Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
savaime suprantama, kad nešiojam abu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sutė @ 2007 09 09, 16:15)
mano vyras žiedą užsideda tik išeiginėm dienom ir tai ne visada , o aš kai užsidėjau prieš du metus , kai tekėjau , tai ir nebenusiema  ax.gif

Maniškiui irgi nenusiima hihihi.gif
Aš visada irgi nešioju mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes abu nesiojame drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes abu nenešiojme blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-spurgyta @ 2007 09 20, 14:02)
O mes abu nenešiojme 

mudu taip pat nenešiojame unsure.gif
kai tik susituokėm truputį nešiojom, bet jau penki metai, kai nebe... ax.gif

Atsakyti
As jo nemegau nuo pirmos dienos. Kai pastojusi pradejau storet nusimaukslinau ir ilgam atsisveikinau, o vyrui jis patinka.
Atsakyti
Nešiojam abudu. Tik kai vyras gėrė hormoninius vaistus ir priaugo nemažai svorio tai 4 mėn. žiedo nenešiojo ,kol gryžo į normalų svorį rolleyes.gif
Atsakyti
nesiojame abu,bet karta buvo baisus susipykimas tarp musu tai nusieme,bet cia turbut mane pagazdinti,kad klube daugiau kabintu tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
mes abu nesiojame vestuvinius ziedus wub.gif Man siaip is esmes labai labai grazu, kai vyrai nesioja vestuvinius ziedus wub.gif
Atsakyti
Mes tai jau senokai abu nenešiojam vestuvinių žiedų. Aš žiedą nusiėmiau po labai didelių piktumų, o vyrui kažkaip piršto sąnarys pradėjo krypt ar kas ten darytis, tai prieš operaciją nusiėmė ir daugiau neužsimovė(dabar jis jau neturi to žiedo, nes vagys išnešė iš namų).
Atsakyti
Aš savo niekad nenusiimu,o vyras kartais,kai sutinsta pirštai arba užsimauna ant kito piršto.Bet tinimui atslūgus vėl žiedas savo vietoj.
Atsakyti
mano pirmas vyras nesiojo tik prie manes,o seip zieda visada kiseneje laikydavo schmoll.gif kol galiausei pamete verysad.gif verysad.gif verysad.gif as nusiimdavau tik likus menesiui iki gimdymo nestuke.gif o dabartinis vyras visada su ziedu ir dziaugiasi juo,sako lai visos mato kad uzimtas esu friends.gif good.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti