Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs darželiai ar valstybiniai?

man atrodo kad privatus ne kazi kuo geriau nei valstybinis, nes kaip patirtis rodo, svarbus ne darzelis, o aukletoja, taip kad jei galit rinktis, tai rinkites zmogu kuris ten dirba, o ne darzeli. 4u.gif
Atsakyti
noreciau informacijos apie privacius darzelius Klaipedoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta_rožytė: 09 gruodžio 2010 - 23:23
Gal kas zino ar yra koks namudinis darzelis Kaune (Dainavos ar Kalnieciu rajonuose)?
Labai prasau parasykit i az!!!
Atsakyti
Šiandien buvau darželyje "Saulės gojus". Buvo būsimos pradinės mokyklos pristatymas. Likau sužavėta ir aplinka, ir direktore, ir kitomis darbuotojomis...
Nebeturiu nei darželinukų, nei būsimų pirmokų, šiame renginyje dalyvavau todėl, kad daug metų domiuyosi netradicine pedagogika. Šiaip jau esu labai kritiška, bet šįsyk man niekas neužkliuvo...
Atsakyti
Žinoma ne į temą, bet kažkaip norisi kuo greičiau sužinoti? Prisijungiau tik vakar, todėl nieko dar nepažįstu, bandžiau pasiūlyti savo temą apie "Vaikų priėmimą darželiuose", bet kol kas nesulaukiau jokio dėmesio smile.gif, todėl bandau įsiterpti...
aš auginu 2 vaikus (berniukui 2 metai, mergaitei 5 metai). Abu jie lanko valdišką lopšelį darželį. Vakar buvau iškviesta į darželį atsiimti vaiką, kadangi sūnus suslogavo. Kadangi darželį tikrino visuomenės sveikatos centras ir už "sergantį" vaiką auklėtojai išrašė baudą. Gal kas nors buvo jau susidūręs su tokia problema?Ką tokiu atveju daryt? Negi sloga, tai liga ir vaikas turi būti išmestas iš darželio? Jeigu dukrytė namuose būdama su "tokiu sergančiu" broliu neserga, tai kodėl jis negali būti su kitais vaikais darželyje? Ką manote, gal turite pasiūlymų, kaip elgtis, gal galima kur pasiskųsti? Labai lauksiu atsakymo...
Atsakyti
QUOTE(Ronetaj @ 2011 02 11, 13:22)
Žinoma ne į temą, bet kažkaip norisi kuo greičiau sužinoti? Prisijungiau tik vakar, todėl nieko dar nepažįstu, bandžiau pasiūlyti savo temą apie "Vaikų priėmimą darželiuose", bet kol kas nesulaukiau jokio dėmesio smile.gif, todėl bandau įsiterpti...

O temą jūs sukūrėt ne vietoj, tai niekas ir neatsako. O šitame forume yra daug temų tuo klausimu. Pvz. http://www.supermama...showtopic=20211
Atsakyti
QUOTE(Ronetaj @ 2011 02 11, 13:22)
aš auginu 2 vaikus (berniukui 2 metai, mergaitei 5 metai). Abu jie lanko valdišką lopšelį darželį. Vakar buvau iškviesta į darželį atsiimti vaiką, kadangi sūnus suslogavo. Kadangi darželį tikrino visuomenės sveikatos centras ir už "sergantį" vaiką auklėtojai išrašė baudą. Gal kas nors buvo jau susidūręs su tokia problema?Ką tokiu atveju daryt? Negi sloga, tai liga ir vaikas turi būti išmestas iš darželio? Jeigu dukrytė namuose būdama su "tokiu sergančiu" broliu neserga, tai kodėl jis negali būti su kitais vaikais darželyje? Ką manote, gal turite pasiūlymų, kaip elgtis, gal galima kur pasiskųsti?  Labai lauksiu atsakymo...

blink.gif blink.gif blink.gif jums viskas gerai? Dar skustis ji nori doh.gif cia tai tikrai juokas per asaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 02 20, 19:08)
blink.gif  blink.gif  blink.gif jums viskas gerai? Dar skustis ji nori  doh.gif cia tai tikrai juokas per asaras  doh.gif

As labai atsiprasau, kad sukeliau toki Jusu siauba, paprasciausiai mano mazyliui kartais buna sloga galima sakyti alerginio pobudzio, parejus is lauko i silta patalpa ir ypac jei patalpoje sausas oras, bet daugiau jokiu pozymiu nera, sloga nepulinga, pasloguoja kelias minutes ir nurimsta... Gydytojai tai neskaito liga ir man jokiu pazymu, o tuo labiau nedarbingumo neraso... Tai tokia ta mano problema smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2011 02 13, 17:53)
O temą jūs sukūrėt ne vietoj, tai niekas ir neatsako. O šitame forume yra daug temų tuo klausimu. Pvz. http://www.supermama...showtopic=20211

