Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Gemzza @ 2006 08 16, 14:39)
blush2.gif KAZKAIP NEPAVYKSTA  TEN Į EITI RODO TUsčIA, GAL Ką NETAIP DARAU  g.gif ?

Ir man rodo tuščia kai įvedu pasvordą g.gif
Atsakyti
Nežinau kame ten problemos, man tik slideshow nedaro, bet girdėjau, kad su tuo puslapiu šiandien nekas schmoll.gif
Pabadom kitaip...pasižiūrėkim per čia:

http://www.supermama...pic=6700&st=324
Atsakyti
Man irgi nepavyksta verysad.gif Ivedu supermama ir atidaro tuscia balta langa.
Va dabar jau pamaciau sita grozi wub.gif wub.gif wub.gif Niu tikrai butu gaila ardyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white:): 16 rugpjūčio 2006 - 17:50
QUOTE(white:) @ 2006 08 16, 18:48)
Man irgi nepavyksta  verysad.gif  Ivedu supermama ir atidaro tuscia balta langa.
Va dabar jau pamaciau sita grozi  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Niu tikrai butu gaila ardyt...

man butu gaila tokia grazhia ardyt wub.gif
Atsakyti
Jau ir man gaila pasidarė ardyti tą suknutę lotuliukas.gif
Ačiū panos aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 08 16, 17:26)
Nežinau kame ten problemos, man tik slideshow nedaro, bet girdėjau, kad su tuo puslapiu šiandien nekas  schmoll.gif
Pabadom kitaip...pasižiūrėkim per čia:

http://www.supermama...pic=6700&st=324

dabar jau ir aš pamačiau clap.gif labai gražu clap_1.gif
Atsakyti
Kakošėlio mamka, liuks sunknutė mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai dėkui už pagyras, kad taip jau giriat, tai įmesiu ir pusę kitos suknutės (dabar tai tik bliuzė lotuliukas.gif ) ir dar ką nors.

Atsiprašau dėl tinklapio, išties ten rodo tuščią langą, kai bandau bendru slaptažodžiu įeiti g.gif (matyt kažkas bus prikišęs nagus cool.gif , bet ką padarysi)
Atsakyti
Ir vėl nuostabių darbų prigaminot, šaunuolės thumbup.gif
Atsakyti
Modernas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
man taip pat labai patinka rankdarbiai, tik dabar laiko nelabai lieka ax.gif Noriu pasigirti keliais savo darbeliais ax.gif
Čia nertos servėtėlės:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Čia mano mama man išsiuvinėjo staltiesę ant mano močiutės (ar tai promočiutės) austo lino wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nerta skara

user posted image

Mezgiau dukrytei kombinzoną žiemai. Kol numezgiau baigėsi žiema doh.gif lotuliukas.gif Bet gal dar rudeniui bus geras.

user posted image
Atsakyti