieda t.y. mazinti kaip manot ar tai ne blogas zenklas? esam kudi ir buvom kudoki bet kazkodel ziedai abiem per dideli patapo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belladonna: 13 vasario 2007 - 19:28
QUOTE(belladonna @ 2007 02 13, 20:27)
beja norejau paklausti ar po vestuviu teko kam taisyti zieda t.y. mazinti kaip manot ar tai ne blogas zenklas?  esam kudi ir buvom kudoki bet kazkodel ziedai abiem per dideli patapo  biggrin.gif

Man neteko, bet jei kada ir tektų, tai ženklu to tikrai nelaikyčiau - juk nieko tas aukso gabalėlis nelemia. Būna, kad žmonės ir pameta, tada naujus perkasi ir dar per kokį vestuvių jubiliejų savo brangiausiajam(-ai) užmauna. Manau drąsiai pasimažinkit, kol dar nepametėt. 4u.gif
Atsakyti
gal tai klavailai nuskambes bet esu girdeju pora istoriju atseit jei pameta zieda sutuoktinis kuris nors vienas tai po to jie isiskiria blush2.gif butu baisus o gal cia tik zmones prisimaste mitu kad galetu pateisinti nelaimes g.gif
Atsakyti
QUOTE(belladonna @ 2007 02 13, 20:50)
gal tai klavailai nuskambes bet esu girdeju pora istoriju atseit jei pameta zieda sutuoktinis kuris nors vienas tai po to jie isiskiria  blush2.gif  butu baisus o gal cia tik zmones prisimaste mitu kad galetu pateisinti nelaimes  g.gif

Na žinant statistiką, kiek susituokusių porų išsisikiria, tai kažkaip keista tikėti, jog visi taip jau dėl tų pamestų žiedų... Aš pvz. tikrai žinau atvejį kai pametė ir neišsiskyrė (jau kokį 30 metų gyvena kartu). smile.gif O štai kai tą žieduką pernelyg sureikšmina, užsisakinėja iš užu jūrų marių, renkasi porą metų, pas būrėjus visokius nešioja, tai žiūrėk visaip dar pasitaiko su ta šeimynine laime - nespėja susituokti, o jau su skyrybų popieriais santuokų rūmų slenkstį mina. irnesakyk.gif
Atsakyti
Mes ziedus nesiojam abu nuo pat vestuviu, karta vyras buvo nusiemes, kai nuvaziavom apsipirkt y baze ir pardaveja vyra pavadino mano broliu, tai gryzes iskart uzsidejo zieda lotuliukas.gif
Atsakyti
gal tai klavailai nuskambes bet esu girdeju pora istoriju atseit jei pameta zieda sutuoktinis kuris nors vienas tai po to jie isiskiria  blush2.gif  butu baisus o gal cia tik zmones prisimaste mitu kad galetu pateisinti nelaimes  g.gif

Tu teisi, nuskambėjo kvailai...
lotuliukas.gif
Atsakyti
Nešioju visada...teko pastebėt,kad moterys labiau linkusios flirtuot su "žieduotais" vyrais...gal dėlto,kad sunkiau pasiekiamas,gal kad "švarus" turėtų būt...nežinau...jūs man paaiškinkit,šeimų "neardytojos"...
Atsakyti
QUOTE(lulk@ @ 2007 02 07, 20:25)
as ir beveik nenesioju. uzsidedu tai tik tada kai prisimenu. indus plaunant nusiimu ir pamirstu, anksciau nieko nenesiojau, tai dabar sunku priprast  ax.gif
iseidama kur nors uzsidedu  smile.gif

mes niekada nenusiimam, nors anyta vis bande durninti "kam su jais miegat, kam maudotes" blush2.gif mums tai svarbu, nesam nusieme nuo tos dienos kai viens kitam baznycioj uzmovem wub.gif
Papildyta:

manau tai tiesa, bet kuriuo atveju tai pranasauja nelaime g.gif nereikia toli vaikscioti, galiu jums papasakoti: tetis pamete savo zieda kaime, nesurado, ziedas kaip prasmigo. o mama kelis kartus buvo tai pamirsusi kazkur tai pametusi, bet vis atrasdavo. po keliu savaiciu- nelaimingas atsitikimas darbe, tetis mire vietoje. mama "atsisveikindama" pazadejo, kad liks Jam istikima ir nusprende zieda toliau nesioti. po keliu dienu nukrito nuo pirsto vidury gatves ir rasti nepavyko unsure.gif
Atsakyti