Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarienė

QUOTE(arija1 @ 2005 01 21, 16:18)
Vakarienei aš nieko įpatingo negaminu. Tiesiog prisipjaustau daug įvairiausių vaisių ir užpilu juos jogurtu. O ką jūs gaminate???

Labai skanu dar užberti riešutų ir truputį tarkuoto šokolado.
Bet, užmaišius bliudą vaisių (įvairių, ne tik obuolių)salotų visai šeimynai, savikaina gaunasi kaip gero torto.
Atsakyti
Mano vyras tokių dalykų nemėgsta. Jam tik mėsa tinka smile.gif O mano mažylis palaiko man kompaniją (suvalgydamas obuoliuko gabaliuką ar jogurto šaukštuką 4u.gif ).
Atsakyti
Ivairiai - kartais uztenka tik varskes, jogurto ar dziuvesiu su arbata, o kartais ir ka nors rimciau. Priklauso nuo to, ar darbe pietus valgiau, ar ne smile.gif Pvz. siandien per pietus nieko nevalgiau, tai vos tik grizom namo, prisivalgem vakarykscio plovo biggrin.gif Paprastai savaitgaliais vakariene lengvesne buna smile.gif
Atsakyti
O be to, man nepatinka ant nakties daug privalgyti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(arija1 @ 2005 01 21, 17:31)
O be to, man nepatinka ant nakties daug privalgyti ax.gif .

Man irgi, as paskui blogai miegu smile.gif Paskutinis toks velyvas uzkandziavimas baigesi dvieju dienu "draugyste" su WC biggrin.gif Po to karto stengiuosi po 19 nebevalgyti smile.gif
Atsakyti
Kadangi susirenkam tik vakare, tai musu vakariene buna kaip pietus, dazniausiai kas nors is mesos, zuvies. Jau labai nesveikai maitinames, pavydziu, kad galit valgyt visokius jogurtukus su vaisiais, manes tai tokie dalykeliai visai netraukia, o vyro tuo labiau, kartais sumastom issikept pyraga kokia 21 val. ir be jokio sazines grauzimo visa suvalgyti blush-anim-cl.gif bet pavyzdziui as ryta nevalgau iki 12 val., nera galimybiu. O siaip megstu ir is varskes ka nors pagaminti, ivairiausius virtinuku, varsketukus, ai, dar saldi sriuba neblogai drinks_cheers.gif
Atsakyti
vyras dabar kazka vakarienei meistrauja ax.gif neisileidzia pasnipineti blush2.gif
Atsakyti
As vakarienei stengiuosi ka nors lengvo suvalgyti, bet nevisada taip gaunasi. Nes, kaip jau kazkas minejo, susirenkam visi tik vakare, pietus dazniausiai buna sumustiniu pavidalo, tai vakare normaliai norisi pavalgyti. Bet jau kai pasitaiko tokia proga, tai vakariene buna pvz. riekele batono ir obuolys arba pieniska sriuba, arba rieke juodos duonos su sviestu ir stikline kefyro, arba kas lieka nuo vaiku vakarienes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilva @ 2003 06 11, 19:35)
Mano vyrui geriausias maistas - mėsa, bet neatsisako ir miltinių patiekalų (koldūnų, varškėčių, "ežiukų", blynų) ar varškės, ryžių apkepo.

Buk gerute, papasakok kaip ryziu apkepa gamini, labai jo noriu, bet nemoku...sad.gif, tik darzelyje valgiau...aciu
Atsakyti

mes tai vakare valgom daug. Jogurto ar sriubytes neuzhtektu. smile.gif Dazhniausiai kepu vishtienos arba kaiulienos kepsnius, darau plova, guliasha, bulvinius blynus ir pan. Pietus beje irgi normaliai pavalgom kavinej. Tai mes pasirodo edrunai esam... blink.gif bet i mus pasizhiurejus to nepasakytum..... ax.gif
Atsakyti
o aš valgau tą kas per pietus buvo.
Atsakyti
Na skaitau ir galvoju kelinta valanda jus vakariene valgote, kadangi musu vakariene buna 17 valanda, tai valgom pamasiai kaip pietus tik sriubos neverdu, o veliau valgom uzkandzius, kas ko nori, bet vadinamu naktipieciu tai tikrai negaminu blush2.gif .
Atsakyti