na man perbrangi sita Supersmile... gal geriau Rembrant pirksiu... kaip apie ja nuomones?

na mamos patarkit gi kanors, sekmadieni eisiu pirkti pastos ir nenoriu nusivilti, kad š. . . nusipirkau...

dantis tikrai pabalina rebrandant, bet jau jos skonis kosmariskas.tas pats kas peroksido i burna prisipilt.nu as tai niekaip nistverdavau dvieju minuciu su ja valytis, bet efektas tikrai buvo (nors mano dantys ir taip balti).siap ta localut white irgi gera kur kaskas minejo, ne tokio ziauraus skonio kaip rembrandant...
siaip jei dantys tikrai geltoni tai nesitikeciau dideliu stebuklu, nes turiu draugu kur ir juosteles naktim dejos ir ko tik nebande,bet namines priemones nepadejo...
siaip jei dantys tikrai geltoni tai nesitikeciau dideliu stebuklu, nes turiu draugu kur ir juosteles naktim dejos ir ko tik nebande,bet namines priemones nepadejo...
Aš tai naudojau "Velym", efektas matėsi (aišku, tiek, kiek galima tikėtis iš pastos), skonis jos nėra bjaurus, o ir pabandymui galima mažą pakuotę pirktis (50 ml kainuoja apie 6 Lt, užteko mėnesiui, nes vistiek po paprastos pastos reikia naudoti).
mano dantys nera labai balti, bet ir nera labai geltoni... daug kas pastebi kad jie balti
(cia kaip valaisi kiekviena diena 2 kartus su Colgate whitening ir 1 karta i savaite su soda nusveiti) , taciau man atrodo kad vistiek dar geltoni... tagi jeigu ta balinancia pasta isbandyciau tai atrodytu turbut dar baltesni ir man to pakaktu... Velym dantu pasta tai vilioja maza kaina, taciau nelabai tikiuosi kad gerai isbalins... o rembrant tai sako kad gerai isbalina, bet kaina jos vos ne 40lt... o gal geriausiai isvis ta localut..?
ka pasirinkti? gal dar kaip nors patartumet?

bandziau ir localut ir velym. velym patiko labiau. tikrai siek tiek pabalino ir skonis jos normalus ir kaina nedidele...
na kagi, rembrant nemaciau vaistinej, buvo tik localut ir velym, tai paemiau velym... ziuresim kaip cia su ja seksis...

na turetu tau pabalint normaliai , jei dantys ir taip balti.tik jei kasdie su ja valysi gali tapt labai jautrus. prisiminiau da viena labai gera pasta kaskokia hemoapatine ar kaip ten vadinas su obuoliais.nu ji tokia tipo naturali, ne tokia chemine. man ja drauge dantiste rekomendavo.ji tik uz tas naturalias pastas (localacut man rodos taip pat ju tarpe).tai va gali pabandyt ta su obuoliais ir moliu kasantra diena (eurovaistine ,kaskur apie 8 litus bent jau pries pora metu taip buvo).naudojau ja kelis metus. tik daba negaliu jos nusipirkt.
cia biski ne i tema, bet gal bus kam naudinga ypac tiem kas turi kraujuojancias dantenas:
amerikoj gera pasta skaitos ta kuri sudety turi trilocsano.trilocsanas kaskaip ten ten veikia dantenas, o sveikos dantenos =sveiki dantys.cia yra svarbiau pagydyt gum disease (dantenas ) nei sukirmyjusi danty. patikesit ar ne bet ta trilocsana turi colgate total. ir as galiu drasiai pasakyt kad tai yra liuks pastike, nes sitiek metu vargau su krajuojanciom dantenom,o daba jau pamirsau kas tai yra. tik kai akmenis nuvalydavo pageredavo kuriam laikui. taigis tikrai nuosirdziai rekomenduoju colgate total.
cia biski ne i tema, bet gal bus kam naudinga ypac tiem kas turi kraujuojancias dantenas:
amerikoj gera pasta skaitos ta kuri sudety turi trilocsano.trilocsanas kaskaip ten ten veikia dantenas, o sveikos dantenos =sveiki dantys.cia yra svarbiau pagydyt gum disease (dantenas ) nei sukirmyjusi danty. patikesit ar ne bet ta trilocsana turi colgate total. ir as galiu drasiai pasakyt kad tai yra liuks pastike, nes sitiek metu vargau su krajuojanciom dantenom,o daba jau pamirsau kas tai yra. tik kai akmenis nuvalydavo pageredavo kuriam laikui. taigis tikrai nuosirdziai rekomenduoju colgate total.
gal kas zinot kur rembrant yra pirkti (Vilniuj)?