Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As nesioju visada, o vyras tik kai iseina is namu uzsideda, nes lb nemegsta namuose kai buna kad kas nors butu pas ji ant rankos...grizta namo ir staigiai nusiima laikrodi,ziedus, grandinele nuo rankos
Atsakyti
Dar nesusituoke, bet jau dabar zinau, kad visada nesiosiu zieda, o MB turbut, nesios ant grandineles ant kaklo. Jam darbe negalima del saugumo ant ranku nei ziedu, nei laikrodzio, nei grandineles tureti. O kai atostogaus sake, kad visada nesios ax.gif
Atsakyti
Kažką rimtesnio dirbdami nusiimam,nes abu turėjom progą taip užkabint, kad pirštai nukentėjo.Jo žiedą teko meistrui atstatinėt.Kad nekiltų papildomų problemų dabar paliekam dėžutėj ilsėtis tongue.gif
Atsakyti
taip nešiojame abu buvau nusiėmus tik per nėštumą nes labai buvo sutinę rankos ax.gif o jis sako, kai nusiimu tai kažko trūksta tongue.gif
Atsakyti
mes abu nesiojame, nes ir pirkome netradicinius vestuvinius ziedus, tam kad jie mums patiktu ir puostu rankas o ne todel kad matytu jog esam vede. protingi supranta ir ne nekyla klausimas "ar cia vestuvinis ziedas?" mums musu ziedai patinka jie mums netrukdo ir ne negalvojam be ju vaikscioti schmoll.gif
Atsakyti
nesiojame abu,manau taip ir turi buti,taigi abu zenyjomes biggrin.gif
Atsakyti
Žiedus nešioja ti MB.. nors aš juos turiu ir visad nešiojuos su savimi, bet ant pirštų nedėviu, nes man trukdo atlikti darbus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twilight: 06 liepos 2007 - 18:08
Mes nesiojame abu, tik vyras darbe, persirengdamas ir zieda isideda i kisene smile.gif del saugumo
Atsakyti
mANISKIS IRGI DARBO METU NUSIIMA, NA BENT JAU TAIP MANAU, NES KAI PO VESTUVIU BUVOM PAS JI DARBE KARTU NU TIPO SU TORTU SU SAMPU, VISI ISKART PASAKE TURESI NUSIIMT ZIEDA, MANE TAI LABAI NULIUDINO, O JIE MAN ATSAKE, KAS TAU SVARBIAU ZIEDAS AR VYRO PIRSTAS, JO TOKS DARBAS, KAD LAISVAI GALI UZSIKABINT IR...BET NAMO KAI GRIZTA VISAD MATAU KAD ZIEDAS ANT RANKOS TAI IR NEZINAU NUSIIMA JIS JI AR NE g.gif
Atsakyti
Mes abu nesiojame vestuvinius ziedus
Atsakyti
kaip vienas kitam per vestuves uždėjom, taip iki šiol ir nešiojam. MB žiedą buvom pas juvelyrą nunešę tik vienai dienai tai sakė kad trūko ant piršto. aš manu, kad žiedai buvo pirkti nešiojimui, o ne kur dėžutėj gulėt
P.S. be to maniškio toks darbas, kad kartais kokia mergina lyg ir bando kabint jį bet pamato žiedą ir apsiramina
Atsakyti
Mes abu nesiojame ziedus. Gal tai irodymas, kad vienas kita mylime? wub.gif
Atsakyti