Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

visada svajojau buti grazia, jauna mamyte, tik nebuvau tikra, kad mane kas sutiks vesti lotuliukas.gif buti vienisa mama mintis netenkino ax.gif deja, vienas pakliuvo i mano tinkla, vede, 19kos pasigimdziau maziuka, o po maziau nei dvieju menesiu atsvenciau savo 20taji. niekada nesigailesiu pagimdziusi anksti, nes galiu dziaugtis vaikuciu ir siekti karjeros, o ne atvirksciai, kas daznai sukelia problemu, dvejoniu...
Atsakyti
As pasigimdziau 18-os ir labai tuo dziaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mazuli pagimdziau budama 18 metuku. Labai sauniai mes gyvenam ir puikiai su viskuo susitvarkom! esu be galo laiminga kad esu jauna mamyte lotuliukas.gif sekmes mamytes
Atsakyti
Dukryte pagimdziau 20 metu ir tuo dziaugiuosi uztat jauna mociute tapsiu smile.gif
Atsakyti
24metu
Atsakyti
24 biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš į kompaniją,-24m. 4u.gif
Atsakyti
o as sulauksiu savo stebuklo 28 mirksiukas.gif
Atsakyti
Visada zhinojau kad vaikiuka turesiu iki 25, nes moteriai tai sveikiausias amzhius tureti pirmagimy. ir jau beveik buvau suplanavus viska...
tik vat eme ir mazhiukas mano atsirado ish kazhkur... neplanuotai, beto geriau kontraceptikus, tai gana shokiruojanchiai viskas buvo....bet minties ar klausimo "ka dryt?" nebuvo.... norejau jo, svajojau apie ji ir gavau biggrin.gif
o metuku man buvo 23, po 2men, su suneliu shventem gimtadienius, jam 2menesiai, o man 24 metai biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat norėjau būti jauna mamyte ir man pavyko biggrin.gif Atšvenčiau 21 gimtadienį, o po 5 dienų pagimdžiau dukrytę smile.gif
Atsakyti
28m mirksiukas.gif
Atsakyti
as visad norejau pagimdyt iki 25...bet gavos taip, kad pries 25 gimtadieni istekejau tik...ir diagnoze - vaikucio nebus...ir stai, po 25 gimtadienio praejus keliem menesiam - nescia smile.gif o po 26 - vaikiukas smile.gif
taigi, pagimdziau 26m ir manau kad man tai pats tas smile.gif
Atsakyti