As pagimdziau 22,nesijauciu nespejusi pagyventi sau,o esu labai laiminga

Pagimdžiau 24.
As gimdziau 25,ir manau paciu laiku.Buciau buvus ne pries ir trupuciuka anksciau,bet kada gavosi tada

PIRMAJA GIMDZIAU 25 O ANRAJA BEVEIK 30 . gALIU PASAKYTI TIK TIEK KAD VISAI KITOMIS AKIMIS ZIURIU I ATRAJA SAVO MAZE O IR KANTRYBES DABAR DAUGIAU YRA NEI SU PIRMAJA...
liaba mamkos o as pirmagimi pogimdziau 24m
tiksliau pasidovanojau sau o uz sav. man suejo 25m
sakyciau pats tas pirman vaikui amzius
kaip mano ginekologe posake-AUKSO VIDURYS
tikra tiesa
jokiu bedu neturejau kai laukiausi ir gera savijauta buvo net nezinojau ka reiskia kai nestumo metu PYKINA
vienu zodziu super

as pagimdziau 25m ir tikrai labai dziaugiuosi. su vyru spejome ir pasiauteti
ir pagyventi sau
. Per nestuma taip pat labai gerai jauciausi, nei pykino, nei sunku buvo (na tik paskutini men, nes turejau baiiisiai dideli pilvuza). Ir dabar labai dziaugiames savo angeliuku, nors tiesa jis buvo neplanuotas, bet labai lauktas
O antra va planuosime po kokiu poros metuku
nes noreciau iki 30m pagimdyti

Pirmą sūnų pagimdžiau 22 m., o antrą - 31m.(nors visada sakiau, kad niekad negimdysiu). Bet viskas

Sveikutes. O aš pasigimdžiau pirma vaikiuka 32 m. Visai nesigailiu, kad ne ankščiau, nes visur jau išsibėgiota ir viskas pačiu laiku.

Aš gimdžiau 28 metų, manau, pats laikas

Smagu kai pasigimdai jauna,tuo momentu gal ir sugadinamas gyvenimas,bet kai tau 30,o dukrai jau 13 visai smagu.Deja man jau buvo 28meteliai,bet iš dalies džiaugiuosi aš tam jau buvau pribrendus