Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

as bandziau ir velym ir rembrant.man velym labiau patiko
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 09 18, 19:14)
as bandziau ir velym ir rembrant.man velym labiau patiko

manau patiko del to nes nuo velym dantys ne kiek nepajautrejo, o nuo rembrant tai turbut juos truputeli skaudejo... rolleyes.gif o beje kur pirkai ta rembrant pasta? g.gif
Atsakyti
as taip pat bandziau abi, labiau patiko Velym, issivalius dantukus, jausdavosi tokia gaiva, svara.
Atsakyti
Pirmenybe teikciau Rembrant. Nuo Velym nepastebejau jokio poveikio, o va nuo Rebrant siek tiek sviesesni ir tokie man maloniai slidus dantys palieka bigsmile.gif
Atsakyti
Naudojau Rembrandt,patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2006 09 14, 22:51)
Velym visai nieko, kazkada naudojau. Dabar drauge atsiunte is Amerikes naktine balinancia pasta, tokia su granulem, tai dantukai tikrai pabalo  thumbup.gif

kaip vadinasi? galima placiau?
Atsakyti
O gal apie BLANX galit ką nors papasakot?
Atsakyti
Na man BLANX laaaabai patiko, dantu spalva tikrai pasviesejo smile.gif sakyciau kaip Velym bet poveikis stipresnis smile.gif
Atsakyti
bandau šiuo metu velym. nežinau, nelabai rezultatą kažkokį matau. nu gal ir yra koks g.gif
Atsakyti
Na man tai Velym nieko gero, nepasakyčiau, kad pabalino, kai ją naudojau. O Rembrant nenaudojau dar, tai ir nežinau apue ją nieko.
Atsakyti
QUOTE(maripe @ 2007 01 10, 17:57)
Na man BLANX laaaabai patiko, dantu spalva tikrai pasviesejo smile.gif sakyciau kaip Velym bet poveikis stipresnis smile.gif

drinks_cheers.gif Turiu dabar ir aš ją. thumbup.gif dantukai tikrai pašviesėjo. natūraliai šviesūs. Na ne mėlyno baltumo, bet... wub.gif
Atsakyti
Aš seniau naudojau Velym, tai buvo pašviesėję šiek tiek dantys, nors ir kavą gėriau nemažais kiekiais, ir rūkiau. Dabar naudoju Blanx, tai irgi esu patenkinta, matau,kad dantys šviesėja, nors ir valausi ne itin reguliariai. Susigundžiau pirkti būtent
Blanx, nes girdėjau,jog ji kur kas mažiau kenkia dantims, nors ir pabalina gal kiek švelniau. Na, net nežinau, kiek čia tame tiesos yra, bet kol matau rezultatą - naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 17 vasario 2007 - 17:10