QUOTE(alfa159 @ 2009 10 07, 10:44)
Fruzina, klysti del manes. Pati esu is dideles seimos. Kai siandieninem akim paziuriu, tai mes gyvenom laaaabai kukliai. Svariai, tvarkingai, bet kukliai. Ir neturejom jokiu blatu.
Bet tuo metu man neatrode, kad esu vargse. Aisku, buvo mymru, kurios tyciojosi is mano lietuvisku treningu ir seses isaugtu sportbaciu, bet tai ju problema, ne mano.
Dzinsus pirmus su kazkokiu keistu uzrasu F.U.S.S.
gavau dvyliktoje klaseje- sesuo pagaliau isaugo
. Ir ka, nu nesizudziau as del tu dzinsu ankstesnese klasese. Nes turejau ir turiu gerus teisingus tevus.
Ir kai tik vedem su vyru- abu buvom nuogi-pliki studentai be teveliu paramos. Ir ka- ir nieko. Tokie, zinok, dar geriau prasimusa, jei motyvacija teisinga.
Todel vaikus reikia teisingai nuteikti- negalima pavydeti daiktu ar tortu. Reikia moketi apsispresti, ar tie daiktai tau duos gyvenimo dziaugsmo, ar reikia ju. O jei reikia- deti pastangas. O gal pakanka tik pasidziaugti-pasimegauti kazkuo ne savo?
Na o jei vaikui zutbut reikia to triaukscio torto, tai prasau, priimk sprendima. Nori triaukscio torto i mokykla vietoj gimtadineio dovanos? Ne. Aha, tai vis delto kitokie musu priortetai.
Ismokyt vaika reikia jaustis uztikrintu del daromu sprendimu. Nefrustruos jis del to torto tada.
Kiti tebunie gyvena kaip nori. O mes, vaikai, gyvenkim savo galva.

Ir kai tik vedem su vyru- abu buvom nuogi-pliki studentai be teveliu paramos. Ir ka- ir nieko. Tokie, zinok, dar geriau prasimusa, jei motyvacija teisinga.

Na o jei vaikui zutbut reikia to triaukscio torto, tai prasau, priimk sprendima. Nori triaukscio torto i mokykla vietoj gimtadineio dovanos? Ne. Aha, tai vis delto kitokie musu priortetai.

Kiti tebunie gyvena kaip nori. O mes, vaikai, gyvenkim savo galva.
Pas mane lygiai tas pats. Parašei atrodo apie mane.

Tačiau supranti man atrodo, ten kur na yra tų pinigėlių, daugiau ar mažiau,kur darna, tai kažkaip kitaip vaikai reguoja į visa tai, jie stipriau jaučisi. O ten kur sakykim na prastesnė padėtis, kai vaikas tikrai žino, kad mama neįstengtų ten tų prašmatnybių nupirkti niekaip, tada skaudžiau gaunasi. Tiesiog reakcija kita.