Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Donata007 @ 2006 08 18, 16:11)
pasidaryciau as is ju koki remeli, arba vazoneli apllijuociau jais ypac jeigu tenais kaktusas auga  blush2.gif

o as kazkada buvau vonioj uzuolaidele padarius. pragreziau kriauklej skylute , perveriau storu lininiu siulu ir taip skirtingais ilgiais sukabinau ant sakeles. vonio plyteles buvo su kriauklytem tai labai tiko uzuolaidele bigsmile.gif ax.gif . gaila reikejo kraustytis tai viskas buvo sunaikinta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2006 08 18, 15:28)
as cia siaip paprastus karolius pasdariau smile.gif
user posted image

labai neblogi "paprasti karoliai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2006 08 18, 14:18)
o as kazkada buvau vonioj uzuolaidele padarius. pragreziau kriauklej skylute , perveriau storu lininiu siulu ir taip skirtingais ilgiais sukabinau ant sakeles. vonio plyteles buvo su kriauklytem tai labai tiko uzuolaidele bigsmile.gif  ax.gif . gaila reikejo kraustytis tai viskas buvo sunaikinta. verysad.gif

o kaip pragrezt kad jinai nesuluztu, kad nesutrupetu...? g.gif

o remeliams tai turbut karstu kliju reiktu ani?

gal dar kokiu ideju..?
Atsakyti
o as jau baigiau savo suknia nert sokiai.gif sokiai.gif sokiai.gif tik nera jos kaip be raistuku prie kuno prilipdyt ir nufotkint photo.gif teks palaukt visoms kol bus pilnas komplektas su visais pamusalais ir uztrauktukai ir raistukais ir jau tada leisiu visom pasigrozet assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2006 08 18, 16:23)
Klausimu emelej rasiau bet tik vieno pasiulymo sulaukiau... gal jus auksarankes ka patarsit?

Mano varijantas gal kiek sudėtingesnis, bet išbandytas ir atrodo tikrai įspūdingai.Po įvairiausių kelionių namuose irgi susirinko nemaža panaši kolekcija. Tose namų erdvėse, kur grindys išklotos plytelėmis(vonoj,erdvė tarp svetainės ir valgomojo) išėmėm po kelias plyteles, pagilinom angas, įpylėm truputį smėlio ir pabarstėm kriauklėm. Viršų užklojom kažkokiu atspariu organiniu stiklu.
Kai merkiu gėles į stiklines vazas- irgi įmetu kriauklių. Kambarinių gėlių vazonuose irgi ant viršaus užmetu kokį gražų akmenuką ar kriauklę.
Atsakyti
Buzhiuk, labai gražios servetėlės. O lininiai siuvinėjimai tai čia iš viso šeimos relikvijos. Tokius rankdarbius reikia saugoti kartų kartoms. thumbup.gif
O aš norėčiau paprašyti gal galėtum man į e-mailą (prie_kavos@yahoo.com)atsiųsti pirmosios ir antrosios servetėlės schemutes. Jau matau, kur jos mano namuose tiktų doh.gif
Atsakyti
Sveikos,aciū visoms,dar vienąlėlytęsurezgiau. Naudoju ceramik clay,panašų į modeliną,vielą,tekstilę,odą,visą informaciją apie lėlių darymą radau forume www.kukli.ru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 08 20, 00:29)
Sveikos,aciū visoms,dar vienąlėlytęsurezgiau. Naudoju ceramik clay,panašų į modeliną,vielą,tekstilę,odą,visą informaciją apie lėlių darymą radau forume www.kukli.ru 4u.gif

fantastiška lėlytė thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti

Neturiu zodziu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti

Zodziais nenusakomas grozis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2006 08 19, 23:29)

Nepakartojama thumbup.gif Auksines tavo rankos
Atsakyti
rulle, tavo lėlės nerealios wub.gif
Atsakyti