I alstybini, nes nemanau kad išgalėčiau mokėt didelės sumos už namų darželį.
vedu i alstybini darzeli ir esu patenkinta
Vedu i valstybini. Turiu galimybiu vesti i privatu, bet tas, i kuri vaikstome siuo metu, mums labai patinka. Tik viena dalyka noreciau keisti/ tobulinti - maista

vedu savo dukrą į valdišką ir jai patinka

vedu į valstybinį, nėra kitokios galimybės kolkas
vedu i valstybini ir esu labai patenkinta

Mes kaip tik baigėm lankyti valstybinį darželį. Žinoma buvo visko ,bet kaži ar geriau privatus. Manau jei žmogus reiklus tai kaži kur ar privatus ar valstybinis bus geras. Visur dirba žmonės ir jie kartais suchaltūrina savo darbą,o kartais (nors tokių žmonių dabar reta) dirba labai sąžiningai...vis tik tikiu,kad labiausiai vaikas lavinamas ir teisingai auklėjamas pačios mamos
..jei tik ji nori

QUOTE(kenyte @ 2010 02 21, 13:21)
gal kas zinote ar girdejote, ar yra Siauliuose privatus darzelis??
Mane taip pat domina ar yra Siauliuose privaciu darzeliu

QUOTE(Gipo @ 2010 03 09, 14:24)
Mamos, ar Jums nekliūna tai, kad dauguma tu namų darželių yra nelegalūs ir nemoka mokesčių? Visi tie kur butuose įsikūre ir maistą virtuvėje patys verda - jie juk vagia iš mūsų - dirbančių ir mokančių mokesčius.
Pagalvokit, ar Jūs turite legalią sutartį? Ar gaunate čekį kai sumokate pinigus?
Pagalvokit, ar Jūs turite legalią sutartį? Ar gaunate čekį kai sumokate pinigus?
nesupykite, bet kalbate taip, kaip dirbdama mokesciu inspekcijoje

QUOTE(pukelis999 @ 2010 09 07, 12:57)
Nu tada ir as is mokesciu inspekcijos

O siaip jei darzelis neduoda jokiu kvitu, tai kai vaikas nusisuks spranda, teisme jums tiesiog pasakys, kad jus ta vaika siaip sau palikote pati be prieziuros. Jei nera popieriaus, kad kazkam palikote saugoti savo vaika, tai uz jau sauguma atsakingas esate tik pats. Jei nusisuks tokioj vietoj spranda, del to sprando galesite kaltinti tik save

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 03 14, 12:53)
O is kur "istraukete",kad jie (namu darzeliai) nemoka mokesciu ?
Pameginkite atsidaryti darzeli,kad ir savo namuose,ir pamatysite kiek "popieriuku"reikia susitvarkyti
Netauzykite nesamoniu

Manau "istrauke "teisingai,nes vienetai namudiniu(ne privaciu,) darzeliu dirba legaliai su verslo liudijimais leidzianciais uzsiimti sia veikla(vaikuciu prieziura).Nors kaina neturinciu "popieriuku" kartais net aukstesne nei dirbaciu be jokiu dokumentu

Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2010 09 07, 12:44)
Nu tada ir as is mokesciu inspekcijos
Nes man irgi uzkliuva visi norintys gero gyvenimo ir galvojantys, kad valstybe jiems tai turi uztikrinti ir tuo paciu laikantys norma, kai vagiama is tos pacios valstybes
Tai tada nera ko cia nirsti, kad mazos pencijos, ar karpomos ismokos. Jos greit isvis isnyks, jei jus neatsimerksite. Tik manau, kad poziuris ne nuo darbo vietos, o intelekto priklauso. Mano poziuriu, kiekvienas issilavines ir save gerbiantis salies gyventojas (kad ir kokia niekinga ta salis butu, jei ka galit bekti i geresne) turi suvokti kaip formuojama salies ekonomika, kokia yra teisine sistema ir t.t. Tai gerbti ir siekti, kad ja gerbtu kiti
O siaip jei darzelis neduoda jokiu kvitu, tai kai vaikas nusisuks spranda, teisme jums tiesiog pasakys, kad jus ta vaika siaip sau palikote pati be prieziuros. Jei nera popieriaus, kad kazkam palikote saugoti savo vaika, tai uz jau sauguma atsakingas esate tik pats. Jei nusisuks tokioj vietoj spranda, del to sprando galesite kaltinti tik save

pilnai pritariu-todel as savo namudiniame darzelyje dirbu siu verlo liudijimu,moku mokescius,israsau kvitukus ir t.t.