Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(drebulė @ 2007 03 08, 14:25)
kai vyras prigeria,daznai praso to ziedo.pasiima mano grandinele ir pasikabina ant kaklo.negaliu ziuret...gal pas mus namuose del to ir kyla daug barniu,kad yra pasikorusio zmogaus daiktas.

Jei tik tokia problema tongue.gif Po vyro pasigerimo nutrauki savo grandinele ir pasiimi zieda, nunesi juvelyrui padaryti tau zieda ir pasigiri, kad mama padovanojo (kai auksa pakaitins visa likusi energija isgaruos), o vyrui atskaitai pamoksla, kad pamete zieda (kaip dabar mamai i akis paziures) ir dar tavo grandinele nutrauke.
Nors nelabai tikiu, bet gal tikrai atnesa nelaime...
Sekmes
Atsakyti
Atsakiau - taip, nešiojame abu.
Atsakyti
Vyras nešioja visada
o aš kartais užmirštu blush2.gif
Atsakyti
Vyro ziedas viena diena suluzo nuo pastoviu susilankstymu (plonas auksas), o as kaip nusiemiau antro nestumo metu, taip ir nebeuzsidejau... rolleyes.gif
Vyras nieko nesako, tik konflikto metu gal karta ar du mete priekaista, kad nenesioju.
Atsakyti
Vyras nešioja, aš retai, tik kai kur nors pas gimines važiuojame smile.gif o šiaip nu trukdo man tas žiedelis, taip ir norisi man jį nusiimti lotuliukas.gif Ar jums taip nebuvo? Nei spaudžia, nei ką, bet trukdo blink.gif Vyras nieko nesako, nes kai susituokem, viskas atvirkščiai buvo, jis nenešiojo, o dabar pavyzdingas vyras tapo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elė @ 2007 03 22, 12:48)
o šiaip nu trukdo man tas žiedelis, taip ir norisi man jį nusiimti  lotuliukas.gif Ar jums taip nebuvo? Nei spaudžia, nei ką, bet trukdo  blink.gif

Man tai visai netrukdo - net nejaučiu, kad jis yra ant piršto biggrin.gif . Stambūs tikiu, kad visai gali trukdyti, bet klasikiniai - vargu.
Atsakyti
O man kaip trukdo doh.gif , todel ir nenesioju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2007 03 22, 16:21)
O man kaip trukdo  doh.gif , todel ir nenesioju  schmoll.gif

Na va, gerai kad aš neviena tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas nenesiojame nei vienas ....
Atsakyti
Mes nešiojame abu. Aš aplamai mėgstu žiedus todėl jo net nejaučiu kad turiu
Atsakyti
As nesioju,o vyras tik savaitgaliais,nes darbui trukdo
Atsakyti
As nesioju kaip galima vestuvinio ziedo nenesiot tai kam tada ji per santuoka uzdejot viens kitam ji? idomiai kazkaip. Na vyras tik savitgali uzsideda, nes dirba statybose tai is jo nieko neliktu ir dar uzsikabintu kur tai nenesioja darbo dienomis, bet taip tai uzsideda. smile.gif
Atsakyti