aš ir neseniai apturėjau džiaugsmą gaminti morengus 
  kadangi dariau pagal seną močiutės receptų knygą, kurioje nurodyta juos kepti nekarštoje krosnyje, tai maniškiai gavosi parudavę ir viduje šiek tiek tamprūs, bet vistiek labai skanūs 
  reiks bandyti daryti vėl, tik šį kartą žinosiu, kad džiovinti reikia juos 
                
                                    
                
                
                
            
                Eik tu sau, cipciuk. Na ir sugebi šitaip gražiai padaryti. Kokios spalvos 
  Kokie grožiai 
  O ir skonis turbūt puikus. O tu įdėjusi čia savo morengų receptą? Jei taip, einu ieškoti jo. Beje, kaip tuos skonius padarai? Sulčių įpili?
                
                    
                        
                                    
                
                
                
            QUOTE(cipciukas @ 2008 09 05, 11:36)
OJ ne labuska 
  
  
 , as turiu visokiu skoniu kvapu esencijos ,o skonis liuks ,greitai sunaikinami 
  
  
 , jie pas mane saldziaruksciai 
  
  
O kur būna pirkti tos esencijos? Negi čia ta, kur buteliukuose buna kur maždaug po du lt vienas? Bet aš ten mačiau tik vanilės, romo ir migdolų aromato. Būna ir kitokių?
                Labai tave nuliudinsiu ,tokiu kvapu pirkti nebuna  
  
  
 
Turiu draugia ,ji kai kur dirba - is ten man ir sukombinuoja ( turiu ir zemuoginiu, bananiniu, kokosiniu, avietiniu, ir dar ......) super dalykelis .
Bet tinka ir tie is pardes citrinu apelsinu migdolu ,tik va su romo tai neskanu ,kaskokie vemdalai
  
  
                
                                    
                
                
                
            Turiu draugia ,ji kai kur dirba - is ten man ir sukombinuoja ( turiu ir zemuoginiu, bananiniu, kokosiniu, avietiniu, ir dar ......) super dalykelis .
Bet tinka ir tie is pardes citrinu apelsinu migdolu ,tik va su romo tai neskanu ,kaskokie vemdalai
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 05, 11:36)
OJ ne labuska 
  
  
 , as turiu visokiu skoniu kvapu esencijos ,o skonis liuks ,greitai sunaikinami 
  
  
 , jie pas mane saldziaruksciai 
  
  
Papildyta:
IESKOK mano beze recepta ,nesenai idejau ,lygtai temoje " kaip papuosti savo tortus ......."
  
  
Papildyta:
IESKOK mano beze recepta ,nesenai idejau ,lygtai temoje " kaip papuosti savo tortus ......."
deja neradau jūsų recepto
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 08, 10:27)
Ilgai iekojus visada randama 
  
  
 , tai ir yra tas receptas ,su juo ir tortus gali tepti ir morengai superiniai gaunasi , sis beze receptas gaminamas karstu budu ,todel morengiukai niekada nebus guminiai ir labai greitai isdziuna .Ir man dar patinka ,kad jie graziai laiko savo forma 
  
  
o tai juos džiovinti kaip paprastus morengus? nekarštoje orkaitėje?
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 10, 20:27)
Taip kaip iprastus morengus , 70 C. orkaiteje  ,pradarius dureles ,apie 3 - 4 val. ,paskui as dureles uzdarau ir palieku , dazniausiai as juos vakare darau , tai palieku per nakti dziuti ( nors tai nebutina jie ir taip buna jau isdziuve ) . Ju dydi darau kaip nedidelio kiausinio . 
  
  
labai ačiū
    










