Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

24 su puse 4u.gif
Atsakyti
20metuku, bet po 2sav suejo 21 doh.gif
Atsakyti
Kai pagimdziau pirma, po poros menesiu suejo 20 doh.gif . Buvau tikrai labai jauna, be gyvenimiskos patirties. Antra pagimdziau 29-eriu. Aisku, ir kantrybes daugiau, ir poziurus i vaika, i jo auginima ir i viska yra kitoks.
Atsakyti
Pirmą mergytę pagimdžiau 20 metų, bet būčiau mielai gimdžiusi ir ankščiau, jei kas nors būtų "padarę" lotuliukas.gif Nes man labai gražu jaunos mamos su didelėm dukrom, kai atrodo kaip draugės bigsmile.gif
Atsakyti
savo dukriuka pagimziau 20 smile.gif
Atsakyti
Pirmą vaiką pagimdžiau būdama 17metų, o antrąjį - 32metų.
Atsakyti
kai pagimdziau po menesio suejo 19metu.smile.gif
Atsakyti
Suneli pagimdziau menesi po savo 25 jubiliejaus smile.gif
Atsakyti
Leliukas turetu gimti gruodzio pradzioje, o gruodzio 27 man sueis 20 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 08 12, 20:05)
As ukryte pagimdziau budama 19m.ir tikrai nesigailiu thumbup.gif man labai faina kad busi jauna mama,nes as pati turejau mama kuri mane pagimde jau metuose ir patikekit kaip budavo sunku itinkinti ka nors pirkti kas madinga ar panasiai......kartas budavo net vadinkim"abydna"kai tavo drauges vaiksto madingais rubais o tu turi vaikscioti paprastai nes to nesupranta tevai........ verysad.gif

o mano mama mane pagimde irgi ne jauna, bet as su ja puikiai sutariu smile.gif o kas liecia apranga visada galedavau issirinkti tai kas patinka man mirksiukas.gif
taip, kad manau, kad mirksiukas.gif amzius cia ne labai itakoja
Atsakyti
As mazyle pagimdziau 20m.nes lb norejau buti jauna mamyte,kaip irdaugelis,kurios paminejo si privaluma.Seip as esu nieko pries pries vyresnes mamas,bet mano nuomone(ir medicininiai faktai),kad mamos kurios gimdo virs30m.ir daugiau,patenka i rizikos grupe del mazyliu sveikatos,ko tikrai niekam nelinkiu. 4u.gif
Atsakyti
N tada as senbobe... Pagimdziau 27 su salyga, kad diedo ilgai ieskojau biggrin.gif o po to jaukinausi... biggrin.gif Ir save jaukinausi ir vaika ant debeselio. Tai bendras planas isejo va toks...
Atsakyti