aciu Jums labai uz nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Ronetaj @ 2011 02 21, 10:12)
As labai atsiprasau, kad sukeliau toki Jusu siauba, paprasciausiai mano mazyliui kartais buna sloga galima sakyti alerginio pobudzio, parejus is lauko i silta patalpa ir ypac jei patalpoje sausas oras, bet daugiau jokiu pozymiu nera, sloga nepulinga, pasloguoja kelias minutes ir nurimsta... Gydytojai tai neskaito liga ir man jokiu pazymu, o tuo labiau nedarbingumo neraso... Tai tokia ta mano problema smile.gif

tai tokiu atveju aukletoja turetu tureti pazyma is gydytojos, kad alerginio pobudzio, ir jei jau buvo patikrinimas butu pateikusi jusu atnesta pazyma ir jokiu problemu.
Atsakyti
QUOTE(Ronetaj @ 2011 02 11, 14:22)
aš auginu 2 vaikus (berniukui 2 metai, mergaitei 5 metai). Abu jie lanko valdišką lopšelį darželį. Vakar buvau iškviesta į darželį atsiimti vaiką, kadangi sūnus suslogavo. Kadangi darželį tikrino visuomenės sveikatos centras ir už "sergantį" vaiką auklėtojai išrašė baudą. Gal kas nors buvo jau susidūręs su tokia problema?Ką tokiu atveju daryt? Negi sloga, tai liga ir vaikas turi būti išmestas iš darželio? Jeigu dukrytė namuose būdama su "tokiu sergančiu" broliu neserga, tai kodėl jis negali būti su kitais vaikais darželyje? Ką manote, gal turite pasiūlymų, kaip elgtis, gal galima kur pasiskųsti?  Labai lauksiu atsakymo...

jau kiti parase del pazymos ir alergijos, siaip skirtumas yra kur sese 5 metu, kur supantys vaikai 2 metu. jei sloga yra virusine, tai kiti silpnesnio imuniteto 2metukai jau kita diena gali sirgti, o jusiskis vaikas tiesiog savaite pravaikscios sloguodamas ir be didesniu ligos pozymiu, bet sedamas virusa aplinkui, delto ir israse bauda aukletojai 4u.gif
O siaip tai yra atsakingumas socialinis, vesti/nevesti sloguojanti, kosinti vaika i bureli, darzeli, lopseli. Aisku situacija, kai mamos isitsai turi imti biuliotenius, nes kas antra savaite vaikas sloguoja ir koseja, nespeja psveikti ir jauvel doh.gif tai tevai noredami bent kike i darba nueiti, veda nepasveikusius sergancius sloguojancius i darzeli, nes musuose ne liga, jei vaikas neturi aukstos temperaturos...bet...nors mano vaikai labai sveiki 9tfux3) sloguojacio nevedu i bureli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 02 21, 19:21)
jau kiti parase del pazymos ir alergijos, siaip skirtumas yra kur sese 5 metu, kur supantys vaikai 2 metu. jei sloga yra virusine, tai kiti silpnesnio imuniteto 2metukai jau kita diena gali sirgti, o jusiskis vaikas tiesiog savaite pravaikscios sloguodamas ir be didesniu ligos pozymiu, bet sedamas virusa aplinkui, delto ir israse bauda aukletojai 4u.gif
O siaip tai yra atsakingumas socialinis, vesti/nevesti sloguojanti, kosinti vaika i bureli, darzeli, lopseli. Aisku situacija, kai mamos isitsai turi imti biuliotenius, nes kas antra savaite vaikas sloguoja ir koseja, nespeja psveikti ir jauvel doh.gif tai tevai noredami bent kike i darba nueiti, veda nepasveikusius sergancius sloguojancius i darzeli, nes musuose ne liga, jei vaikas neturi aukstos temperaturos...bet...nors mano vaikai labai sveiki 9tfux3) sloguojacio nevedu i bureli 4u.gif

Arba samdosi aukle. As be aukles netureciau kada dirbti verysad.gif Tad saugai zmogus darba, vaiko sveikata ir tikiesi, kad isaugs ir igys imuniteta tiems grupems vaikams, kurie visada vedami sergantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2011 02 22, 20:40)
Arba samdosi aukle. As be aukles netureciau kada dirbti  verysad.gif Tad saugai zmogus darba, vaiko sveikata ir tikiesi, kad isaugs ir igys imuniteta tiems grupems vaikams, kurie visada vedami sergantys  doh.gif

Aciu visoms nuostabioms mamytems, kurios parase komentara... suprantu, kad sergancio vaiko negalima vesti i darzeli (tiek del kitu grupeje esanciu vaiku, tiek del savo paties vaiko) ir pati to nedarau... ta ryta (vedu vaikus i darzeli nuo 7.30 val.) kai musu darzeli tikrino mano mazylis is namu isejo sveikut sveikutelis, o apie 11 val. paskambino slaugytoja ir pranese, kad jis "sergantis", tiksliau sloguojantis... Pasiemusi vaika is darzelio nuveziaupas gydytoja, apziurejusi mano sunu - pasake, kad per daug rupinuosi ir ieskau ligu, nors vaikas visiskai sveikas. Kita diena del sventos ramybes nevedziau jo i darzeli... zinoma atsiprasiau is darbo, nes pazymos sveikam vaikui niekas neisrase, o man nedarbingumo nedave smile.gif
Atsakyti