stazyte, gal kartais mėlynes maišydama sutraiškei, tada jos galėjo labai nudažyti keksą, o ir apskritai iškepusios mėlynės nėra pats gražiausias vaizdas... O sviestą gerai išplakei?

Aš paprastai sviestą su cukrumi plaku apie 5 minutes...
Sandriuks, nemanau, kad tai custard, nes custard daromas iš kiaušinių... O pudingas - tai krakmolas, cukrus ir pienas... Pudingas angliškai ir yra pudding... Gali vietoje pudingo įdėti tiesiog 2 - 3 v. š. krakmolo ir 1 a. š. vanilės...
tavi, smagu, kad galiu padėti
WANDA, malonu, kad keksas, nors ir murzinas, bet patiko
Shiduh, gal pomidorų padažas švelnaus skonio ir todėl gavosi per saldu?

O gal tiesiog nelabai mėgsti saldesnius mėsiškus patiekalus...
paprasta 
Man vinegretas irgi labai patiko

O ypač sužavėjo kepimas maišelyje, būtinai reikės dar ką nors pamėginti jame kepti
garbane, gal jau ir per vėlai atsakau, bet ryžius reikia dėti nevirtus

Jeigu kur reikia dėti jau išvirtus produktus, apie tai būtinai iškart parašau recepte...