labai graziai papasakota istorija 
 net sunku patiketi, kad dar buna tokiu istoriju 

QUOTE(barbarisa @ 2010 02 20, 22:09)
Būna
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 07, 06:09)
QUOTE(grange @ 2010 05 07, 10:28)
Kaip smagu
o dabar ne į temą :aš apsirinku ar jūs buvote nusistačius kad turite vaiką
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 08, 12:32)
Kaip smagu 
  tada 

apsirikai
                Grazi istorija 

QUOTE(Puppy @ 2010 07 20, 07:04)
Malonu
-----------------------------------
O mes šiandien paminėjom penktąsias metines
Man tai svarbi diena, svarbi data, buvo gražūs, įsimintini, kupini gražių dienų, meilės, pagarbos, metai. Vasario 6 visada bus įsimintina diena..
Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA
ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu
QUOTE(grange @ 2011 02 07, 01:46)
O mes šiandien paminėjom penktąsias metines  

Man tai svarbi diena, svarbi data, buvo gražūs, įsimintini, kupini gražių dienų, meilės, pagarbos, metai. Vasario 6 visada bus įsimintina diena..
Nesigailiu nei vienos sekundės praleistos su juo, nesigailiu palikus man brangiausius žmones ir išvykus, nesigailiu pasiryžus tokiai avantiūrai, kaip kadaise kažkas pavadino. ESU LAIMINGA

ta proga sugalvojom atrakciją, kadangi susipažinom internetu, tai ir "susituokėm" internetu

Sita grazia istorija skaitau jau ne pirma karta... Ir kaskart noris ja skaityt dar ir dar karta
Sveikinu jus abu su tuoktuvemis
QUOTE(Nova @ 2011 03 13, 21:45)
Sita grazia istorija skaitau jau ne pirma karta...  Ir kaskart noris ja skaityt dar ir dar karta 

Juk taip viskas miela ir pazistama, kiekvienas jausmas, kiekvienas isgyvenimas, ir tas sirdies sustojimas akimirkai, kai pamatai oro uoste ateinanti ji, - zmogu, kurio realybeje niekada nematei, bet, atrodo, pazinojai visa gyvenima...