Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As tai nesioju zieda, jis taip prilipo prie rankos, kad net nepastebiu, kad jis yra ax.gif , o maniskiui jau per siauras truputi, tai jis praktiskai jo nenusiima, sako, tegul buna ir per usa nusisypso blush2.gif
Atsakyti
Abu nešiojame, aš tik namie visus papuošalus nusiimu, jau toks įprotis pasidarė, tik įeinu pro duris ir viską turiu nusiimti, tai ir vestuvinį taip pat, bet išeit be jo negaliu, iš kart trūksta kažko, nejaukiai jaučiuosi, o vyras visada nešioja ir nuimti neleidžia tongue.gif
Atsakyti
Nešiojame abu tongue.gif
Atsakyti
Mes taip pat nesiojamame abu, as be ziedo negaliu taip ipratau, kad jei netycia palieku namuose ir iseinu kur nors jauciuos kaip nuoga smile.gif
Atsakyti
ir mes nesiojam abu ax.gif
pirma vyras sake,jog nenesios i darba, nes trukdys dirbt ar dar kazkas, bet kai uzsidejo viena idena i darba, taip r nenusiima thumbup.gif
mum kazkaip graziau ir smagiau, nors as jau ir nepastebiu jo.nei nakti,nei kai prausiuos vonioj niekada nenusiemu tongue.gif vyras taip pat thumbup.gif
Atsakyti
nešiojame abu ir net nejaučiame kad jis yra ant rankų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 08, 17:04)
Dažnai pastebiu, kad vyrai nenešioja vestuvinio žiedo,o moterys nešioja, todėl sugalvojau jūsų visų paklausti kaip jūsų šeimoje.

žodžiu, MB nešioja, aš — ne. Na, bent jau ne visada, o teisingiausia būtų sakyti - retai ax.gif nu nepagalvokite nieko TOKIO - aš jį tiesiog pamirštu doh.gif nes man tas žiedas -tiesiog dailus papuošalas su deimantu, o štai jam - reikšmingas simbolis. Užtatai taip ir išeina: važiuojam kur kartu, jis šaukia iš vonios: ŽIEDĄ UŽSIDĖJAI? sakau, ne, pamiršau. tai jis demonstratyviai irgi savąjį nusiima ir palieka. tokia vat situacija.
Atsakyti
Nešioja tik vyras, nes man patapo per platus, smunka. Todėl ir "ilsisi" dėžutėje. Mano vyrui - irgi daug reiškiantis simbolis. Tai užprotestavo, kai pradėjau mautis žiedą tik į giminės susibūrimus (dėl vaizdo, tsakant), kad liežuvių babcios nelaidytų. Tipo, jei nenešioju kasdien, nėr reikalo ir prie progos mautis. Na, nereik, tai nereik.. cool.gif
P.S. Aš apskritai jokių žiedų nenešioju. Nerandu "savęs verto" tongue.gif
Atsakyti
Planuodami vestuves pinigelius skaiciavom deliojom, nes ju buvo labai ribotai, bet jau ziedam abu sutartinai negailejom, nes jug tai ir yra tas dvieju zmoniu sajungos simbolis ir pirkome tuos, kurie patys prilipo rolleyes.gif Tad ir nesiojam karts nuo karto pasidziaugdami.
Atsakyti
Žiedus nešiojame abu, bet eidami miegoti ir į vonią nusiimame rolleyes.gif nors būna tokių skubėjimo rytų, kad viens kitam primenam užsidėti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(viskas svarbu @ 2007 01 14, 01:43)
važiuojam kur kartu, jis šaukia iš vonios: ŽIEDĄ UŽSIDĖJAI? sakau, ne, pamiršau. tai jis demonstratyviai irgi savąjį nusiima ir palieka. tokia vat situacija.

lotuliukas.gif ot tie vyrai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panamira: 22 sausio 2007 - 16:27
Suziedavo kaip pauksti Ventes rage, tai ir vaikstau zieduota
Atsakyti
Mano vyras niekada nenešiodavo vestuvinio žiedo. Tai mane labai žeisdavo.
Atsakyti