Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

QUOTE(cikita @ 2006 09 23, 22:41)
As mazyle pagimdziau 20m.nes lb norejau buti jauna mamyte,kaip irdaugelis,kurios paminejo si privaluma.Seip as esu nieko pries pries vyresnes mamas,bet mano nuomone(ir medicininiai faktai),kad mamos kurios gimdo virs30m.ir daugiau,patenka i rizikos grupe del mazyliu sveikatos,ko tikrai niekam nelinkiu. 4u.gif

Nieko panasaus,30-tems gimdymas dar nera jokia rizika,labai puikus amzius,o ir gyvenime kazko pasiekusios .Manau jaunoms sunkiau su vakuciais,joms visko dar labai norisi .Kas liecia pagyvenusias mamas tai cia priklauso koks poziuris i gyvenimas,jei kokia kaimiete tai ir mados kaimietiskos.cia jei ka ,lai neissizeidzia hihihi.gif
Atsakyti
Pagimdžiau 22 m., tikrai nemanau, kad per anksti, ir mokslus baigiau, ir karjeros laiptais pradėjau kopti thumbup.gif , buvau pasiruošus motinystei ir jaučiu didelę atsakomybę už savo mažylę 4u.gif , ne taip kaip kai kurios čia minėjo, kad jaunos nejaučia atsakomybės blush2.gif
Atsakyti
29
Atsakyti
27 biggrin.gif
Atsakyti
23 smile.gif
Atsakyti
sawiski pasigimdziau likus menesiui iki 20 gimtadienio biggrin.gif daugelis sake kad baigsis wisi mokslai ir pan. bet kad as ir toliau sau studijuoju per du uniwerus ir nieko cia baisaus nera. thumbup.gif
jauna grazi mamyte lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kashara @ 2006 09 25, 11:35)
sawiski pasigimdziau likus menesiui iki 20 gimtadienio biggrin.gif daugelis sake kad baigsis wisi mokslai ir pan. bet kad as ir toliau sau studijuoju per du uniwerus ir nieko cia baisaus nera. thumbup.gif
jauna grazi mamyte lotuliukas.gif

Saunuole 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
35 4u.gif Ir dar, jei Dievulis duotu, surizikuociau wub.gif
Atsakyti
O as 25. Nemanau, kad galeciau pavesti vaiko auginima kartu su studijomis. Jau nuo vaiko auginimo ir taip "stogas" vaziuoja. blush2.gif
Atsakyti
kai nori wiskas imanoma.tarkim as siuo metu auginu waiki mikausi per du uniwerus ir dar dienom priziuriu drauges sunu.taip kad nera nieko neimanomo smile.gif
Atsakyti
Aš 24, 26 ir 35 . Dabar irgi mokausi universitete
Atsakyti
pirmąjį pagimdžiau 24
Atsakyti