Mes abu su vyru nesiojam ziedus

Mano vyras žiedą užsideda tik išeiginėm dienom arba šiaip kada jam užplaukia
O aš tai nešioju.

Kai tik įsigijome taip ir liko pasimatavus
Trumpam nusiėmėm, kai teko "apsikeisti žiedais".
Ir dabar nuolat nešiojame
P.S.Kai vyras susižalojo ranką
, tai teko ant kitos rankos nešioti.

Trumpam nusiėmėm, kai teko "apsikeisti žiedais".

Ir dabar nuolat nešiojame

P.S.Kai vyras susižalojo ranką

Mes abudu nešiojame, vyras jo iš vis niekada nenusiima ir manęs to pačio prašo
per vestuvių jubiliejinias metines planuojame keisti žiedus į masyvius, kitokius nei kad dabar - bet žinau vieną, kad maniškis prisirišęs prie žiedo ir sako kad taip jaučia mane visada šalia

Mes su vyru irgi visada nešiojam vestuvinius žiedus. Nors kai susituokėm anyta vyrui kategoriškai pareiškė kad jis kiekvieną dieną žiedo nenešiotu, nes atseit gali pamest. Ojis jos aišku nepaklausė. O man po gimdymo irgi buvo ištyne pirštai , tai aš nunešiau į juvelirinę dirbtuvę ten man žiedą truputi padidino, ir taip išblizgino kad atrodė ka tik nupirktas.
Nesiojam abu,o vyras dar daugiau uz mane ziedu turi
Visada nesioja vestuvini ir dar plius koki nors, o as kazkaip ziedam nepriprendu, tik santuokini. Tik va jau trecia diena tenka ant kitos rankos muveti, nes nudegino oda po ziedu juodai. Nzn, valgiau apelsina ir jauciau kaip grauzti pradejo, o po poros dienu visas pirstas raudonas po ziedu, o jis toks platus. Bet ziuriu ir ant kitos rankos odai nepatinka. Nesuprantu, 10 metu jokiu problemu, o dabar negi kokia alergija auksui prasimuse

mes abu nesiojam is pat pradziu vyrui buvo labai nepatogu, bande mane ikalbet kad nensiotu , bet paskui priprato ir viskas gerai , nebenusiimam

Nesiojam vestuvinius ziedus abu (ir daugiau jokiu kitu, nes nemegstam). Vyro zieda neseniai pas juvelyra teko nest, tai kazkaip neprisiruosem, uztempem gal koki pusantro men. Paskui viena diena prisiminiau ir nuveziau jo zieda juvelyrui pati (vyrui nezinant). Kai po keliu dienu sutvarkyta parnesiau, specialiai neskubejau vyrui atiduot - galvoju, paziuresiu, kada jam paciam vestuvinio ziedo prireiks? Bet jis matyt kazkokia nuojauta turi
Jau kita diena sako: reikia kazkaip ta mano zieda sutvarkyt, o tai jau tiek laiko be ziedo vaikstau... Tada ir istraukiau sutvarkyta jo zieda.

Taip, nešiojam abu

nenesiojam nei vienas. Vyras nuo pirmos dienos nenesioja, o as po kai kuriu situaciju ji nusimoviau. Ir sakiau, kad uzsimausiu tik tada, jei vis tik tvirtai nuspresiu, jog noriu buti seima.