Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai ar valstybiniai?

I alstybini, nes nemanau kad išgalėčiau mokėt didelės sumos už namų darželį.
Atsakyti
vedu i alstybini darzeli ir esu patenkinta
Atsakyti
Vedu i valstybini. Turiu galimybiu vesti i privatu, bet tas, i kuri vaikstome siuo metu, mums labai patinka. Tik viena dalyka noreciau keisti/ tobulinti - maista rolleyes.gif
Atsakyti
vedu savo dukrą į valdišką ir jai patinka 4u.gif
Atsakyti
vedu į valstybinį, nėra kitokios galimybės kolkas
Atsakyti
vedu i valstybini ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Vedu į valstybinį, nusiskundimų kaip ir daugeliui yra, bet vaikas eina noriai ir be jokių kaprizų, vadinasi nėra jau ten taip blogai... ax.gif
Atsakyti
Mes kaip tik baigėm lankyti valstybinį darželį. Žinoma buvo visko ,bet kaži ar geriau privatus. Manau jei žmogus reiklus tai kaži kur ar privatus ar valstybinis bus geras. Visur dirba žmonės ir jie kartais suchaltūrina savo darbą,o kartais (nors tokių žmonių dabar reta) dirba labai sąžiningai...vis tik tikiu,kad labiausiai vaikas lavinamas ir teisingai auklėjamas pačios mamos ax.gif ..jei tik ji nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kenyte @ 2010 02 21, 13:21)
gal kas zinote ar girdejote, ar yra Siauliuose privatus darzelis??

Mane taip pat domina ar yra Siauliuose privaciu darzeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gipo @ 2010 03 09, 14:24)
Mamos, ar Jums nekliūna tai, kad dauguma tu namų darželių yra nelegalūs ir nemoka mokesčių? Visi tie kur butuose įsikūre ir maistą virtuvėje patys verda - jie juk vagia iš mūsų - dirbančių ir mokančių mokesčius.
Pagalvokit, ar Jūs turite legalią sutartį? Ar gaunate čekį kai sumokate pinigus?

nesupykite, bet kalbate taip, kaip dirbdama mokesciu inspekcijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukelis999 @ 2010 09 07, 12:57)
nesupykite, bet kalbate taip, kaip dirbdama mokesciu inspekcijoje biggrin.gif

Nu tada ir as is mokesciu inspekcijos lotuliukas.gif Nes man irgi uzkliuva visi norintys gero gyvenimo ir galvojantys, kad valstybe jiems tai turi uztikrinti ir tuo paciu laikantys norma, kai vagiama is tos pacios valstybes biggrin.gif Tai tada nera ko cia nirsti, kad mazos pencijos, ar karpomos ismokos. Jos greit isvis isnyks, jei jus neatsimerksite. Tik manau, kad poziuris ne nuo darbo vietos, o intelekto priklauso. Mano poziuriu, kiekvienas issilavines ir save gerbiantis salies gyventojas (kad ir kokia niekinga ta salis butu, jei ka galit bekti i geresne) turi suvokti kaip formuojama salies ekonomika, kokia yra teisine sistema ir t.t. Tai gerbti ir siekti, kad ja gerbtu kiti cool.gif
O siaip jei darzelis neduoda jokiu kvitu, tai kai vaikas nusisuks spranda, teisme jums tiesiog pasakys, kad jus ta vaika siaip sau palikote pati be prieziuros. Jei nera popieriaus, kad kazkam palikote saugoti savo vaika, tai uz jau sauguma atsakingas esate tik pats. Jei nusisuks tokioj vietoj spranda, del to sprando galesite kaltinti tik save cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 03 14, 12:53)
O is kur "istraukete",kad jie (namu darzeliai) nemoka mokesciu ? g.gif Pameginkite atsidaryti darzeli,kad ir savo namuose,ir pamatysite kiek "popieriuku"reikia susitvarkyti mirksiukas.gif Netauzykite nesamoniu doh.gif  blush2.gif

Manau "istrauke "teisingai,nes vienetai namudiniu(ne privaciu,) darzeliu dirba legaliai su verslo liudijimais leidzianciais uzsiimti sia veikla(vaikuciu prieziura).Nors kaina neturinciu "popieriuku" kartais net aukstesne nei dirbaciu be jokiu dokumentu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2010 09 07, 12:44)
Nu tada ir as is mokesciu inspekcijos  lotuliukas.gif Nes man irgi uzkliuva visi norintys gero gyvenimo ir galvojantys, kad valstybe jiems tai turi uztikrinti ir tuo paciu laikantys norma, kai vagiama is tos pacios valstybes  biggrin.gif Tai tada nera ko cia nirsti, kad mazos pencijos, ar karpomos ismokos. Jos greit isvis isnyks, jei jus neatsimerksite. Tik manau, kad poziuris ne nuo darbo vietos, o intelekto priklauso. Mano poziuriu, kiekvienas issilavines ir save gerbiantis salies gyventojas (kad ir kokia niekinga ta salis butu, jei ka galit bekti i geresne) turi suvokti kaip formuojama salies ekonomika, kokia yra teisine sistema ir t.t. Tai gerbti ir siekti, kad ja gerbtu kiti  cool.gif
O siaip jei darzelis neduoda jokiu kvitu, tai kai vaikas nusisuks spranda, teisme jums tiesiog pasakys, kad jus ta vaika siaip sau palikote pati be prieziuros. Jei nera popieriaus, kad kazkam palikote saugoti savo vaika, tai uz jau sauguma atsakingas esate tik pats. Jei nusisuks tokioj vietoj spranda, del to sprando galesite kaltinti tik save  cool.gif

pilnai pritariu-todel as savo namudiniame darzelyje dirbu siu verlo liudijimu,moku mokescius,israsau kvitukus ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 07 rugsėjo 2010 - 21:54