Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

Apklausa: Ar nešiojate vestuvinį žiedą? (588 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O mes tai kažkaip nenešiojam, tik kuomet jau į giminę važiuojam ar šiaip kur viešai reikia pasirodyti... O kasdien, ypač vasarą, kai rankos patinusios, tai nenešiojam, platūs mūsiškiai, nors gražūs...
Atsakyti
taip abu nesiojam
Atsakyti
nešiojame abu. MB tik vieną kartą sugalvojo kažkodėl prieš darbą nusiimti, bet tai jam išgelbėjo pirštą (būtų buvęs su žiedu, tai trauma nebūtų apsiribojusi sausgyslės plyšimu)....
Atsakyti
Aš vestuvinį žiedą nešiojau gal porą mėnesių, o vyras kelis metus. Dabar nei vienas iš mūsų jo nenešiojame. Vyrui per mažas, o aš iš vis jokių žiedų nenešioju.
Atsakyti
Ir as ir vyras nesioja.Kazkada sake,kad nusiims ir nebenesios,prigrasinau kad uzmausiu ant... biggrin.gif Tai jau penki metai,kai nenusiima.
Atsakyti
Mes abu nesiojam, neisivaizduoju, kad galetu buti kitaip.
Atsakyti
Nešiojame šeip abu bet po antro vaikelio gimimo aš nebeapsimaunu doh.gif MB sakė padidins nes tai šeimos tvirtumo simbolis.Jis niekada jo ir nebuvo nusiėmęs.O man tenka kitą nešioti vietoi vestuvinio
Atsakyti
mano vyras žiedą užsideda tik išeiginėm dienom ir tai ne visada , o aš kai užsidėjau prieš du metus , kai tekėjau , tai ir nebenusiema ax.gif
Atsakyti
Maniškis nenešioja, nes per mažas. o aš visą laiką nešioju mirksiukas.gif
Atsakyti
Nešiojam abu biggrin.gif
Atsakyti
Nesiojam abu, tik maniskis kai dirba kokius nors darbus nusiima nes saugo ir vakarais vis nuvalo su kokia servetele kad labiau blizgetu smile.gif dziaugiasi ir kai tik yra proga lyg netycia barksteli kur nors arba istiesia ranka pasigrozeti savuoju ziedu.Smagu thumbup.gif
Atsakyti
kam tada per vestuves ziedai reikalingi, jei ju nezadama muveti? pinigu svaistymas tada, arba norima pasirodyti "as dar laisvas" ir eiti kabinti mergu g.gif
nu nebent per didelis/ per mazas (bet perkant reikejo ziuret dydzius, opadidint beveik visada imanoma). mes abu nesiojam. tik maniskis labai sunkaus ka nors keldamas nusiima, kad nesutruktu mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mandragora: 14 rugsėjo 2007 - 14:56