Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
... huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guosste: 15 balandžio 2007 - 18:54
Mes abu nešiojame. Pirmomis dienomis gal ir jautėsi, bet dabar kaip čia buvęs. Ir ne iš mažųjų - 5 mm berods. Atvirkščiai, būna nusiimi ką namuose dirbdama, o paskui žiū, pamiršai namuose, tai kaip nuoga jaučiuosi. Ir šiaip, man vestuvėse vienintelis svarbus dalykas žiedai ir tebuvo. Visų kitų a la suknelė, balius, šukuosena, ... galėjo ir nebūti.
Atsakyti
Nesu nusiėmus žiedo nuo vestuvių dienos... Dabar jau ir negalėčiau - pirštai per krumplius pastorėjo, tai mane ir palaidos su tuo žiedu. Norėjau rašyt, kad "abu nesam nusiėmę...", bet vyras savąjį pametė, remontuodamas mūsų namus, ir niekaip nepavyko surast. Neprišaukė tai jokių nelaimių ar nesutarimų, o po poros mėnesių per jo gimtadienį užmoviau jam ant piršto kitą (tokį patį ir su tokia pat meile, kaip vestuvių dieną) - tebenešioja, nes tai ir simbolis, ir vienintelis blizgučių nemėgstančio vyro papuošalas.
Atsakyti
Nenešiojam nei viens, abu esam sidabro gerbėjai rolleyes.gif kada nors pasikeisim žiedus į balto aukso, tai gal ir nešiosim cool.gif bet ir taip abejoju doh.gif
Atsakyti
hm.. Nesiojam siaip abu. Jis dazniau nei as. Jis nusiima kai eina sportuot ir i pirti (praktiska), as nusiimu namuose visada. Mano rankos sausos ir daznai tepu visokiais kremais. Tad irgi esu praktisk. Bet is namu be ziedo- niekada! Griztu uzsideti, nes jauciuos keistai..
Atsakyti
Nešioju netgi du ant vieno piršto: tikrąjį vestuvinį ir dovanotą 15 metų vestuvių sukakties proga - inkrustuotą brilijantais. Man abu jie vienodai svarbūs ir brangūs.
Atsakyti
Nešioju žiedą aš kasdien viena. Vyras kasdien dėl darbo (turi kartais reikalų su elektra) žiedo nenešioja.
Atsakyti
Nesiojame abu ax.gif
Atsakyti
Vyras visada, as kartais ax.gif
Atsakyti
po vestuvių nenešiojom, labai krisdavo nuo pirštų, bet dabar aš visada nešioju, vyras tik savaitgaliais, jam trukdo darbe. jei galėtų nešiotų visada.
Atsakyti
Mes abu nesiojam pastoviai. Na as tik nusiimu kai tesla minkau , nes ziedas su deimanciukais, kad neprilystu i akutes. ax.gif
Atsakyti
nesiojam ziedukus abu smile.gif . o as dar prie vestuvinio ir vyro dovanota musu draugystes pradzioje(jis taip prisipazino mane mylintis) - jis man labai brangus wub.gif
Atsakyti