Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

Pasirodo aš viena is seniausių jaunų mamyciu smile.gif)) Pagimdžiau pirmą ir manau paskutinę dukrytę 36,5 metų. Dabar Paulinai 10 mėn. O jos tėčiui šiemet 44 metai.
Esu tokia laiminga, kag net žodžių trūksta, nes jau buvau praradusi viltį, o ji ėmė ir atėjo. Tikrai vaikeliai ateina nevisada tada, kai tu nori, bet dažniausiai kai jie nori 4u.gif
Atsakyti
Pima -20metu.Antra- 28metu.
Atsakyti
QUOTE(Rozeta @ 2007 05 30, 18:15)
Pasirodo aš viena is seniausių jaunų mamyciu smile.gif)) Pagimdžiau pirmą ir manau paskutinę dukrytę 36,5 metų. Dabar Paulinai 10 mėn. O jos tėčiui šiemet 44 metai.
Esu tokia laiminga, kag net žodžių trūksta, nes jau buvau praradusi viltį, o ji ėmė ir atėjo.  Tikrai vaikeliai ateina  nevisada tada, kai tu nori, bet dažniausiai kai jie nori  4u.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
as 18 metu smile.gif
Atsakyti
Pirmą 23m, antrą - 28. manau, kad amžius neturi reikšmės, svarbu, kad būtų lauktas ir labai mylimas leliukas. ax.gif
Atsakyti
Prasau padekit! Netycia suzinojau kad mano dukrytes nuotrauka buvo zurnale "Mazylis" (didele nuotrauka), o as to net nezinojau verysad.gif Redakcijoj sutariau, kad paieskos zurnalo, bet turiu tikslai zinoti kuriame. Gal kuri turi "Mazyli" 2006 m. 7, 8 ar 9 numerius ir galit perversti ar yra tokia nuotraukele. O nuotrauka http://paula.fotodina.lt apatinej eilej 3-ia arba paskutine.
Parasykit, prasau, i az, jei rasit... Aciu laabai.
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 05 31, 15:02)
Prasau padekit! Netycia suzinojau kad mano dukrytes nuotrauka buvo zurnale "Mazylis" (didele nuotrauka), o as to net nezinojau  verysad.gif  Redakcijoj sutariau, kad paieskos zurnalo, bet turiu tikslai zinoti kuriame. Gal kuri turi "Mazyli" 2006 m. 7, 8 ar 9 numerius ir galit perversti ar yra tokia nuotraukele. O nuotrauka http://paula.fotodina.lt apatinej eilej 3-ia arba paskutine.
Parasykit, prasau, i az, jei rasit... Aciu laabai.

Neprisimenu tokių nuotraukų, bet paieškosime mirksiukas.gif
Atsakyti
o man menesiuko truko iki 24 metuku... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2007 05 31, 11:50)
Pirmą 23m, antrą - 28.  manau, kad amžius neturi reikšmės, svarbu, kad būtų lauktas ir labai mylimas leliukas. ax.gif

Pirma dukrele gimdziau 26. Viskas labai lietuviska:vestuves ir po poros metu leliukas smile.gif
Atsakyti
4u.gif pirmas vaikas 27 metu o antras nezianu kada doh.gif
Atsakyti
as pirma gimdziau 19,o antra 20 biggrin.gif o trecia bandysim iki 22 biggrin.gif
Atsakyti
17 nestuke.gif gal siek tiek ir per jauna,bet labai laiminga mamyte biggrin.gif
Atsakyti