Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 08 16, 11:13)
Mano žadėta suknutė, kol dar neišardžiau. Iškart atsiprašau už prastą kokybę  blush-anim-cl.gif
http://public.fotki....upermam_tapyba/

Tik neardyk,nes labai grazi suknute!
Atsakyti
Na,buzhiuke, faini jūsų giminės darbeliai 4u.gif .Tavo mamos siuvinėta staltiesė tokia nostalgiška ir primenanti vaikystę.Tada visų nagingų moteriškių namuose panašaus stiliaus darbelių galėjai matyti smile.gif Sėkmės visoms.( Aš taip pat turiu mamos jaunystėj austo lino.Bet ranka nekyla ką nors "sumeistraut")
Atsakyti
labai graži staltiesė, jaučiu nostalgiją linui.
Rule, tavo lėlės mane toliau stebina, iš kur tiek fantazijos, nes visos tokios skirtingos, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Rulle,
Vajėėėėėėėėėė kokios gražios
O ką naudoji lėlėms gaminti? Kokias medžiagas? Molis, modelinas, audiniai, ką? blush2.gif

buzhiukas,
wub.gif

Liepa50,

Pasakėt ir šventa pioneers.gif
Atsakyti
Rulle nuostabios lelytes! wub.gif
Atsakyti
bet tai tu Rulle šaunuolė thumbup.gif , man tavo lėlės visada kelia begalinį susižavėjimą yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 08 17, 16:48)

Nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 08 17, 17:48)

mirksiukas.gif labai grazus darbai...visus pežiūrėjau ...liuxs thumbup.gif clap_1.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 08 17, 15:48)

Kažkas nerealaus bigsmile.gif
rulle, kada viską padarei? Aš peržiūrėjau tavo visą rankdarbių albumą. O siuvinėti paveikslai kokių dydžių bigsmile.gif blink.gif Aš per visą savo gyvenimą tiek nepasiūsiu...
Atsakyti
as cia siaip paprastus karolius pasdariau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2006 08 10, 16:49)
Niu patarkite kas sugalvoti is sitos gausos padaryti? Pasiulymu prasau..  4u.gif
user posted image

Klausimu emelej rasiau bet tik vieno pasiulymo sulaukiau... gal jus auksarankes ka patarsit?
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2006 08 18, 16:23)
Klausimu emelej rasiau bet tik vieno pasiulymo sulaukiau... gal jus auksarankes ka patarsit?

pasidaryciau as is ju koki remeli, arba vazoneli apllijuociau jais ypac jeigu tenais kaktusas auga blush2.gif
Atsakyti