ech kaip faina va taip praplesti akirati
As kadangi susidurusi buvau su keliais privaciais ir valstybiniais darzeliais, turiu pasakyti, kad visdelto aukletojos buvo geros ir yra geros. Tai, ka parasete del atsizvelgimoi asmenybe yra usu darzelyje ir man tai visai norma...gal delto, akd as pati dirbu su vaikais ir mano nuomone vaiko lavinimas per zaidima su juo (ne kinietiskais metodas, daugybos lentele nuo 2 metu), pokalbi, pazinima pasaulio per vaiko prizme yra jau nuo 1 metu, bent jau as savo vakus taip lavinau, pazindinau, paskui jau aisku darzelis deda savo normas, bet principas mano toks.
Su auklemis, kurios eina dirbti auklemis, nes nu reikia kazkaip pinigus uzdirbti...

bet kai aukles, kurios turi apsaukima, meile, nora buti su vaikais, tai kita syki ir neturinti isilavinimo pedagoginio buna nereali ismone ir priemonemis, autoritetu vaikams, tokios labai veza ir tikra laime, jei tokias sutinki. kiek zinau Vilniuje yra toks namudinis darzelis, kur labai geri atsiliepimai ir zmones dirba is pasaukimo.
Pas mus su algom..jauciu yra taip...60 proc. sumoki uz patarnavimus, tada maistui lieka kokie 30 proc. ir...dek vaika kur nori

Vilniuje vidutine kaina darzelio yra 1200lt, yra keletas pigesniu darzeliu, bet yra ir brangesniu

Yra ir visada bus mamu, kurios nores menulio savo vaikui ir reikalaus samoniu ir nesamoniu

bet...lygiai taip pat ir tam tikros teises yra, is tikro, jei as moku tokia kaina, nenoreciau, kad vaka maitintu pietums sumustiniais
Del rengimo

mano vaikai a bu kazkodel pareje namo issirengia nuogai

iki kokiu 4 metu taip, lauke nekutoju, nes jiegi juda, laksto, visai kita termoreguliacija, ale susale rankas irgi nesuserga...nu, bet pvz as vaikysteje tik susalusi rankas ir kojas is karto gaudavau ausu uzdegima ir bronchita

tiesiog buvau visai neatspari
Manau, kad svarbu, jog butu pasirinkimas