QUOTE(Molė @ 2006 08 10, 07:40)
Gintarėtarė, gal tu per daug skubi gyventi, gal tavo mintys kažkur "visad prieky pabėgusios", todėl ir yra taip. Žinai ir man seniau atrodė, kad va dabar tai gyvenimas, nu "lyg kokia repeticija, na o paskui tai jau gyvensiu. Nė velnio. Supratau, kad gyvenimas taip greitai bėga, kad paskui pagyventi gal ir nesuspėsi.Todėl išmokau džiaugtis kiekviena esama akimirka. Išmokau labiau vertinti ne materialius dalykus, o dvasinius. Jaučiu ir suprantu savo mylimus žmones šalia. Matau besiskleidžiančius žiedus, krentančias snaiges, paukščius skrendančius, viską matau. Ir kylančiai saulei padėkoju, kad aš ją matau. Esu tiesiog laiminga, kad gyvenu. Ir kas yra svarbiausia, matau, kad šalia manęs ir kiti jaučiasi gerai. O kai užgriūna sunkumai, tai sakau, kad taip turėjo būti ir man tai lengviau išgyventi.
Užvakar buvau tokioj paskaitoj, tai kas svarbiausia ir buvo pasakojama apie tai, kad reikia džiaugtis, tuom ką turi ir kuom gyveni, o ne tuo, ką turėsi ateity.
Papildyta:
Pamiršau parašyt, kad tai nereiškia, kad nereikia svajoti, planuoti ir galvoti apie ateitį. Paprasčiausia nereikia pamiršti šios dienos ir šios akimirkos.
Užvakar buvau tokioj paskaitoj, tai kas svarbiausia ir buvo pasakojama apie tai, kad reikia džiaugtis, tuom ką turi ir kuom gyveni, o ne tuo, ką turėsi ateity.
Papildyta:
Pamiršau parašyt, kad tai nereiškia, kad nereikia svajoti, planuoti ir galvoti apie ateitį. Paprasčiausia nereikia pamiršti šios dienos ir šios akimirkos.

QUOTE(selika @ 2006 08 10, 21:28)
Man yra taip buvę-sunku susikaupti,suprasti kas vyksta,ką sako.Pvz.žiūri teliką ir mintyse kartoji tai,ką išgirdai tam,kad suprastum
Tai buvo nuo pervargimo ir praėjo savaime.Turbūt dar neatostogavai?
Būtų pats metas,sėkmės 

Pervargus ir man taip būna...Pastaruoju metu greit pavargstu,o atostogos negreit nusimato,na net nežinau