taip abu nesiojam
nešiojame abu. MB tik vieną kartą sugalvojo kažkodėl prieš darbą nusiimti, bet tai jam išgelbėjo pirštą (būtų buvęs su žiedu, tai trauma nebūtų apsiribojusi sausgyslės plyšimu)....
Ir as ir vyras nesioja.Kazkada sake,kad nusiims ir nebenesios,prigrasinau kad uzmausiu ant...
Tai jau penki metai,kai nenusiima.

Nešiojame šeip abu bet po antro vaikelio gimimo aš nebeapsimaunu
MB sakė padidins nes tai šeimos tvirtumo simbolis.Jis niekada jo ir nebuvo nusiėmęs.O man tenka kitą nešioti vietoi vestuvinio

Maniškis nenešioja, nes per mažas. o aš visą laiką nešioju

Nešiojam abu

Nesiojam abu, tik maniskis kai dirba kokius nors darbus nusiima nes saugo ir vakarais vis nuvalo su kokia servetele kad labiau blizgetu
dziaugiasi ir kai tik yra proga lyg netycia barksteli kur nors arba istiesia ranka pasigrozeti savuoju ziedu.Smagu

kam tada per vestuves ziedai reikalingi, jei ju nezadama muveti? pinigu svaistymas tada, arba norima pasirodyti "as dar laisvas" ir eiti kabinti mergu 
nu nebent per didelis/ per mazas (bet perkant reikejo ziuret dydzius, opadidint beveik visada imanoma). mes abu nesiojam. tik maniskis labai sunkaus ka nors keldamas nusiima, kad nesutruktu

nu nebent per didelis/ per mazas (bet perkant reikejo ziuret dydzius, opadidint beveik visada imanoma). mes abu nesiojam. tik maniskis labai sunkaus ka nors keldamas nusiima, kad nesutruktu