visada svajojau buti grazia, jauna mamyte, tik nebuvau tikra, kad mane kas sutiks vesti
buti vienisa mama mintis netenkino
deja, vienas pakliuvo i mano tinkla, vede, 19kos pasigimdziau maziuka, o po maziau nei dvieju menesiu atsvenciau savo 20taji. niekada nesigailesiu pagimdziusi anksti, nes galiu dziaugtis vaikuciu ir siekti karjeros, o ne atvirksciai, kas daznai sukelia problemu, dvejoniu...
Dukryte pagimdziau 20 metu ir tuo dziaugiuosi uztat jauna mociute tapsiu
24
Ir aš į kompaniją,-24m.
Visada zhinojau kad vaikiuka turesiu iki 25, nes moteriai tai sveikiausias amzhius tureti pirmagimy. ir jau beveik buvau suplanavus viska...
tik vat eme ir mazhiukas mano atsirado ish kazhkur... neplanuotai, beto geriau kontraceptikus, tai gana shokiruojanchiai viskas buvo....bet minties ar klausimo "ka dryt?" nebuvo.... norejau jo, svajojau apie ji ir gavau
o metuku man buvo 23, po 2men, su suneliu shventem gimtadienius, jam 2menesiai, o man 24 metai
tik vat eme ir mazhiukas mano atsirado ish kazhkur... neplanuotai, beto geriau kontraceptikus, tai gana shokiruojanchiai viskas buvo....bet minties ar klausimo "ka dryt?" nebuvo.... norejau jo, svajojau apie ji ir gavau
o metuku man buvo 23, po 2men, su suneliu shventem gimtadienius, jam 2menesiai, o man 24 metai
Aš taip pat norėjau būti jauna mamyte ir man pavyko
Atšvenčiau 21 gimtadienį, o po 5 dienų pagimdžiau dukrytę
28m