Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Shriubas @ 2007 05 15, 11:36)
mes irgi nesiojam, bet namie kazkaip joks toks iprotis patapo ji nusiimt. megstu pasikrapstyt prie ivairiu darbu namie, o ziedas tik trukdo:)

man tai ir del to namie ziedus deveti gaila,kad megstu pasveist kokiu chemikalu indus plaunu dazbai ir dar visoki brieda.Tik iseinant kur nors vel apsimaunu ax.gif
Atsakyti
Aš tai nešioju, o maniškio žiedas"susitraukė" lotuliukas.gif , na tiksliau pirštai padidėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaukault @ 2007 05 16, 08:09)
Aš tai nešioju, o maniškio žiedas"susitraukė"  lotuliukas.gif  , na tiksliau pirštai padidėjo biggrin.gif

Taigi galima praplatinti ta zieda mirksiukas.gif
Kainuos apie 10lt
Atsakyti
mes abu nesiojame, manau reikia is pat pradziu pripratinti vyra prie ziedo ir nesios...
meniskis irgi truputi spyriojosi kad jam trugda ir pan., bet kai pasakiau kad jei jis nenesios tai ir as nusiimsiu, tai pradejo nesioti
grieztai su tais vyrais reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
ir as, ir mano berniukas nesiojam ziedus ax.gif kitaip net neisivaizduotumem, nes tai musu meiles simbolis, su jais mus pasventino ir dabar nesiskiriam.. tik kartais man tenka einant i baseina nusimaut, nes pirstukai nuo salcio susitraukia ir ziedelis krenta blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žiedus nešiojam abu, specialiai tradicinius darėm, kad nebūtų gaila nešioti kasdien ir specialios priežiūros nereikalautų.
Atsakyti
Mes nešiojam abu, kažkaip ir klausimų neiškilo po vestuvių- nešiot ar ne, juk susituokėm. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
4u.gif mes taipat abu nešiojam,o kam tada jie reikalingi?
Atsakyti
Šiuo metu nė vienas nenešiojam smile.gif
Atsakyti
dabar nesioja tik vyras.kai laukiausi istino pirstai ir teko zieda kirpt blink.gif .kadangi ziedai musu labai ploni tai galvojam naujus pirkt,nes ir vyro jau sulankstytas doh.gif .kadangi nesituokem baznycioj tai bus gera proga ir naujiems ziedams blush2.gif
Atsakyti
Nešiojam abu.Aš nenešiojau tik kol laukiausi ir po gimdymo pora menesių, nes neužsimovė . Šiaip nemėgstu žiedų nešioti, bet vestuvinis man gražu smile.gif
Atsakyti
as irgi ziedu niekad nemegau, nei kitokiu papuosalu.. kazkaip nelipo jie, o va vestuvinis ziedukas labai patinka.. rolleyes.gif
Atsakyti