Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

QUOTE(d-a-r-a-t-a @ 2006 08 16, 18:28)
Sveikutes. As norejau nusibalint dantukus pas stomatologe, bet,kad ir kaip butu keista, ji grieztai atsisake tai padaryti, tipo per geri dantys, negadinsiu.  schmoll.gif  Gal galit apsviest kas ta juostele ir is kur ja gaut?

Na tu juosteliu yra vakaru europoje pirkti cool.gif Jos su tokia peroksido kosele. Zmones kalba, kad amerikoj jos populiarios labai g.gif Na manau nepakenkiau dantims labai savaite jas panaudojusi ax.gif As turejau crest white strips, bet sako Europoje yra Blendamed, Colgate white strips. Bandziau ir tas Blendamed is Vokietijos- poveikis tas pats rolleyes.gif O Lietuvoje gauti sunkoka g.gif Reikia, kad atveztu kas cool.gif
Atsakyti
Velym pasta jega thumbup.gif labai gerai dantis man isbalino, o dar tik 3 dienas alausi... biggrin.gif
Atsakyti
Vadinas, ieskom kontaktu europoj, dar priedu nusiperkam Velym ir vaikstom sviecianciais dantukais! thumbup.gif
Atsakyti
as tai laukiu kol man breketus nuims greiciau, tai pulsiu tada sveisti balinti...
O jus merginos einat darytis higienini burnos valyma? Nuvalo apnasas ir visas rudis:)
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2006 08 08, 18:53)
taigi uzsimaniau truputeli dantis pabalint... ax.gif  Jeigu galit tai patarkit kokia pasta pirkti norint baltu dantu? girdejau neblogu atsiliepimu apie rebrant ir velym dantu pastas, kokia jusu nuomone apie jas?  g.gif

as esu isbandziusi velym pasta tikrailabai padejo gaila akdjau pries tai buvau uzsisakius kapes balinimui nors pasto butu pakae jau per akis
Atsakyti
o kur Velym galima isigyti,niekada neatkreipiau demesio ar yra prekybcentruose ? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Velym pastos buna tik vaistinese... mirksiukas.gif

P.S. na kagi dantis su Velym pasta valausi jau pusantros savaites ir dantys tikrai pabaltejo - pasidare beveik tokio pat baltumo kaip ir pati pasta... niekada negalvojau kad paprasta pasta taip gali isbalinti dantis... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2006 08 23, 20:25)

P.S. na kagi dantis su Velym pasta valausi jau pusantros savaites ir dantys tikrai pabaltejo - pasidare beveik tokio pat baltumo kaip ir pati pasta... niekada negalvojau kad paprasta pasta taip gali isbalinti dantis...  tongue.gif

Netikiu nors tu ka... tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 23 rugpjūčio 2006 - 19:54
QUOTE(Povila$ @ 2006 08 23, 21:25)
Velym pastos buna tik vaistinese...  mirksiukas.gif

P.S. na kagi dantis su Velym pasta valausi jau pusantros savaites ir dantys tikrai pabaltejo - pasidare beveik tokio pat baltumo kaip ir pati pasta... niekada negalvojau kad paprasta pasta taip gali isbalinti dantis...  tongue.gif

Mano vyrui ji irgi greitai pabalina dantukus, o man min po menesio g.gif Na cia dar priklauso ir nuo dantu bukles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2006 08 23, 20:54)
Netikiu nors tu ka... tongue.gif  bigsmile.gif

as irgi kaip nusipirkau nepatikejau kad taip bus, galvojau ot kieknors pabalins ir vsio... na bet rezultatas tikrai geras... thumbup.gif beje as tai valausi 2 kartus per diena po 5 min, tai gal cia del to taip pagerejo, nes seniau taitik ryte koki puse minutes pasivalydavau su iprasta pasta ir viskas... ax.gif bet kaip daugkas minejo cia ne visiems taip pat buna, nes dantys visu nevienodi... na man pasiseke nes mano dantys nera ten taip jau geltoni kaip kitu, bet ir neviskai balti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2006 08 23, 21:33)
as irgi kaip nusipirkau nepatikejau kad taip bus, galvojau ot kieknors pabalins ir vsio... na bet rezultatas tikrai geras...  thumbup.gif  beje as tai valausi 2 kartus per diena po 5 min, tai gal cia del to taip pagerejo, nes seniau taitik ryte koki puse minutes pasivalydavau su iprasta pasta ir viskas...  ax.gif  bet kaip daugkas minejo cia ne visiems taip pat buna, nes dantys visu nevienodi... na man pasiseke nes mano dantys nera ten taip jau geltoni kaip kitu, bet ir neviskai balti...  mirksiukas.gif

jei negaila lesu pabandyk amway firmos pasta, kuri ne tik nuvalo apnasas, bet ir balina. sako, kad nebloga, nors as nedakentejau-taip viskas nusivale, kad isijautrino- pora dienu negalejau net pagalvot apie si procesa. bet kas turi nejautrius dantukus-tai maciau kaip sviecia balta porcelianine sypsena...
Atsakyti
Prisiminkite kad temos autores dantukai ir taip buvo balti.. taigi kad pabaltejo nuo tos pastos nenuostabu( prisideda ir savitaiga) o as naudoju jau menesiuka bet man tik dantys maziau apsinesa nuo sios pastos ir viskas.
Atsakyti