Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

mano mažiukas naktimis miega savo lovytėje. Pavalgo ir vėl grįžta i savo lovą. Dienos miego metu jis ilgiau pamiega, kai aš guliu šalia. Taigi tuomet jis atsiduria tėvų lovoje.
Atsakyti
išpradžių, kai dar maitinau pati, būdavo visko... blush2.gif būdavo kad bemaitinant užmigdavom ir išmiegodavom kartu iki kito matinimo, ir visą naktį... bigsmile.gif bet kai pradėjau maitinti mišinuku, miegodavo lovytėje. tongue.gif kadangi mažoji išmiega visą naktį, tai ryte kartu ir atsikeliam. labai jau retai būna kad miegam kartu... thumbup.gif
Atsakyti
Iki 6 men. miegodavo pintame krepsy smile.gif Paskui pastatem lovyte,tai naktimis joje,o papusryciavusi dar pas mane lovoje!Taip liksmiau 4u.gif Nes tevelis palieka mus anksti ryte.
Atsakyti
Pas mus tai miega tik lovytiai nes vaikai jau labai pripranta tik jau labai retai pasiguldau ryte pas save kaip tėtis išeina į darbą
Atsakyti
Musu dukrele miega savo lovytei. Na, diena vezimely dar miega. Stengiames nepratinti, kad miegotu musu lovoje. Beje, ji per siaura trim lotuliukas.gif
Atsakyti
Iki 6 men. tai puikiai miegodavo savo lovyteje, bet paskui, kad nezirstu atsibudusi, pradejome po truputi isikelti i savo lova, ir viskas. doh.gif
Tai dabar kai tik nakti prabunda ir pamato, kad savo lovyteje, tuoj sukelia triuksma, kad pasiimtume pas save. blush2.gif
Jau geriau kai miega atskirai, tada nors visi issimiegoje buna. thumbup.gif
Atsakyti
Savo lovoj pakolkas ax.gif
Atsakyti
miega savo lovytej
Atsakyti
Nuo pat pirmu dienu musu maze miega tik savo lovyteje thumbup.gif thumbup.gif
Jai cia geriausiai - daug erdves pasispardymams tongue.gif tongue.gif Vezimuke ji gali miegoti tik lauke, o namuose neisbuna ten daugiau kaip 2 min. biggrin.gif
Atsakyti
Mūsų sūnelis miega savo lovelėje, tik ryte, prieš tėčiui išeinant į darbą perkeliam pas save į lovą, kad visa šeima galėtumėm pasivartyti lotuliukas.gif Tėtukas prieš išeidamas į darbą paniūrko mažiuką, pasidžiaugia juo wub.gif
Atsakyti
tik kartais miega savo lovytėj blush2.gif
Atsakyti
Mūsų miega savo lovelei, taip geriau visiems (nors mūsų lova ir plati).
Manau,kad geriau naktį atsikelti ir pamaitinti vaiką, nei įpratinti savo lovoje miegot.
Juk kiekvienas turi turėti savo lovą. smile.gif
Atsakyti