Labukas visom, mano maziukas visaip miega. Anksciau tekdavo rankose uzmigdyti, nes kankino diegliai, kai tik uzmigdavo tai perkeldavom i lovyte. Dabar jau sunku ji nesti tai stengiames nemigdyti rankose, bet vienas lovelej neuzmigtu niekaip. Tai migdom vezimelyje ir kuo puikiausiai be vargo ismiegojo pora savaiciu iki vakar. Ir vel jis man zirze ir ne miegojo be 24 - 1 val. Nzn kas pasidare. Bet veliau nuvargo turbut ir uzmigo vezimelyje supamas ir veziojamas.
Beje noriu paklausti kaip aprengtus jus migdote nakciai ,ar su dienos rubeliais ar perrengiat kokiais plonesniais nakciai ir po to siltai suklostote? Na kai mano taip zirzalioja galvoju, gal jam per silta? Net nezinau ka galvoti.
Sveikos, mamytės,
Mes tai turim stebuklingą vaiką
, nuo pirmų dienų jis miega lovytėj, nuo 1 mėn. išmiega visą naktį
, o atsižvelgiant į tai, kad dukrytė kiek pavydėjo, kad brolis miega su mumis vienam kambarį, tai broliuką iškraustėm pas dukryte
, tad šiai dienai keliuosi tik pas dukrytę, ji pas mus nuo mažų dienų nenuorama

QUOTE(Inguliukas.s @ 2007 12 07, 10:34)
Sveikos, mamytės,
, nuo pirmų dienų jis miega lovytėj, nuo 1 mėn. išmiega visą naktį
, o atsižvelgiant į tai, kad dukrytė kiek pavydėjo, kad brolis miega su mumis vienam kambarį, tai broliuką iškraustėm pas dukryte
, tad šiai dienai keliuosi tik pas dukrytę, ji pas mus nuo mažų dienų nenuorama 

SAUNUOLIAI

Labukas, na del miegojimo tai jokiu problemu nebuvo, kai grizome is ligonines taip ir miegame lovyteje
Nebent ryte leidziu pamiegoti musu lovoje kai pavalgo. Ismiegame visa nakti
zinoma buna kartais visko
Mes nakti valgeme labai neilgai gal tik menesi, kol pradejome ismiegoti visa nakti
As jos pries nakti neperrengiu, mes miegame su smelinukais ir sliaustinukais, zinoma nurengiu megztuka ir kelnites
na nezinau ar gerai darau, bet darau taip
ir as manau kad dar tokie leliukai permazi kad kaskart perrengineti, juk juos ir taip daznai perriangiame

labuka, mano ir sunkiai sunelis uzmiega, o nakti keliasi kokius 3 kartus maziausiai
mat isalksta mazylis
bet jau kokia savaite uzmiega pats, nes isvarginu pries miega: sportuojam, kalbinu , juokinu ir po "kelias i zvaigzdes" trunka vos paguldzius i lova (aisku tevu)
visada perrengiu i nakties rubelius t.y. sliaustukai-pizamos jos yra medvilnines, nestoros ir lengvos. jokios kepures ir jokiu kojiniu ir miega su manim kartu, bet po savo kaldryte. laukiu nesulaukiu kad ismiegos visa nakti

Mes nakčiai pižamėlę apsirengiame ir kojinytes apmaunu, nes miegodamas savo lovytėj dažnai nusispardo ir vartosi, bijau kad nesušaltų kojyčių
.O miega visą naktį tai nuo antro mėn.
.Deja į savo lovytę iškeliavo ne nuo antro mėn.

miega tik salia manes, taip gerai pailsiu, nes net nejauciu kada maitinu, ismiegam iki 11ryto, bet reiktu i lovyte, net nzn...
Pas mus tai dar nenusistovejusi tvarka. Anksciau uzmigdavo valgydama, ikeldavom i lovyte ir jokiu problemu. Paskui kazkas nutiko, kad atsisake miegoti lovytej, tai teko savaite laiko migdyti pas save lovoje. Po to vaikui pasiseke paciai uzmigti lovyteje, tai mano dziaugsmas buvo begalinis iki vakar, nes per valanda niekaip neistenge uzmigti. Kadangi jau buvo po vidurnakcio, tai pasiemiau pas save. Net nezinau, ko laukti sianakt

Mano mazoji Gaia tik 2 pirmasias savaites miegojo vezimelyje, galbut lovyte jai atrode labai didele, o vezimelis jaukesnis. Bet paskui be jokiu problemu miegoti pradejo ir lovyteje. Aisku, pries miegeli turiu uzmigdyti ant ranku, na o paskui jau ji ramiai ir pati miega. O ryte, kai vyras iseina i darba persikeliu pas save i lova, tai tada iki 10 -11 ismiegame abidvi. Kartais pasiguldome is vakaro ir per viduriuka, bet tada man buna bemieges naktys, nes bijau kad vyras neuzgultu, tai nuo kiekvieno vyro pajudejimo vis atsimerkiu
tai toks ir miegas buna....

Mano mazyle nuo pirmu dienu miega savo lovytej. Iki 3men reikejo supuoti, o dabar kartu atsigulam i musu lova, ji uzmiega, tada perkeliu i jos lovyte. Tik dabar kazkas atsitiko, ji n kartu atsikelia valgyti nakti, tai as kartais atsikeliu, o dukryte tarp tevelio ir manes, net nepamenu, kaip ja paemiau...
Siandien nakti net nugriuvo is musu lovos!!!
O jegu kiekviena pusvalandi keltis nera.
Rodos ir pries miega pamaitinu kosele ir vistiek keliasi daznai. Tikiuosi, kad tai greitai praeis. O kai su mumis miega, as net nezinau kada ji prabusta pavalgyti, bet pati neissimiegu, nes kai miega tarp musu bijau, kad tevelis jos neprispaustu, o kai miega is sono, bijau, kad nugrius, kaip siandien.
Miega mazute su pizama, nes manau, kad taip patogiau.

Miega mazute su pizama, nes manau, kad taip patogiau.

tada ir mano vaikas stebuklingas.
nesikelia nakti.ir pirmaji menesi kelesi tik karta. uzmiega naktiniu miegu dabar apie 9 val ir ii sesiu-penkiu ryto parpia.
kartais paryciais kai maitinti reikia tai parsiboginu pas save i lova, nes pati as bunu mieguistesne nei maze.bet lovytej miega nuo pirmuju dienu.
o del aprangos.pas mus namuos labai karsta.nakciai visada perrengiu i jos miegamuosius rubelius. o sliauztinukus su ilgom rankovytem. jokiu kojiniu ar kepureles.ir lengva antklode uzkloju.

kartais paryciais kai maitinti reikia tai parsiboginu pas save i lova, nes pati as bunu mieguistesne nei maze.bet lovytej miega nuo pirmuju dienu.
o del aprangos.pas mus namuos labai karsta.nakciai visada perrengiu i jos miegamuosius rubelius. o sliauztinukus su ilgom rankovytem. jokiu kojiniu ar kepureles.ir lengva antklode uzkloju.
Labutis. Musu mazylis naktimis visada miego savo lovyteje. Ir taip nuo gimimo. Pats uzmiega su karusele. O diena tai be vezimelio pagalbos niekaip...