Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

Sveikos mamytes!
As pirmaja rukryte pagimdziau 2 kurse(19m), antraji bernuzeli-23m(diploma atsiimia9 men),dabarman 32 ir pas mane1,5 men.sunelis ir beje PLANUOTAS!
Atsakyti
Man buvo 22 m.svajojau buti jauna mamyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2007 05 31, 15:02)
Prasau padekit! Netycia suzinojau kad mano dukrytes nuotrauka buvo zurnale "Mazylis" (didele nuotrauka), o as to net nezinojau  verysad.gif  Redakcijoj sutariau, kad paieskos zurnalo, bet turiu tikslai zinoti kuriame. Gal kuri turi "Mazyli" 2006 m. 7, 8 ar 9 numerius ir galit perversti ar yra tokia nuotraukele. O nuotrauka http://paula.fotodina.lt apatinej eilej 3-ia arba paskutine.
Parasykit, prasau, i az, jei rasit... Aciu laabai.

as prisimenu tavo dukryte ir turiu ta zunalla smile.gif
Atsakyti
Dukrelę pagimdžiau 25-ių, o sūnelį beveik 30-ies metų, tad dabartais pačiais metais jubilejus švesime thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,aš visada norėjau būti jauna mama smile.gif pirmo sūnelio susilaukiau būdama 21m. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(berniukai @ 2007 06 04, 23:28)
Sveikos,aš visada norėjau būti jauna mama smile.gif pirmo sūnelio susilaukiau būdama 21m. ax.gif

as irgi taip pat, man labai grazu jaunos mamos ( aiku ne 16-ines), suneli pagimdziau 21metu
Atsakyti
labukas, 4u.gif as pagimdžiau pirma - 28, antro noresiu, bet veliau bigsmile.gif
Atsakyti
bye1.gif o aš 24, ir tikrai manau kad pačiu laiku nei per anksti nei per vėlai smile.gif
Atsakyti
Pirmą pagimdžiau 28m, antrą 30m, o dvynukus gimdysiu 34m.
Jaučiuosi laaaaaaabai jauna tongue.gif
Atsakyti
Esu girdėjus, kad vaikai mamas atjaunina biggrin.gif todėl ir jaučiuosi daug jaunesnė nei 25 4u.gif ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O as pirmaji ir planuota pagimdziau 24 m., kai jau nebepraeidavau pro vaiku skyrius biggrin.gif , o antra noreciau susilaukti 29-30m. aisku jei pirmasis augdamas neatbaidys nuo tos minties biggrin.gif
Atsakyti
pirmoji gimė 23,mažoji 29. Skirtumas kaip diena ir naktis.
Atsakyti