QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2007 02 07, 17:43)
as ir beveik nenesioju. uzsidedu tai tik tada kai prisimenu. indus plaunant nusiimu ir pamirstu, anksciau nieko nenesiojau, tai dabar sunku priprast
iseidama kur nors uzsidedu
Ką, Renyte?
nesiojam abu
kazkaip jau pripratau ir ranka be to ziedo kazkaip tusciai atrodo,taigi nusiimti nezadu
nesiojam abu
rinkomes ziedus klasikinius, nors daugelis dabar pamise del neiprastu. mum pasirode kad ziedai vestuvinia ir turi atrodyti kaip ir visam pasaulyje klasikines spalvos ir formos, o ne izdivonai kaip dabar na cia tik mano nuomone sorry jei ka izeiddziau
beja norejau paklausti ar po vestuviu teko kam taisyti zieda t.y. mazinti kaip manot ar tai ne blogas zenklas? esam kudi ir buvom kudoki bet kazkodel ziedai abiem per dideli patapo
beja norejau paklausti ar po vestuviu teko kam taisyti zieda t.y. mazinti kaip manot ar tai ne blogas zenklas? esam kudi ir buvom kudoki bet kazkodel ziedai abiem per dideli patapo
QUOTE(belladonna @ 2007 02 13, 20:27)
Man neteko, bet jei kada ir tektų, tai ženklu to tikrai nelaikyčiau - juk nieko tas aukso gabalėlis nelemia. Būna, kad žmonės ir pameta, tada naujus perkasi ir dar per kokį vestuvių jubiliejų savo brangiausiajam(-ai) užmauna. Manau drąsiai pasimažinkit, kol dar nepametėt.
gal tai klavailai nuskambes bet esu girdeju pora istoriju atseit jei pameta zieda sutuoktinis kuris nors vienas tai po to jie isiskiria
butu baisus o gal cia tik zmones prisimaste mitu kad galetu pateisinti nelaimes
QUOTE(belladonna @ 2007 02 13, 20:50)
gal tai klavailai nuskambes bet esu girdeju pora istoriju atseit jei pameta zieda sutuoktinis kuris nors vienas tai po to jie isiskiria
Na žinant statistiką, kiek susituokusių porų išsisikiria, tai kažkaip keista tikėti, jog visi taip jau dėl tų pamestų žiedų... Aš pvz. tikrai žinau atvejį kai pametė ir neišsiskyrė (jau kokį 30 metų gyvena kartu).
Mes ziedus nesiojam abu nuo pat vestuviu, karta vyras buvo nusiemes, kai nuvaziavom apsipirkt y baze ir pardaveja vyra pavadino mano broliu, tai gryzes iskart uzsidejo zieda
Tu teisi, nuskambėjo kvailai...
QUOTE(lulk@ @ 2007 02 07, 20:25)
as ir beveik nenesioju. uzsidedu tai tik tada kai prisimenu. indus plaunant nusiimu ir pamirstu, anksciau nieko nenesiojau, tai dabar sunku priprast
mes niekada nenusiimam, nors anyta vis bande durninti "kam su jais miegat, kam maudotes"
Papildyta:
manau tai tiesa, bet kuriuo atveju tai pranasauja nelaime