Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

Visada tik savo lovytėje mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano maziuke miega tik vezime nakti blink.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
Mes miegam visad tik savo lovytėj (gal tik porą kartų esu užmigus bemaitindama, ale prabudus iš karto pernešdavau mažiuką jo lovytėn) smile.gif
Atsakyti
Musu sunelis miega savo lovytej, tik paryciais kartais paimam pas save i lova. dar imdavau pas mus kai augo dantukai ir istisas naktis verkdavo, tada uzmigdavo tik paguldytas mamai ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
Nuo pat pirmų savo dienų namie savo lovytėje tik ryte įsikeliu i lovą kad dar truputį pasnaustu
Atsakyti
musu mazutis visuomet miega savo loveleje, viena karta buvo uzmiges ir pas mus tai labai blogai issimiegojau
Atsakyti
Mano mazulka miega savo loveleje thumbup.gif ten jos tvirtove biggrin.gif
Atsakyti
Nors ir sunkiau, nes vaikas vis dar keliasi nakti valgyti po 3kartus, bet vis tiek miegam atskirai.Taip ir nesioju a jau 9men! doh.gif Bet po to bus lengviau, nes mano sesuo kaip pripratino tai iki5metu taip ir pramiegojo kartu visi, ciut atpratino!
Atsakyti
mano ir miega savo loveleje, nors pasitaiko visko...buna, kad uzmiegu bemaitindama nakti ir tuomet lieka miegoti mano lovoje... biggrin.gif bet pastaruoju metu stengiuosi visada nesti i lovyte, nes dabar nakti tik viena karta pabunda, ne taip jau sunku... biggrin.gif
Atsakyti
Abu lėliukus nuo gimimo guldžiau lovytėn. Jiems ten saugiausia, ir aš ramiai miegu ir išsimiegu. Nesaugiai jaučiuosi, jei naktį maitindama užmiegu, todėl stengiuosi netgi naktį maitindama ne gulėti, o sėdėti. Pavalgo - ir į lovelę.
Gimdymo namuose bandė paguldyti lėliuką į didžiąją lovą, porą kartų priėmiau, bet jausmas labai prastas: verstis negali, šoną skauda, negi gulėsi nusisukusi nuo naujagimio...
Atsakyti
iki menesio miegojo salia manes nesiojam lopsely,dabar tik savo lovytej
Atsakyti
savo lovytej smile.gif isskyrus pora kartu kai del pilvuko labai verke ir buvau per daug pavargusi nesioti ir pora kartu kai matindama pati uzmigau. bet pabudusi is karto guldziau i jos lovyte rolleyes.gif
Atsakyti