mano mažiukas naktimis miega savo lovytėje. Pavalgo ir vėl grįžta i savo lovą. Dienos miego metu jis ilgiau pamiega, kai aš guliu šalia. Taigi tuomet jis atsiduria tėvų lovoje.
išpradžių, kai dar maitinau pati, būdavo visko...
būdavo kad bemaitinant užmigdavom ir išmiegodavom kartu iki kito matinimo, ir visą naktį...
bet kai pradėjau maitinti mišinuku, miegodavo lovytėje.
kadangi mažoji išmiega visą naktį, tai ryte kartu ir atsikeliam. labai jau retai būna kad miegam kartu...

Iki 6 men. miegodavo pintame krepsy
Paskui pastatem lovyte,tai naktimis joje,o papusryciavusi dar pas mane lovoje!Taip liksmiau
Nes tevelis palieka mus anksti ryte.

Pas mus tai miega tik lovytiai nes vaikai jau labai pripranta tik jau labai retai pasiguldau ryte pas save kaip tėtis išeina į darbą
Musu dukrele miega savo lovytei. Na, diena vezimely dar miega. Stengiames nepratinti, kad miegotu musu lovoje. Beje, ji per siaura trim

Iki 6 men. tai puikiai miegodavo savo lovyteje, bet paskui, kad nezirstu atsibudusi, pradejome po truputi isikelti i savo lova, ir viskas.
Tai dabar kai tik nakti prabunda ir pamato, kad savo lovyteje, tuoj sukelia triuksma, kad pasiimtume pas save.
Jau geriau kai miega atskirai, tada nors visi issimiegoje buna.

Tai dabar kai tik nakti prabunda ir pamato, kad savo lovyteje, tuoj sukelia triuksma, kad pasiimtume pas save.

Jau geriau kai miega atskirai, tada nors visi issimiegoje buna.

Savo lovoj pakolkas

Nuo pat pirmu dienu musu maze miega tik savo lovyteje
Jai cia geriausiai - daug erdves pasispardymams
Vezimuke ji gali miegoti tik lauke, o namuose neisbuna ten daugiau kaip 2 min.

Jai cia geriausiai - daug erdves pasispardymams

Mūsų miega savo lovelei, taip geriau visiems (nors mūsų lova ir plati).
Manau,kad geriau naktį atsikelti ir pamaitinti vaiką, nei įpratinti savo lovoje miegot.
Juk kiekvienas turi turėti savo lovą.
Manau,kad geriau naktį atsikelti ir pamaitinti vaiką, nei įpratinti savo lovoje miegot.
Juk kiekvienas turi turėti savo lovą.