Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

As pagimdziau 22,nesijauciu nespejusi pagyventi sau,o esu labai laiminga thumbup.gif
Atsakyti
Pagimdžiau 24.
Atsakyti
As gimdziau 25,ir manau paciu laiku.Buciau buvus ne pries ir trupuciuka anksciau,bet kada gavosi tada biggrin.gif
Atsakyti
PIRMAJA GIMDZIAU 25 O ANRAJA BEVEIK 30 . gALIU PASAKYTI TIK TIEK KAD VISAI KITOMIS AKIMIS ZIURIU I ATRAJA SAVO MAZE O IR KANTRYBES DABAR DAUGIAU YRA NEI SU PIRMAJA...
Atsakyti
liaba mamkos o as pirmagimi pogimdziau 24m thumbup.gif tiksliau pasidovanojau sau o uz sav. man suejo 25m 4u.gif sakyciau pats tas pirman vaikui amzius clap.gif kaip mano ginekologe posake-AUKSO VIDURYS thumbup.gif tikra tiesa ax.gif jokiu bedu neturejau kai laukiausi ir gera savijauta buvo net nezinojau ka reiskia kai nestumo metu PYKINA blush2.gif tongue.gif vienu zodziu super thumbup.gif
Atsakyti
as pagimdziau 25m ir tikrai labai dziaugiuosi. su vyru spejome ir pasiauteti ax.gif ir pagyventi sau thumbup.gif . Per nestuma taip pat labai gerai jauciausi, nei pykino, nei sunku buvo (na tik paskutini men, nes turejau baiiisiai dideli pilvuza). Ir dabar labai dziaugiames savo angeliuku, nors tiesa jis buvo neplanuotas, bet labai lauktas lotuliukas.gif O antra va planuosime po kokiu poros metuku blush2.gif nes noreciau iki 30m pagimdyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirmą sūnų pagimdžiau 22 m., o antrą - 31m.(nors visada sakiau, kad niekad negimdysiu). Bet viskas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes. O aš pasigimdžiau pirma vaikiuka 32 m. Visai nesigailiu, kad ne ankščiau, nes visur jau išsibėgiota ir viskas pačiu laiku. smile.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau 28 metų, manau, pats laikas 4u.gif
Atsakyti
Smagu kai pasigimdai jauna,tuo momentu gal ir sugadinamas gyvenimas,bet kai tau 30,o dukrai jau 13 visai smagu.Deja man jau buvo 28meteliai,bet iš dalies džiaugiuosi aš tam jau buvau pribrendus blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
dabar esu 24, gimdysiu uz savaites-dvieju 4u.gif
manau, tinkamiausias amzius yra kiekvienai individualus, kai kurios ir 18 buna pakankamai subrendusios ir pilnai pasiruosusios vaiko auginimui, o kai kam gal ir 30 metu vejai galvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
kai susilaukiau buvo 23, bet po mėnesiuko jau buvo 24.
Atsakyti