Įkraunama...
Įkraunama...

Balinančios dantų pastos

O gal galit pasakyti, ar Velym pasta su fluoru? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Cia kai kas minejo balinancias juosteles...Mano drauge tokias naudojo,nu zinokit thumbup.gif ...dantys baltut baltuteliai tapo...JAV jas galima nusipirkt supermarketuose,tai dviem seansams,t.y. po 1 sav. jos kainuoja apie 30usd...
Atsakyti
Beje, gal kas žinote, ar Blanx dantų pastą naudoti taip pat,kaip ir Velym? Tasme, išsivalyti dantis paprasta pasta, ir tik po to balinančia? ar naudoti vien tik Blanx? Pastą pirkau Eurovaistinėje, tai nebuvo jokios lietuviškos instrukcijos blink.gif
Papildyta:
QUOTE(jutute @ 2007 02 17, 22:16)
O gal galit pasakyti, ar Velym pasta su fluoru? g.gif  g.gif  g.gif

su natrio fluoridu. www.baltidantys.lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as naudoju Lakalut white esu labai patenkinta ir aplinkiniai pastebejo, kad mano dantukai zymiai baltesni pasidare.
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 02 18, 21:06)
Beje, gal kas žinote, ar Blanx dantų pastą naudoti taip pat,kaip ir Velym? Tasme, išsivalyti dantis paprasta pasta, ir tik po to balinančia? ar naudoti vien tik Blanx? Pastą pirkau Eurovaistinėje, tai nebuvo jokios lietuviškos instrukcijos  blink.gif
Papildyta:

su natrio fluoridu. www.baltidantys.lt  mirksiukas.gif
o pas mane buvo,senokai pirkau,tau jau tikriausiai busiu ismetus doh.gif bet kiek pamenu nereikia su iprasta pasta isivalyt pries tai mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisiskaičiau čia aš apie nuostabų dantų pastų balinimą ir neatsispyriau rolleyes.gif Vakar tiesiu taikymu nulėkiau į vaistinę ir nusipirkau "Velym", dabar žiūrėsiu, pabalins ji man kiek dantukus ar ne. Pas mane šiek tiek į gelsvumą, tai būtų šaunu, jei nors truputuką pabaltų, nos jei jau tokia danties struktūra, emalė, tai .... schmoll.gif
Atsakyti
Aš bandžiau VELYM,patiko,dantys tapo balti.Kaži kaip ta reklamuojama dabar,turbūt tik reklama biggrin.gif
Atsakyti
Mes abu su vyru bandem VELYM. Labai patiko ir tiko thumbup.gif , labai stiprus poveikis buvo. As galvojau, kad man sunkiau nusibalins, nes kadaise rukiau, bet nusibalino ne ka prasciau nei vyrui. Bet ja reikia bent menesi naudoti ir po to karts nuo karto, nes dantys nuo arbatu ir kavu vel apsinesa rolleyes.gif
Atsakyti
man atrodo kad velym geriau nei laculat, nuo laculat jokio poveikio nepatebėjau
Atsakyti
as naudojau VELYM, labai kuopsciai trindavau dantis kiekviena vakara lygiai 3 minutes biggrin.gif poveiki tikrai pastebejau, ir gana greit, po poros savaiciu wub.gif dar po poros savaiciu pastebejau kita dalyka - dantu jautruma... beto pradejo griauzti lupas, ypac ju kampucius, kur patekdavo pastos... dantiste sake geriau nepiktnaudziauti tokim priemonem, galima profilaktiskai pasivalyt karta ar du i savaite, bet pastovus valymas gali nepataisomai sugadinti dantis... dabar kazkaip retokai pasivalau ja, planuoju issibalinti dantis kabinete, bet pirma.... reikia mesti rukyt..... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš irgi naudoju dantų pastą VELYM thumbup.gif Aišku reikėjo kelių savaičių, bet poveikis tikrai yra akivaizdus clap.gif O su dantų jautrumu kažkaip nesusidūriau schmoll.gif Lyg ir normaliai viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
www.lrytas.lt
siandien sveikatos skyriuje yra patalpintas issamus straipsnis apie dantuku balinima ir pastas taip pat
Atsakyti